bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 başlığı okudum http://www.vatanbilgisayar.com/250gb-840-evo-sata-30-okuma-540mb-_-yazma-520mb-ssd.html tatava yapmadan basıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 bingildak ben kullanıom hatta burada satışa çıkardığım ilandaki sistemimde kullanıyorum açıkcası çok memnunum tavsiye ederim. http://forum.paticik.com/read.php?27,7580398 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 süper (tu) bakayım bizim bostancı mağazasında var mıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 aynısından var. bi tane daha alıp raid yapasım geldi. ssd alacaklar kacırmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 mağaza* tele bakmıyor, merkez numarası da meşgul sürekli eskiden siteden hangi mağazada mevcut diye bakabiliyorduk, ben mi bulamıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 bu ssdler efsane ucuzlayacak şimdi çok iyi geçiriorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Ucuz değil mi zaten? 128 veya 256gb gayet alınabilir durumda şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 ulan mağazada alet 480 tl web sitesinde 380 tl the fuck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 aynı ssd bende de var akıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 http://www.n11.com/samsung-120gb-evo-840-ssd-mz-7te120bw-harddisk-P20603032 bu nası http://www.n11.com/samsung-120-gb-25-840-evo-540410-mbs-mz-7te120bw-P26185665?cid=700501_samsung-120-gb-25-840-evo-540410-mbs-mz-7te120bw-P26185665&ref=akakce&v=0.12 bu ikisi aynı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 bende samsung 840 pro var 128gb, 6 aydan fazla oldu alalı tık demedi daha. Senin linklediğin evo'lar daha sonra çıktı piyasaya, incelemedim stabilite sorunu vs. var mı bilmiyorum o yüzden. ama alacaksan da sanalmarketim de ssdlerde indirime gitmiş.senin linklediğin model 30 küsür lira daha ucuz orada, oradan bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 ikisi de aynı mı peki linkteki ssd'lerin ? n11'de indirim kuponum var o yüzden kullanmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 aynı, sadece satıcılar ve fiyatlar farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 bende geçmek istiyorum ssd ye enazından işletim sistemini oraya yükleyip geri kalan ne varsa 2tb lık HDD ye abanayım diyorum varmıdır son güncellemelerden bu yana tavsiye değişikliği yada aldım ama memnun kalamadım olayı. birde kasaya vidalayabiliyormuyuz aleti sonuçta 3.5" değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Ssdlerin girdiği kızaklar var 3,5luk yuvalara oturması için. Ona vidalıyorsun ssdyi önce eğer kasanda uygun yer yoksa. 2 ssd altlı üstlü tskılabiliyor falan onA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Samsung Evo PRO dışında bir şey alma. Ben eşşek gibi aradım, araştırdım. Burası dahil donanımhaber vb. sitelerde konularım var geçtiğimiz ay açtığım. Aradığım performansı Samsung Evo pro serisinde aldım gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 HP Pavilion dv6 serisi bir notebookum var. 4-5 yıldır bir fiil kullanıyorum. SSD alıp takma bahanesiyle içerde temizlik yapayım, ısınma sorunu için yeni macun falan süreyim diyorum. SSD'yi şu anki HDD yerine takmak, DVD'yi söküp onun yerine şu kızağı kullanarak eski HDD'yi yerleştirmek mümkün müdür? Ayrıca bir parçaya ihtiyacım var mı? 128 GB'lık SSD işimi görür diye düşünüyorum. Üzerinde windows, office ve steam (dota, tf2, cs:go, vb) olacak. Samsung tavsiye edilmiş, EVO veya PRO hangisi iyiyse onu alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Xtreme_Chill said: Samsung Evo PRO dışında bir şey alma. Ben eşşek gibi aradım, araştırdım. Burası dahil donanımhaber vb. sitelerde konularım var geçtiğimiz ay açtığım. Aradığım performansı Samsung Evo pro serisinde aldım gerçekten. Evo yla pro farkli seriler. Pro 100 lira daha pahali 250gb serisinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Esh said: Xtreme_Chill said: Samsung Evo PRO dışında bir şey alma. Ben eşşek gibi aradım, araştırdım. Burası dahil donanımhaber vb. sitelerde konularım var geçtiğimiz ay açtığım. Aradığım performansı Samsung Evo pro serisinde aldım gerçekten. Evo yla pro farkli seriler. Pro 100 lira daha pahali 250gb serisinde Dogru diyorsun, ama 100 degil ya biraz daha yuksek bir fark vardi ikisinin arasinda. Evo'nun PRO version olarak geciyor diye demisti gorevli arkadas. Kendini yenileme ve bir kac + ozelligi daha var standart Evo serisine gore. Kisacasi cok memnun kaldim arkadaslar. Kesinlikle oneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Şu ikisi aynı ürün değil mi? Yazma hızları farklılık gösteriyor. 540/520 http://www.sanalmarketim.com/samsung-mz7te120bw-840-evo-serisi-120gb-sata-iii-25-ssd-540mb520mb/p_50473/ 540/410 http://www.vatanbilgisayar.com/120gb-840-evo-sata-30-okuma-540mb-_-yazma-410mb-ssd.html#genel-bakis Arasındaki fark hissedilir mi? Bir de, önceki dv6 kasası ile ilgili sorum geçerliliğini koruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 ikisi ayni, 540/410 yazan dogru. 250 lik olanin hizini yazmislar birine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 yazma hızlarına çok takılmayın. benchmark sonuçları önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 damdan düşer yorumu olsun; 840 evo kullanıyorum. f/p güzel. Kendi yazılımı ile rapid mode diye bir şey var. Ram kullanımını devreye sokarak (6gb ram ve fazlası için uygun demişler) 4k okuma-yazmayı uçuruyor. Bench sonuçlarına bu şekilde yansıyor yani pratikte ne kadar geçerlidir bilemiyorum tabi. Kendi klasmanında, bu fiyat aralığında bence en iyi ssd çok ısrar edersen bench sonuçlarını koyarım. çok söylemen lazım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 mSATA için tavsiyesi olan var mı? Laptopta slotu var, dvdromu sökmek istemiyorum ssd için dolayısı ile mSATA alacağım. fazla seçenek yok gibi gerçi de, http://www.vatanbilgisayar.com/60gb-msata-ssd-okuma-hizi-550mb-_-yazma-hizi-520mb.html şunu alayım diyorum 128-250gb almak neden mantıklı ki OS'u kuracağım + lüzum programları kurarım ona (yok netbeansdir yok photoshopdur) oyunlar normal hddden çalışsa sıkıntı mı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 250 yi zaten geç de, 60gb da biraz az kalabilir. Onu 55gb olarak düşün zaten. Windows, office de kafadan 15gb desen, 40gb yerin kalır. 8-10 ay sonra win10 çıktığında geçmek istersen onun boyutu ne kadar olacak bilmiyoruz. Bence msata düşünmek ne kadar doğru onu irdele. Çok sapık fiyatı var. Bu fiyata çok daha hızlı 128gb ssd alıyorsun. DVD de çok önemli diyorsan 15-20tl ye usb harici dvd kutuları var. onlardan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar