sostizm Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Aldık bu akşam. Önce gittik Ümit'in "yetkili bayii" olan bir halıcıya. 150 lira civarında 16" bisikletlere baktık ama almak mümkün değil. BERBATTTT şeyler gösterdi. Hediye olarak arkasına kedi gözü önerdi falan. Alamadık. Oradan SUNDU bisiklete telefon ettik dedik kapatmayın geliyoruz. Aslında ben Bianchi'yi çok beğendim ama bu Carrero marka bisiklete benim oğlan arkasındaki uyduruk plastik bagaj yüzünden vuruldu. Hatta başka bisikletlere bakmayı reddetti. Sadece bagajı var mı diye sordu, yoksa bakmak istemedi. Bagaja dair de hayal kuruyor. Su koyacakmış ben susarsam babasına da çıkartıp su verecekmiş. Nasıl mutlu nasıl mutlu. Yolda kaskını kafasından çıkartmadı, şimdi evde kask kucağında oturuyor uykuya direniyor. Arkasında kırmızı çakarı olduğu içinde babasının kaskından daha iyi olduğuna inandı kaskının. Öyle dedim ben de. Daha iyi elbette. Daha ilk geceden iki kere de düştü yere. Fren olayını kavrayamadı henüz. Alışır. Öneriler ve yardımlar için çok teşekkürler. Valla kuzey gülümsedikçe ben de gülüyorum, sanki bana alınmış gibi sevindirdi bu bisiklet beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 cocuklar ne aptal ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 güle güle kullansın sevinmiş ne güzel :) PS: abi çocuk yapmaya özendiriyorsun tehlikeli hareketler bunlar lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Laorx said: das bu değil de http://www.youtube.com/watch?v=xZGdwRiZi5k Bunun crossları çogzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 2. fotoda kaskı takınca kendisini ben10 powerrangers felan gibi hissetmiş duruşundan belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 aquila said: cocuklar ne aptal ya. combobreaker gibi gelmiş şu üstteki mesajın altına ahahah kahkaha attım resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Valla çocuk benim çocuk ama ben de kahkaha attım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 biz babamızdan bisiklet isterdik. eve gelirken gördüğü ilk bisikleti alır gelirdi. bu kadar kasmasaydın sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 hirsiz miydi lan babaniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 babam al capone du. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 iki sene sonra binmeyecek buna heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 aquila said: hirsiz miydi lan babaniz? aquila'ya doping testi talep ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 aquila said: hirsiz miydi lan babaniz? http://img57.imageshack.us/img57/6749/51aa8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 aquila said: cocuklar ne aptal ya. abi ahahahah hiç beklemiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 neyi beklemiyodun? hic mi cocuk gormedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 O değilde çocuk ne güzel özenmiş kask takıyor hıyarın teki gelecek "o kafandaki ne hehe" diyecek çocuk takmak istemeyecek bi daha. Ne biçim toplumuz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Selam, Benim ufaklığa bundan aldım: http://www.firstbike.com/wp-content/themes/reverie/images/bike-models/L2008-Racing-Red/L2008-Racing-Red-6.jpg Toplasan 5-6 kere bindi ama hızlanıp 2 teker üstünde ilerliyor, dönüyor falan. İyice dengeye alıştıktan sonra direkt olarak 2 teker bisikler alacağım. 5 yaş için küçük kalacaktır sanırım ama daha ufak yaşta çocuğu olanlar düşünebilirler. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Narius said: O değilde çocuk ne güzel özenmiş kask takıyor hıyarın teki gelecek "o kafandaki ne la ehuhe" diyecek çocuk takmak istemeyecek bi daha. Ne biçim toplumuz ya. ahahah türkiye lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Abi ufaklık inanılmaz karizmatik yalnız. İleride hostes çitler o. Bir de ufak not; o bisiklet sürdürdüğünüz yerin zemini çok tehlikeli, çok düşer orada. Eğer mümkünse başka yerde sürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar