Masticore Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Mevalana diyip gecmeyin ,1 gece de 70 atarmis https://eksisozluk.com/mevlana-bir-gecede-70-kez-yapmis--1263101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 http://www.classybro.com/wp-content/uploads/2014/08/Best-of-Tinder-13.jpg ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Masticore said: Mevalana diyip gecmeyin ,1 gece de 70 atarmis anca nabzidir o 70 atan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 ben de yapayım diyorum böyle ama kıyamıyorum, millette hiç acıma yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 kıysanda millet dava açar valla alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 MEVLANA KISKACI NE LAN ASADADSAFSASSAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 o haketmiş o cevabı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 PEHAUEHAUEAHEUHEAUEAH neye güldüğüm belli olsun diye Mevlana yazim şuraya Mevlana kıskacı EOAEHUAEHEAUHEAUEAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Bu arada bilgi vereyim. Bütün kızların dibinin düştüğü Extreme yakışıklı bi arkadaşımın fotosunu koydum sırf test amaçlı. 1 haftada 3 match oldu lan. Bana ayda 3 gelmesi falan baya mantıklıymış. Ne peşinde bu tinder kızları ülkemizde asdfasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 sıra gelmiyor ondandır. çok fazla erkek var. kız haftada 1 sıçarken girip 3-5 foto bakıp çıkıyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 kız niye haftada bir sıçsın ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Kendi haftada bir sıçıyosa herkesi öyle sanıyodur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Diğer sayfalarda kaldı bir daha hatırlatayım, iOS'un App Store'unda Flame for Tinder gibi bir sürü uygulama var. Tinder hesabı ile giriş yapıyorsunuz, size like atanları gösteriyor. Hepsi belli bir sayıdan sonra para istiyor ama sırayla gidersiniz işte aynısından bir çok uygulama var. Android'de yok böyle hiç uygulama maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 geçen hafta yediğini içinde az daha tutsa petrole çevireceğini bildiğim birisi beni sağa çekmesin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Bakma bana öyle tuba http://i65.tinypic.com/ngykjo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 komik mi bu anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 baş döndüren dolgun kaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 superlike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 lan hiç olmayacak ( kütür ) türk kızdan match geldi, üstüne üstlük bir de hi yazdı. türkçe cevap verdim unmatch. lskfgb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 ingilizce bile bilmiyor bu diyip gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 türk ün türk e yaptığını kimse yapmıyordur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 türk kadınları garip ya selam yazdın mı zevkine göre zenginliğini belirticek birşey atıcan sfdg anca öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 hakkaten ben o baskıyla, ulan selam yazsak kaçacak diye birşey yazmazken, HI gelince nasıl sevinmiştim, allahsız ince belli yogacı selin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 ben de 1 kişi vardı geçenlerde o da unmatch etmiş. şimdi liste yine boş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 senko bence ilk resme para resmi koy. inan seni cok cekici yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar