Feamer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 beyler, hanımlar Lumia almak istesem nereden almamı önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Kız alırsan muğladan, lumia alırsan tuğladan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Dynun said: topiği gerge açtı sananlar like atsın (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Dynun said: topiği gerge açtı sananlar like atsın (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 lumina 930 baya baya güzel duruyor, ama haziran civarı gelecek galiba o zamana kadar gazım kaçmaz ise alırım bir tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Dynun said: topiği gerge açtı sananlar like atsın Sanmadım ama genede like (tu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Dynun said: topiği gerge açtı sananlar like atsın Like Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 androidin kotuye gittigine ben de katiliyorum. bi kac haftada bir format gerektiren windows 98 pclerio hatirlatiyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Lumia 930 ile 1520'nin teknik ozellikleri direk ayni ama 5 inch mi 6inch mi karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 20 inç al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Dynun said: topiği gerge açtı sananlar like atsın http://www.youtube.com/watch?v=4KB-vqx56EE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Bende 925 var, niye bıraktım androidi dediğim olmadı. Alet akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 bide windows phone 8.1 ile notification center filan da gelmis on numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Dynun said: topiği gerge açtı sananlar like atsın (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 8.1 baya güzel, yeni telefon gibi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 official olarak cikti mi, yoksa dev preview konusu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Temmuzda gelecek nokia versiyonu. Bu dev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 negzelmiş lan http://www.youtube.com/watch?v=cAu0YgPnuXM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Yalnız adamın elindeki telefonda düğmeler sanal. 930 fiziksel düğmeli gördüğüm kadarı ile. Planlarda var anlaşılan, sanal düğmeli windows phone 8.1 ler geliyor. Seneye gelir herhalde artık. Artı Sorular: Dosya Yoneticisi geldi mi ? İstediğmiz dosyayı ekleyip silebiliyormuyuz en azından sd karttan ? Windows Phone 8.1 sd karta erişim eklendimi ? İstediğimiz gibi mp3 atıp dineleyibiliyormuyuyz oradan ? veya Video ? Bluetooth olayı nasıl? Dosya atma verme var mı? farklı telefonlara ? Bunlar yoksa daha olmamış Windows Phone. edit:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 930 fiziksel dugmeli? ne diyon arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Yani demek istediğim , fiziksel derken.Dokunmatik düğme ekran dışında,(ileri geri arama ).Düğmeler telefonun kasasında. Adamın elindeki yeşil telefonda bunlar sanal, işletim sistemi üzerinde, ekranda görüntüleniyor. Peki sorulara cevaplar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 çare one plus one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 bluetooth 8'de bile çalışıyordu her telefonla ve pc ile onda problem yok. gerçi 8.1'de daha açmadım blututu, çalışan şeyi bozmuş olabilirler mi bilmem sdfghjklş dosya yöneticisi yok ama 3rd party programlar artık sd kartı ve telefondaki picture klasörünü görüp editleyebiliyor, pocket file manager gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Sony de WP telefon çıkaracakmış, valla çıktığı gün alırım öyle bi telefonu. Samsungunda davalardan bıktığından androidden çıkacağı söyleniyor. Önümüzdeki dönem ilginç şeyler olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar