Dynun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Erteleye erteleye bi hal oldum review okumaktan da kusucam artık işte gereksiz dev anket sonucuna göre alıcam. ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 iphone 6 geliyor hacim onu bekle sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 onu da düşündüm. vazgeçtim androidsiz yapamicam sanırım telefonu dibine kadar falan kurcalamadan hayırlısı be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 komikli şık için model yazın beyler bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 s5 neden yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 komikli şık samsung modelleri işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Ben de note3'e bakarken note4'un beklenen ozelliklerini gordum. M7 bakarken M8 gordum, bu kafayla bir sey alamicam sanirim :) Aslinda phabletlere halleniyorum yine de bazi aletler kafa karistiriyor. O fiyat civarina bugun seceneklerden birini alcak olsam Nexus5 alirdim galiba, nexus2 ve 4 kullanip memnun kalmistim cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 abi aslında topik sahibine söylenebilecek tek şey tatava yapma htc one al geç olur. Kamera diye almıyor ama bence kamerası o kadar kötü değil almak istediği telefonlara kıyasla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 eyv canımsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 android alacaksan nexus al, ben de nexus4 var galaxys4 e gelmeyen güncellemeler ilk bana geldi, ha rom çakacaksan o ayrı bir sonraki tabletimi de muhtemelen yine nexus serisinden alacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 aynı paraya g2 den daha iyi telefon ne varmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 nexus'un fiyat uygunmuş ya yenilesem mi acaba 3 var bende de ama pil performansından şüpheliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 donanım olarak g2, yazılım olarak nexus. kafam rahat etsin diyosan iphone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Nexusun tek sıkıntı batarya. Onun dışında her türlü g2den üstün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Xz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 az bekle lumia 930 gelii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 ginaly said: iphone 6 geliyor hacim onu bekle sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 BabacumMostors said: android alacaksan nexus al, ben de nexus4 var galaxys4 e gelmeyen güncellemeler ilk bana geldi, ha rom çakacaksan o ayrı bir sonraki tabletimi de muhtemelen yine nexus serisinden alacam ben s4ümü neden nexusa benden 2 hafta önce android 4.4 geldi diye paramparça yapıp samsung bayisine fırlatıp kaçtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 en önemli sey sarjı ne kadar gitti onun dısında benzer zamanlarda cıkan telefonların arasında ufak tefek farklar var onlarda hayati seyler degil.Gonlunden geceni al gitsin ya kafa yorma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 sendeki s4 çok özelmiş, iş arkadaşlarıma 2 ay sonra mı ne geldi 4.4, kanka satsana bana s4 ünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 olum şu hani 1 nisanda 3310 akıllı telefon şakası vardı ya. ben o telefonu çok beğendi aslında. yapsalar ya öle bi telefon taşısak yanımızda emanet gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 LG G2 al. Millet iki saatte bi şarj ederken yaklaşık 30 saat dayanan şarjın keyfini sür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 şarj sürelerinin arasında acayip yüksek fark olsa anlayacağım da, nexus 5 de g2 de herhangi bir smartphone da günde 1 şarj istiyor minimum. öyle ezici bir üstünlük söz konusu değil. günlük kullanımda nexus 5'e karşı üstünlük verecek seviyede değil g2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 abi başlık korkuttu bir an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 G2 nin sarji iyi evet Batarya 3300 muydu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar