Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 ucuz olsun diye nokia lumia 1320 düşünüyorum almayı iphone 5 çünkü iptal oldu benim. ne dersiniz ? ya da aynı fiyat bandı alternatif de olur (gerçi ios ve android düşünmüyorum geriye gene wp kalıyor sanırım fasd) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 hay anasini avradini, htc m8 wp cikardi gene verizon exclusive, sizin kafaniza maymunlar isesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 unlocking gecmedi mi ya gecenlerde unlock yaptirip sadece verizon olayini kaldirtirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 gsm degil ki telefonlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 degisti mi o olay acaba, eskiden verizon telefonlarda oyle karti taktim sebeke degistirdim yoktu, simdi olabilir, bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 degismesi lazim direk yasaya ters dusmez mi yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 degisse nolcak abi, sistemleri farkli, upgradeleri gelmicek falan filan bi suru gereksiz basagrisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 dogru diyorsun aslinda ama windows phonelarda da androiddeki o geyik var mi acep sonucta kapali kod. Direk OEM windows phone 8.1 olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 valla bilmiyorum, duz os'le romlanir mi android gibi, ama zannetmiyorum olacagini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Telefonu unlock edersen At&t ile fln kullanabilirsin, ancak 4g yi tam performans kullanamayabilirsin cunku telefonlar, hangi operatorden geliyosa onun data hattini kullanma optimizasyonu ile geliyor bildigim kadari ile. ama yine ayni windows phone 8.1 olucak ama verizon dan alip unlock ettirilmesi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 8.1 dandirik diyolar pil omru fln kullanan var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Geliştiriciler için önyükleme zımbırtısı ile kullandım 1 ay kadar ve evet pili eskiye oranla içiyordu resmen. Resmi olarak 520 ye gelmiş 8.1 Türkiye için, şimdi kurdum bakalım değişiklik var mı. Edit: Şu preview for developer ile kurduysanız 8.1 i telefon güncellemeyi görmüyor. Nokia software updater for retail diye bir prorgam inidiri telefonu bilgisyara bağlayıp öyle güncellemek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 wp aldım dün, lumia 625 veya 620 neyse. arayüz çok iyi gibi şu an, akıyor. ana menüde customization güzel. anne baba tier düzenlemeler çok rahat yapılabiliyor. ilk fakirliğine şahit oldum, güncellemeleri tek tek yapıyor. yani bir güncellemede 1.0.1'den en up to date versiyona geçiş yapamıyorsunuz, şu an 3. güncellemeyi çekiyor. ikinci büyük fakirliği ise bildiğin app yok. store'a giriyorum video call destekleyen bir app arıyorum skype dışında, bildiğin yok gibi bir şey. off 4. update'e başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 ARkadaşlar 512 mb ram ile bu windows phonelar obsolete olmasın 1 seneye....Bi cevap veren yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 nasil kullandigina gore 'obsolete' olabilir, 500 liralik telefon alip 1klik telefon gibi kullanamiyorsun tabii, calistirmiyor o oyunlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 mevzu söyle ilk olarak programın 1gb lik versiyonu çıkıyor sonradan 512 destekli hale getiriyorlar.obsolote olaracagını pek zannetmiyorum yakın zamanda çünkü wp in tabanının çoğu low-end phone. 512 lik kısım epey büyük oldugundan yakın zamanda bırakmazlar bence. bu arada htc one in windows phone versiyonu çıktı amerikaya yeni, buralara da gelirse alabilirim ben. http://www.wpcentral.com/htc-one-m8-windows-hands-on-video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 lumia 930 aldım bende, iphondan sonra beni tatmin etti açıkçası kullanması kolay ve seri bir telefon, android görmemle kanser oluyordum, iphone da artık sıkmıştı iyi oldu... ama ısınma sorunu rahatsız ediyor, şimdilik kılıf da bulamıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Preview for Developers yukle bu arada Windows Phone 8.1 yoksa, asil guzellik 8.1'de. Notification Center olup olmadigindan anlayabilirsin 8.1 olup olmadigini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 güncellemeler ömrümü yedi ya. dl'den sonra 20 dk kurulum nedir abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 default gelen yandex arama motoru üzdü hemen değiştirdim asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 bingildak said: güncellemeler ömrümü yedi ya. dl'den sonra 20 dk kurulum nedir abi 1 günde bitiyo sona sıkmıyo o kadar bi sürü ufak tefek var hepsi reset atıyo felan tam windows kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 bingildak said: default gelen yandex arama motoru üzdü hemen değiştirdim asdsad şükret bingde olabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 wp'de ne kullanıyorsunuz abi video call için biri lütfen paylaşsın ya tango görünüyor webte, giriyorsun store'a çıkmıyor... tango guide vs. böyle saçma sapan şeyler çıkıyor facetime zaten yok oovoo diye bir şey çekiyorum, ilk defa duydum adını yok mu kaliteli bir video call app'ı skype dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 msn skypela birleştiğinden direk skype pushluyo olabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Skype neye yetmiyo abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar