Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu akşam alıyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben de note3'e bakarken note4'un beklenen ozelliklerini gordum. M7 bakarken M8 gordum, bu kafayla bir sey alamicam sanirim :)

Aslinda phabletlere halleniyorum yine de bazi aletler kafa karistiriyor.

O fiyat civarina bugun seceneklerden birini alcak olsam Nexus5 alirdim galiba, nexus2 ve 4 kullanip memnun kalmistim cunku.
Mesaj tarihi:
abi aslında topik sahibine söylenebilecek tek şey tatava yapma htc one al geç olur. Kamera diye almıyor ama bence kamerası o kadar kötü değil almak istediği telefonlara kıyasla.
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

android alacaksan nexus al, ben de nexus4 var galaxys4 e gelmeyen güncellemeler ilk bana geldi, ha rom çakacaksan o ayrı

bir sonraki tabletimi de muhtemelen yine nexus serisinden alacam

ben s4ümü neden nexusa benden 2 hafta önce android 4.4 geldi diye paramparça yapıp samsung bayisine fırlatıp kaçtım.
Mesaj tarihi:
en önemli sey sarjı ne kadar gitti onun dısında benzer zamanlarda cıkan telefonların arasında ufak tefek farklar var onlarda hayati seyler degil.Gonlunden geceni al gitsin ya kafa yorma
Mesaj tarihi:
şarj sürelerinin arasında acayip yüksek fark olsa anlayacağım da, nexus 5 de g2 de herhangi bir smartphone da günde 1 şarj istiyor minimum. öyle ezici bir üstünlük söz konusu değil. günlük kullanımda nexus 5'e karşı üstünlük verecek seviyede değil g2.
  • Yeni Oluştur...