Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ilginç bir randevu

imamizer

Öne çıkan mesajlar

hamlenin zamanlamasında sıkıntı görmüyorum. öncesinde saatlerce vakit geçirdik. baya baya saatlerce yani. sonuçta ikimizde büyük şehirden gelmiş yalnız yaşayan 30 nda insanlarız. artık ilişkiler için bile üniversite yıllarında olduğu gibi çok vakit ayıramıyoruz. ona rağmen o hamle öncesinde o kadar süre geçirmek bile fazla bana kalırsa. alt tarafı öpmekten bahsediyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

sonra yemek yedik. şarap içerek saatlerce sohbet ettik. ışıkları kapattık, güzel slow entrumantal sikko şarkılar çalıyordu tv sine bağladığı premier vcd oynatıcısında. bi ara ben zencilerin pop müziğin üzerindeki olumsuz etkisinden bahsettim. vıdı vıdı vıcı vıcı sevmiyorum abi böyle güzel pop şarkıların arasında dedim. başıyla onayladı hak verdi.

umut sarıkaya yazısı gibi
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

ginaly said:

of zehirli kezbana denk gelmişin bilader.
bi arkadaşıma musallat oldu, 4 ayda 8 bin lirasını yedi çocuğun, öptürmedi bile.

valla bi arkadaşım. zira bilen bilir, sunk cost fallacy'ye düşmem asla.

yeri gelir senin defansını bile düşüren bi kız çıkar be abi. ne de olsa erkeksin.

bu arada OP ile adaş olman da gözlerden kaçmadı.
UTKUlar womanizer oluyor galiba

kimle adaşım lan ben?
Sosyal ağlarda paylaş

asdasffd nasıl hayatlar abi bunlar çok değişik

kız her boku planlamamışsa adam değilim. önce ince dokunuşlarla eve çağırmalarla vs salmış zehiri.

sende insan evladısın doğal olarak hallenmsssin. plan şu aslında...

senin ona kusura bakma aslında böyle olsun istemezdim hede deyip pişmanlık mesajı atmanı bekleyip

sonra ee ben aslında senin bildiğim kızlardan değilim seni de yanlış tanımışım galiba tarzında bir cevap verip senin pişmanlığınla bokunu yiyim tekrar deneyebilirz demeni bekleyip evliliğe yollanmak.

bu 1. ihtimal

senin iplemeyip cevap vermeme durumunda ise " biraz fazla tepki vermiş olabilirim ama ben farklı olduğnu düşünmüştüm" ya da " ya ksuura bakma çok kötü tecrübelerim oldu hede" diyip eski imaginery eski erkek arkadaşıyla olan kötü tecrübelerini bahane edip tekrar muhabbete girmeye çalışaçak.

senin bu iki durumda ne yapacağın ise ne kadar abaza olduğuna bağlı.

ama kız mantar galiba yoksa çoktan geri vites yapmıştın sanki sdfs

biri şu whatsapp fotosunu koysun bi de haha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...