Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden Android ve iOS'u birakip Windows Phone'a geciyorum

xetraynex

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Telefonu unlock edersen At&t ile fln kullanabilirsin, ancak 4g yi tam performans kullanamayabilirsin cunku telefonlar, hangi operatorden geliyosa onun data hattini kullanma optimizasyonu ile geliyor bildigim kadari ile.

ama yine ayni windows phone 8.1 olucak ama verizon dan alip unlock ettirilmesi gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Geliştiriciler için önyükleme zımbırtısı ile kullandım 1 ay kadar ve evet pili eskiye oranla içiyordu resmen.

Resmi olarak 520 ye gelmiş 8.1 Türkiye için, şimdi kurdum bakalım değişiklik var mı.

Edit: Şu preview for developer ile kurduysanız 8.1 i telefon güncellemeyi görmüyor. Nokia software updater for retail diye bir prorgam inidiri telefonu bilgisyara bağlayıp öyle güncellemek gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

wp aldım dün, lumia 625 veya 620 neyse.

arayüz çok iyi gibi şu an, akıyor.

ana menüde customization güzel. anne baba tier düzenlemeler çok rahat yapılabiliyor.

ilk fakirliğine şahit oldum, güncellemeleri tek tek yapıyor. yani bir güncellemede 1.0.1'den en up to date versiyona geçiş yapamıyorsunuz, şu an 3. güncellemeyi çekiyor.

ikinci büyük fakirliği ise bildiğin app yok. store'a giriyorum video call destekleyen bir app arıyorum skype dışında, bildiğin yok gibi bir şey.

off 4. update'e başladı.
Sosyal ağlarda paylaş

mevzu söyle ilk olarak programın 1gb lik versiyonu çıkıyor sonradan 512 destekli hale getiriyorlar.obsolote olaracagını pek zannetmiyorum yakın zamanda çünkü wp in tabanının çoğu low-end phone. 512 lik kısım epey büyük oldugundan yakın zamanda bırakmazlar bence.

bu arada htc one in windows phone versiyonu çıktı amerikaya yeni, buralara da gelirse alabilirim ben.

http://www.wpcentral.com/htc-one-m8-windows-hands-on-video
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...