imamizer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 hamlenin zamanlamasında sıkıntı görmüyorum. öncesinde saatlerce vakit geçirdik. baya baya saatlerce yani. sonuçta ikimizde büyük şehirden gelmiş yalnız yaşayan 30 nda insanlarız. artık ilişkiler için bile üniversite yıllarında olduğu gibi çok vakit ayıramıyoruz. ona rağmen o hamle öncesinde o kadar süre geçirmek bile fazla bana kalırsa. alt tarafı öpmekten bahsediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Cons said: abi ahahahhahaha ne kadar naif adammış imam diye okurken burası geldi bi anda "ben hep kontrolluydum. hep öyleyimdir. kendimi ciddi ağır satarım. o yüzden ona karşı niyetimi bile hiç belli etmedim. niyetten kastım seks." ben naifim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 bi dahaki bulusmanizda ben ciddi bir iliski istiyorum, bana ve cocuguma sahip cikacak birini ariyorum konulu bir konusma dinliyceksin bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 sonra yemek yedik. şarap içerek saatlerce sohbet ettik. ışıkları kapattık, güzel slow entrumantal sikko şarkılar çalıyordu tv sine bağladığı premier vcd oynatıcısında. bi ara ben zencilerin pop müziğin üzerindeki olumsuz etkisinden bahsettim. vıdı vıdı vıcı vıcı sevmiyorum abi böyle güzel pop şarkıların arasında dedim. başıyla onayladı hak verdi. umut sarıkaya yazısı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 şuna düşündüğüne yazık lan ayrıca fail olacak bir şey yok burada sen doğru oynamışsın kız farklı boylamlarda geziyor reddetme durumu yok yani ortada, kız cooldown koymuş yüzük takana kadar asdasddsadsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 marty güzel dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 ya mesai bitsin diye yazıyorum ya. şu an beni game of thrones 2. sezon izlerken göreceğim envai çeşit penisin düşüncesi bile daha çok ilgilendiriyor. la bi sn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 "GÜN GELECEK BİR KIZI SENDEN DAHA ÇOK SEVECEĞİM. .....VE ONA KIZIM DİYECEĞİM" de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 10/10 manlytears.jpg abi yaa :( muhabbet arası o kadar yazıyoydon kıza gidiyorum falan filan diye seviniyodum bende kardeşim benim hem sporunda hem pompasında diye olsun hacı yapcak bişi yok ggrmk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Söylendi dillendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 onun ciddi iliski konusmasina da sen beni ne saniyorsun, ben seninle gonul mu eglendiriyorum, beni taniyamadin mi hala tarzi bi konusmayla uste cikip ortami terk edersen kontrol tekrar sana gecer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 goldbären said: ginaly said: of zehirli kezbana denk gelmişin bilader. bi arkadaşıma musallat oldu, 4 ayda 8 bin lirasını yedi çocuğun, öptürmedi bile. valla bi arkadaşım. zira bilen bilir, sunk cost fallacy'ye düşmem asla. yeri gelir senin defansını bile düşüren bi kız çıkar be abi. ne de olsa erkeksin. bu arada OP ile adaş olman da gözlerden kaçmadı. UTKUlar womanizer oluyor galiba kimle adaşım lan ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 kız öbtürmemiş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 ooo kişisel alırım bir dal. abi bence zamanlamada hata yapmışssın olaya girmek için, geç kalmışssın abi. yakınlaşma sürecinde 1000 tane senaryo yazmıştır hiçbiri olmayınca evime çağırıp göt edeyim demiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 yok artık micheal bay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 imamizer said: ya mesai bitsin diye yazıyorum ya. şu an beni game of thrones 2. sezon izlerken göreceğim envai çeşit penisin düşüncesi bile daha çok ilgilendiriyor. la bi sn söyle bir sey gözümde canlandi. http://i.imgur.com/rbNYOtU.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 umut sarıkayanın kızın evinde ayakkabı giyen üniversiteli karikatürünü koysun biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 zaten hatan 40 defa ortamı yakalamana rağmen denemeyi yapmaman. yok o bana geldi, yok ben ona gittim, öyle oldu böyle oldu, neden sonra öpmeye yeltendim. 2 aylık süreç diyorsun. belli kı kız kızışmış bi ara, o zaman ercümenti şenlendirecektin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 neyse kızın facebookunu ver de ayarlıyım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 ginaly said: o zaman ercümenti şenlendirecektin işte. HAHAUISDHIUADSHUASDHISUADSAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 hatunun uzakta sevgilisi vardır %85,2. Klasik "sevgilim yanımda değil, fört ederim ama vermem" modundaki kezban/kaşar mutosyonu bir hatun tanımlamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 ercümenti şenlendirmek adiaösidöasdöasi hayatıma yeni bir kavram daha eklendi, sağol cin ali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 asdasffd nasıl hayatlar abi bunlar çok değişik kız her boku planlamamışsa adam değilim. önce ince dokunuşlarla eve çağırmalarla vs salmış zehiri. sende insan evladısın doğal olarak hallenmsssin. plan şu aslında... senin ona kusura bakma aslında böyle olsun istemezdim hede deyip pişmanlık mesajı atmanı bekleyip sonra ee ben aslında senin bildiğim kızlardan değilim seni de yanlış tanımışım galiba tarzında bir cevap verip senin pişmanlığınla bokunu yiyim tekrar deneyebilirz demeni bekleyip evliliğe yollanmak. bu 1. ihtimal senin iplemeyip cevap vermeme durumunda ise " biraz fazla tepki vermiş olabilirim ama ben farklı olduğnu düşünmüştüm" ya da " ya ksuura bakma çok kötü tecrübelerim oldu hede" diyip eski imaginery eski erkek arkadaşıyla olan kötü tecrübelerini bahane edip tekrar muhabbete girmeye çalışaçak. senin bu iki durumda ne yapacağın ise ne kadar abaza olduğuna bağlı. ama kız mantar galiba yoksa çoktan geri vites yapmıştın sanki sdfs biri şu whatsapp fotosunu koysun bi de haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 ginaly said: belli kı kız kızışmış bi ara, o zaman ercümenti şenlendirecektin işte. AHAHAHAHAH reyz haklı abi. dağılın şaka bi yana şu doğru zaman meselesi çok ama çok mantıklı. bi şekilde tutturmak mesele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 ginaly said: neyse kızın facebookunu ver de ayarlıyım sana. verme aga kesin kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar