bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 kız arkadaşımın doğum günü geliyor nereye götürsem akşam yemek için diye kara kara düşünüyorum, hiç bilmiyorum anadolu tarafında ne var ne yok. 1) başbaşa yemek yemelik mekan 2) kızlı erkekli topluca içmeli muhabbetli mekan nereyi tavsiye edersiniz?
axedice Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Sen ikisini de yaz elimizde bulunsun.
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 kolcuoğlu sfds mekan cahiliyim bi burayı biliyorum. muazzez ersoy-şenol kolcuoğlu daha tıkış tıkış, hasan kolcuoğlu daha ferah. yemeklerin tadından servis şekline kadar her şey aynı. fiyatlar güzel yemekler güzel kalabalık gidilmek için birebir.
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 adana'da güzel kebapçılar varmış diyorlar
Esh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 et için suadiye fillet&more güzel, ortam olarak da yeterli. balık için anadolu hisarına doğru bi yer vardı da, unuttum adını, rakıyı beyaz kupada falan getiriyolardı sdfsd
fizban Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 moda terasa gitmeyeli bayağı olmuştu ama iyidir.
df Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 kadıköy de viktor levi güzel. rezervasyon yapmadan gideyim deme ama baya dolu oluyor.
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Moda Saklı Köşk Kuzen biz baya beğenmiştik. İstersen sen bir önden git bak. Eski bir köşkü restore etmişler baya güzel biryer. Biz gittiğimizde kıştı, bahçe kısmı açık değildi belki açılmıştır. edit : Menü vs de var sitelerinde bakarsın
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Bostancı tren istasyonundan Maltepe istikametinde giderken 50-60 metre solda Dörtler var, biraz içeride kalıyor. Yemekleri güzel. Dörtlerden yine 50-60 metre ileri gidince aynı sırada Günaydın var. Günaydının ana yeri. Maltepe evlendirme dairesinin karşısında Yeni Dostlar Adana Kebap var.
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 df said: kadıköy de viktor levi güzel. rezervasyon yapmadan gideyim deme ama baya dolu oluyor. grup olarak gidilebilirmiş buraya güzel bahçesi beğendim
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 saklı köşkün bahçesi de başbaşa yemelik güzelmiş
axedice Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Son pati buluşmasını viktor levide yaptık, yemekleri ve mekanı beğenmiştik.
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 balık, kırmızı fark etmez ya güzel romantik ambiyans olsun, mutfağı iyi olsun fillet steak & more falan gündelik kalıyor sürekli gittiğimiz mekanlar zaten italyan yok mu hiç şöyle güzel ambiyanslı ya taksimde 2-3 tane çok güzel mekan var böyle buram buram ambiyans kokan italyan restaurant
barbu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 abi böyle unutmuş gibi yap. barzoluk, hıyarlık filan yap. eve çağır. iyice kıl olsun. kalk kız yemek yap de. sonra evinde mutfağa gidince süper yemekleri görsün. birlikte masa kurun. romantik bir yemek, güzel sözler sonrası. kız cimri herif damgası vursun sana. sen de rahat et kız da.
Esh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 bingildak said: balık, kırmızı fark etmez ya güzel romantik ambiyans olsun, mutfağı iyi olsun fillet steak & more falan gündelik kalıyor sürekli gittiğimiz mekanlar zaten italyan yok mu hiç şöyle güzel ambiyanslı ya taksimde 2-3 tane çok güzel mekan var böyle buram buram ambiyans kokan italyan restaurant il padrino caddebostan. italyadan ödül almış bu sene bi de.
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 2. yıla girdik abi neredeyse geçti o phaseler adasd evde de kutlamışlığım var zaten, dediklerini yaptım hehe
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 hah esh beni anladı, süpersin
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 ya esh bana da bi güneş gözlüğü tavsiye etsene. mevcut gözlüğüm çok şık güzel paranın para vaktinde aldım ama spor model. biraz daha casual, hafif klasik bi şey istiyorum. ne alayım? çok abartı fiyatı olmasın ama.
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 esh bu tarz daha butik bir şeyler var mı?
reampage Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 paraya kıyarım diyorsan tuğraya götür çırağan
Öne çıkan mesajlar