Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kuzey'e bisiklet seçemiyorum (5 yaş erkek çocuk)

sostizm

Öne çıkan mesajlar

Aldık bu akşam. Önce gittik Ümit'in "yetkili bayii" olan bir halıcıya. 150 lira civarında 16" bisikletlere baktık ama almak mümkün değil. BERBATTTT şeyler gösterdi. Hediye olarak arkasına kedi gözü önerdi falan. Alamadık. Oradan SUNDU bisiklete telefon ettik dedik kapatmayın geliyoruz.

Aslında ben Bianchi'yi çok beğendim ama bu Carrero marka bisiklete benim oğlan arkasındaki uyduruk plastik bagaj yüzünden vuruldu. Hatta başka bisikletlere bakmayı reddetti. Sadece bagajı var mı diye sordu, yoksa bakmak istemedi. Bagaja dair de hayal kuruyor. Su koyacakmış ben susarsam babasına da çıkartıp su verecekmiş.

Nasıl mutlu nasıl mutlu. Yolda kaskını kafasından çıkartmadı, şimdi evde kask kucağında oturuyor uykuya direniyor. Arkasında kırmızı çakarı olduğu içinde babasının kaskından daha iyi olduğuna inandı kaskının. Öyle dedim ben de. Daha iyi elbette.

Daha ilk geceden iki kere de düştü yere. Fren olayını kavrayamadı henüz. Alışır.

Öneriler ve yardımlar için çok teşekkürler. Valla kuzey gülümsedikçe ben de gülüyorum, sanki bana alınmış gibi sevindirdi bu bisiklet beni.

Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Benim ufaklığa bundan aldım:
http://www.firstbike.com/wp-content/themes/reverie/images/bike-models/L2008-Racing-Red/L2008-Racing-Red-6.jpg

Toplasan 5-6 kere bindi ama hızlanıp 2 teker üstünde ilerliyor, dönüyor falan. İyice dengeye alıştıktan sonra direkt olarak 2 teker bisikler alacağım.

5 yaş için küçük kalacaktır sanırım ama daha ufak yaşta çocuğu olanlar düşünebilirler.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...