DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 künefeyi yemeden fotosunu çektim. sonra yedim. üstüne bi yarım daha yedim. sonra öğleden sonra işte uyudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 sevişme programı değil ki herkes ne istiyorsa ona göre kullanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Esh said: herkes 2 sene icinde bosanacak https://i.giphy.com/149t2dI5M5nzvq.gif Black-ice said: sevişme programı değil ki herkes ne istiyorsa ona göre kullanır https://i.giphy.com/149t2dI5M5nzvq.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 ne nope? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 axedice said: Frans sen evli değil miydin la hayırdır yok müdür naptın ne evlisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Haha axedice kendi basini yakti milleti de dibe cekmeye calisiyor caktirmadan asdafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Asdas fallen genel taktiği sanırım, bir gün herkes fall from grace i yaşayacak. Tinder da nasıl secks programı değil chat programı mı black, sekizlemek için kullanıyorsun işte. Başka iş için git başka proğram yükle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 axedice said: bir gün herkes fall from grace i yaşayacak. No. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Fransuxa said: lan yıl sonra tinder yükliyim dedim, yükledim, random 100 tane like attım, match geldi bir açıp bakıyorum ki tabi ki standart olarak yabancı kız. erasmusçulardan heralde. abi şimdi anamız bacımız hariçte hakikaten türk karıları nefretlik be kardeşim. ulan sevişme programına bile CİDDİ OLMAYAN LAYKLAMASIN. yazmış. hakikaten LAN tinder? yani asdfhasdhfjashdjfhaskdfhkasdhfkasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 axedice said: Asdas fallen genel taktiği sanırım, bir gün herkes fall from grace i yaşayacak. Tinder da nasıl secks programı değil chat programı mı black, sekizlemek için kullanıyorsun işte. Başka iş için git başka proğram yükle herşey olabilir abi o kafa çok eskide kaldı yahu. ben 3-4 yıldır tinder kullanıyorum, iş güç sosyalleşme imkanı yok ünideki gibi kolay geliyor. her türlü ilişkiye yelken açtım tinderdan. üstelik argümanınız türkiye açısından bakınca iyice yanlış oluyor. avrupada mesela aşırı sosyalleşilen yerlerde amsterdam gibi hergün tinderdan bir kızla buluşabilir ve sadece muhabbet edip ayrılabilirsiniz. sırf arkadaşlık ve çevre için kullananlar var çok daha fazla oralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 lan şuan ki kankamı resmen tinderdan düşürdüm ben sonracığıma tinder bi kızada aşık olduydum zamanında : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 O zaman noel baba sizin gibilerin belasını versin. İnsanların casual seksinin önüne geçiyorsunuz hayinler. Gerçi llama zaten friendzone ultiyle yeterince bela yemiş, sana olan sözümü geri aldım panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 ben şey gördüm ya, bildiğin şöyle yazmış; boy:1.60 kilo:45 SADECE GEYİK-SOHBET, BAŞKA AMACI OLANLAR SOLA ATSIN 1.80 ALTI HİÇ ZAHMET ETMESİN. lan tinder!? 1.60 boyla 1.80 üstü istemene mi söveyim, sadece sohbet geyik isteyip 1.80 kriteri koymana mı söveyim, uzun boylularla mı sohbeti seviyorsun lan nasıl bi canlı türüsün yazarken ellerim titredi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Olm tinderdaki kadınlara bakarak bu ülkeye ait son umutlarını da geri dönüşüm kutusuna bırakabilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Xenocide said: ben şey gördüm ya, bildiğin şöyle yazmış; boy:1.60 kilo:45 SADECE GEYİK-SOHBET, BAŞKA AMACI OLANLAR SOLA ATSIN 1.80 ALTI HİÇ ZAHMET ETMESİN. lan tinder!? 1.60 boyla 1.80 üstü istemene mi söveyim, sadece sohbet geyik isteyip 1.80 kriteri koymana mı söveyim, uzun boylularla mı sohbeti seviyorsun lan nasıl bi canlı türüsün yazarken ellerim titredi ya. titremesin abi burası türkiye. kadın / erkek oranının azlığından bu tür taleplerde bulunmaları gayet doğal. Kıza zaten 1.80 üstü bir sürü geliyordur, bir şekilde filtre koyması lazım. basit mantık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 axedice said: Gerçi llama zaten friendzone ultiyle yeterince bela yemiş, sana olan sözümü geri aldım panpa bilmiyosun abi o friendzone yemez friendzonlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 llama'yı friendzone'a alabilcek kıza bizzat gider tebrik eder, yakasına da cumhuriyet altını takarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 RamsesII said: Türkiye için çok kötü oldu bu tinder okcupid vs.Boka sardı resmen, kadınların burnunu aya çıkardılar resmen. okcupidde kız yok zaten qanqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 ya türk kızlarının bu model olmasın sebebi aslında çok belli. çok güzel bi laf vardır "cinsel açlığın Afrika'sıdır Türkiye" diye. ama bunun sebebi neden onu belirlemek lazım. erkeklerin karı karı diye saldırmaları mı yoksa kızların kendi dengi yerine hep bi üstünü istemeleri yüzünden mi o çok tartışılır. geçen sene gittim 7 lira verdim plus aldım minsk'e koydum lokasyonu. 1 saat hiç bişey yapmadım. bir saat sonra ilk sağa çektiğimle eşleştim. ortalama bir türk kızından belki 22 kat falan daha beceriklidir. you know what i mean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 helal qanqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 minsk'e koydunda noldu abi yarın kadıköye gel diyebilcek misin kıza sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 nedret kanunu abi işte nedeni başka ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 abi insanlar önüne geleni sağa atıp ondan sonra eşleşip de salak olduğunu fark ettiği insana bile ya tutarsa diye nazik davrandığı sürece bu iş böyle gider, etki-tepki meselesi. açıkçası ciddi düşünüyorum diyenlere kızmanızı da anlamıyorum, biosuna böyle bir şey yazıyorsa süper işte ne kendinin ne başkasının zamanını boşa harcamıyor. herkes net olsa ne istediğini direk söylese sorun kalmaz sanırım. ne zaman arkadaşlarla içmeye çıksak bir tanesinin telefonunu alıp yazışıyorum, baya da iyi insanlar denk geliyor yani arkadaşımdan iyiler hatta, benim eleman ilk buluşmanın sonunda eve çağırdığı kız gelmeyince ertesi gün mesajlara cevap bile atmayan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Fransuxa said: ya türk kızlarının bu model olmasın sebebi aslında çok belli. çok güzel bi laf vardır "cinsel açlığın Afrika'sıdır Türkiye" diye. ama bunun sebebi neden onu belirlemek lazım. erkeklerin karı karı diye saldırmaları mı yoksa kızların kendi dengi yerine hep bi üstünü istemeleri yüzünden mi o çok tartışılır. geçen sene gittim 7 lira verdim plus aldım minsk'e koydum lokasyonu. 1 saat hiç bişey yapmadım. bir saat sonra ilk sağa çektiğimle eşleştim. ortalama bir türk kızından belki 22 kat falan daha beceriklidir. you know what i mean konuyla alakasız da şu foto çok bişey ifade etmiyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 benim tinder'la olan sıkıntım, eşleşemiyorum kimseyle sdf gerçi kızları da suçlayamyıyorum, bakınca sırf tipten 5 yıl yer bu diyip geçiyorlardır onlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar