Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden Android ve iOS'u birakip Windows Phone'a geciyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yalnız adamın elindeki telefonda düğmeler sanal.

930 fiziksel düğmeli gördüğüm kadarı ile.

Planlarda var anlaşılan, sanal düğmeli windows phone 8.1 ler geliyor. Seneye gelir herhalde artık.

Artı Sorular:

Dosya Yoneticisi geldi mi ? İstediğmiz dosyayı ekleyip silebiliyormuyuz en azından sd karttan ?

Windows Phone 8.1 sd karta erişim eklendimi ? İstediğimiz gibi mp3 atıp dineleyibiliyormuyuyz oradan ? veya Video ?

Bluetooth olayı nasıl? Dosya atma verme var mı? farklı telefonlara ?

Bunlar yoksa daha olmamış Windows Phone.

edit:imla
Mesaj tarihi:
Yani demek istediğim , fiziksel derken.Dokunmatik düğme ekran dışında,(ileri geri arama ).Düğmeler telefonun kasasında. Adamın elindeki yeşil telefonda bunlar sanal, işletim sistemi üzerinde, ekranda görüntüleniyor.

Peki sorulara cevaplar ?
Mesaj tarihi:
bluetooth 8'de bile çalışıyordu her telefonla ve pc ile onda problem yok. gerçi 8.1'de daha açmadım blututu, çalışan şeyi bozmuş olabilirler mi bilmem sdfghjklş

dosya yöneticisi yok ama 3rd party programlar artık sd kartı ve telefondaki picture klasörünü görüp editleyebiliyor, pocket file manager gibi.
Mesaj tarihi:
Sony de WP telefon çıkaracakmış, valla çıktığı gün alırım öyle bi telefonu. Samsungunda davalardan bıktığından androidden çıkacağı söyleniyor. Önümüzdeki dönem ilginç şeyler olacak gibi.
  • Yeni Oluştur...