Tony_Stark Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 olm ben mi çok çirkinim lan, match yok :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 ziya fotosu koymuşsunuz da o kadar abartılacak bir şey yok olm. goblin değilsen ve vesikalık foto ile girmiyorsan tinder'dan ekmek çıkmaması mümkün değil. yonja gold üyeliğimiz vardı sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 red cadde civarında oturan baba parası yiyen zengin bir kürdo değil mi yahu hikayeleri çok da hikaye olmayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Red said: ziya fotosu koymuşsunuz da o kadar abartılacak bir şey yok olm. goblin değilsen ve vesikalık foto ile girmiyorsan tinder'dan ekmek çıkmaması mümkün değil. yonja gold üyeliğimiz vardı sdfs. http://img.paylas.com/video/3039/large/1380621670651_386.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tony_Stark Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Red said: ziya fotosu koymuşsunuz da o kadar abartılacak bir şey yok olm. goblin değilsen ve vesikalık foto ile girmiyorsan tinder'dan ekmek çıkmaması mümkün değil. yonja gold üyeliğimiz vardı sdfs. goblin miyim olm ben o nasıl benzetme lan çıkmıyor işte iş, fotolarımı yanlış seçiyorum acaba, açıklama falan yazıyor musunuz :D teach me master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Red said: ziya fotosu koymuşsunuz da o kadar abartılacak bir şey yok olm. goblin değilsen ve vesikalık foto ile girmiyorsan tinder'dan ekmek çıkmaması mümkün değil. yonja gold üyeliğimiz vardı sdfs. goblinler için de yapılabilcek bişi var mı? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 var tabi karşı cinsten goblinleri begenmek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 inan yemiyor o tüm superlike'ları goblinlere, şişkolara harcıyorum ama geri dönüş olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 onlar aktif degildir muhtemelen. instagram profili olanlar öncelikli olarak yürümeyi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 okey dikkat edeyim buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 5 tane hesap acip cevre sehirlere koy, hem gezmeye bahane olur. benim scriptim vardi otomatik tum hesaplara girip 2 saatte 1 likelayan sonra facebook login seyini degistirdi kodu guncellemedim. mesaj veya match olursa da fotografiyla mail atiyordu. servis olarak acsam mi bunu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Istanbuldayim zaten yetmesi lazim ama bi de ankara ve izmir icin acayim bakalim Yurtdisinda durdu bayaa da, almanya tinder da turkiye gibi match gelmiyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 almanya cok kelek, budapesteyi dene. aslinda belgradda da iyi calismasi lazim fakat tech penetrationi az diye tahmin ediyorum, orasi da pek verimli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Olm budapeste de eslessem he diyince nasi gitcem :) Arkadas almanya da millet km ni goruo o yuzden like basmiyor dedi, zugurt tesellisi gibi olcak ta, hakli da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Ne bileyim almanya dedin diye budapeste dedim yoksa ilk dedigim gibi cevre illere koymak lazim, ben de gidemeyecegim yere koymam :) buarada dogru kimse 1000 kmdeki insani likelamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 sardalya said: 5 tane hesap acip cevre sehirlere koy, hem gezmeye bahane olur. benim scriptim vardi otomatik tum hesaplara girip 2 saatte 1 likelayan sonra facebook login seyini degistirdi kodu guncellemedim. mesaj veya match olursa da fotografiyla mail atiyordu. Amk korkutuyorsunuz bazen. Adam bildiğin rig kurmuş hatun mine ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 olm siz napıyorsunuz? :D belgrad'ta güzel ekmeğini yemiştim ama istanbul tırt ben de biraz tırtım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 imamizer said: Adam bildiğin rig kurmuş hatun mine ediyor. ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 sardalya said: 5 tane hesap acip cevre sehirlere koy, hem gezmeye bahane olur. benim scriptim vardi otomatik tum hesaplara girip 2 saatte 1 likelayan sonra facebook login seyini degistirdi kodu guncellemedim. mesaj veya match olursa da fotografiyla mail atiyordu. servis olarak acsam mi bunu acaba? GARDAŞ HER AY Bİ PAKET MALBUŞUN BENDEN şeklinde ayda 15 liraya buna abone olucak en az bir düzine adam tanıyorumdur varya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Netflix'le aynı ücretlendirmeyi yaparak aylık bayağı bir subscriber kazanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 sardalya said: 5 tane hesap acip cevre sehirlere koy, hem gezmeye bahane olur. benim scriptim vardi otomatik tum hesaplara girip 2 saatte 1 likelayan sonra facebook login seyini degistirdi kodu guncellemedim. mesaj veya match olursa da fotografiyla mail atiyordu. servis olarak acsam mi bunu acaba? Ahshsh wut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 senko said: inan yemiyor o tüm superlike'ları goblinlere, şişkolara harcıyorum ama geri dönüş olmuyor Neler oluyor burda ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 dünyanın tamamını like'lamaya çalışıp video yapsanız sağlam kazanabilirsiniz youtube'dan sardalyanın taktikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 imamizer said: sardalya said: 5 tane hesap acip cevre sehirlere koy, hem gezmeye bahane olur. benim scriptim vardi otomatik tum hesaplara girip 2 saatte 1 likelayan sonra facebook login seyini degistirdi kodu guncellemedim. mesaj veya match olursa da fotografiyla mail atiyordu. Amk korkutuyorsunuz bazen. Adam bildiğin rig kurmuş hatun mine ediyor. ahahahahha. helal olsun sardalya reis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 superlike kullanmayın abi, çok winner bir profiliniz yoksa bildiğin "pathetic creepy guy" imajı verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar