bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 bana yetiyor fakat pedere kuruyorum aleti daha basit bir program olsun istiyorum skype teferruatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Skype yeter abi. Bu arada dogru secim. Tam bir anne baba telefonu. Basit kullanisli Takdir ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Cortana'yı da iyice kullanmaya başladım ben de. Küçük şeylerde işe yarıyor, benzinci, çin lokantası filan soruyorum. Sabah beni uyandır, 3 saat sonra kalkmam lazım, alarm çal filan diyorum. Market iyice gelişti bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 işletim sisteminin sürümü tam olarak nerede yazıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Settings > about Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Benim Lumia'ya L2TP VPN gelmis bu arada, bir kere kurunca da surekli acik kaliyor. Kendisi filan baglaniyor otomatik. Tek rahatsiz eden eksigi buydu benim, daha once de VPN vardi ama L2TP degil, MS'in kimsenin kullanmadigi bir protokolu. Windows Phone 8.1 Update 1 ile gelmis. Guzel yeni guncelleme de, epey bir bugfix yapmislar. 620 epey daha akici ve pil omru daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 ben Cortana yı niye açamıyorum türkiye diyemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 kuvvetle muhtemel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Evet bölge ve dili değiştirmen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 piuuu ne saçma şey, sene 2014, ha bu arada dili değiştirdim sadece sesli komut açıldı, onunla da anlaşamadık zaten ek olarak açamıyorum derken, şurada dediği gibi yapınca http://www.windowsphone.com/tr-tr/how-to/wp8/cortana/start-using-cortana gözükmüyor öyle bir şey, 930 bu arada 8.1 yüklü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 930 nasil la, pedere alsam mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 ben aldım güzel ama çok ısınıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Kilif cikarsa UAG falan mukemmel olacak da, nokia nin kendi kiliflari pek korumuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Vpn bir mobil cihazda gördüğümün en iyisi olmuş. Bir kere sürekli açık ama kullanmıyorken kapanıyor, posta kontrol ederken ya da ie'ye tıklayınca hemen açılıyor. 3g ya da wifi fark yaratmıyor. Olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 kedi kılıfı var mı ki, nerede var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Feamer said: piuuu ne saçma şey, sene 2014, ha bu arada dili değiştirdim sadece sesli komut açıldı, onunla da anlaşamadık zaten ek olarak açamıyorum derken, şurada dediği gibi yapınca http://www.windowsphone.com/tr-tr/how-to/wp8/cortana/start-using-cortana gözükmüyor öyle bir şey, 930 bu arada 8.1 yüklü Bölgeyi ABD yapıyorsun, dili de USA english yapıyorsun telefon restart edecek, sonra yine diller kısmından USA englishi yukarı alman lazım üzerine basılı tut move up herhalde yine restart edecek. Sonra uygulamalarda cortana görenecek ordan aktif ediyorsun. COrtana görünmüyorsa birşeyi eksik yaptın demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 ne kadar gereksiz işler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Zaten cortana işlevsiz, call mehmet diyorum bana matt diye search sonuçlarını buluyor explorerden. Türkçe karakterleri ve telafuzu anlamıyor. Kullanılacak gibi değil türkçe dil desteği olmadığı müddetçe. Şurayı bul diyorsun bulamıyor çünkü anlamıyor. Koskoca windows bunu türkçe yapamıyor mu ? Çevir işte sonra bas reklamı bak robot var türkçe anlıyor konuşuyor mehe mehe diye pazarla satışın artar. Apple siri için türkçe bilen prgramcı ilanı vermiş mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Huawei patronu tizene gecirmis. Huawei boss says Tizen has 'no chance' of success http://www.engadget.com/2014/08/25/richard-yu-wsj-interview/ no shit sherlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Ben sahsen herkese ingilice bir nickname tanimladim google nowda... Ordan yuruyorum ozellikle araba kullanirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 region: "turkey, turkish" biçiminde lumia 520 var bende. winpho 8.1 update'i geldi. "8.1 update 1"i nasıl alabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Güncelle diyeceksin güncelleyecek, başka bir numarası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 8.1 Update 1 epey iyi bu arada. Preview for Developers var bende, onunla mi geldi, normal mi geldi ama bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Selam, Oydu buydu derken Lumia 925 aldım. 800TL'e iyi bir telefon diye düşünüyorum. Bakalım android sonrası windows nasıl olacak. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar