Black-ice Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 RamsesII said: Fake gps mi yüklüoduk onun için artık gerek yok programın kendi ayarı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 artık fake gps falan çalışmıo diye biliorm. aylık 20 lira civarı bişidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 illa paralı aldırcaksınız insana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 RamsesII said: Sen savaş sanatını hiç anlamamışsın. Tanımadığın arazide vereceğin savaşın efektifliği tartışılır. Olayın morality boyutu var. https://www.youtube.com/watch?v=z3cMHCWlL9M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 ahahah viki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 ok ; berlin. 45 dk. vasat görünüş. 150 vote, %55/%45 like-dislike oranı. 2 match. genel olarak 30 un üzeri kızlar ve dev yanaklı. %70 sarışın. efektli foto çok yok siyah beyaz dışında. gündelik hayattan fotoğraflar. sonuç; türkiye ye göre iyi. kimin ne işine yarayacaksa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Doğu Evropa civarlarına gitsene bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 match çılgınlığı yaşamak istiyorsanız , manila filipinler veya bangkok tayland , super like fln geliyor o derece kıtlık var yani ama asyalı sevmen lazım yoksa sarmaz :P slav seviyorsan da kiev , moskova veya st.petersburg, ego tatmininden öte moral bozuyor ama ona dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 son yıllardaki leak ler çok etkiledi piyasayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 ark sadece lviv den 20 match oldu dio fotoları atmaya devam edio. hatta superlike almış sjdflsdjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 mayıs sonu gitçem abi de nereye gitsem karar veremedim. lizbon ya da dubrovnik olabilir. fiyatları abartı değil deniz güneş kum da var. başka alternatif neresi olabilir? uçak bileti max 600 git gel olsun deniz kum güneş güzel kız olsun. işte odessa falan gitmek gerek aslında ama mayıs sonu oralar buz gibi olur. aynı zamanlarda petersburg, talinn'e falan da gittim. soğuk oluyor kuzey. vilnus acayip yağmurluydu mesela. soğuk olsun istemiorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 killjoy seni baya sıkıştırmış abi, bi doldur boşalt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 ben lokasyonu lviv - kiev, varsova filan yapıp böyle ciğer gibi 20 kızla match olsam sinirden kendimi taşlara vururum lan. İşkence gibi bişey bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 uzakdoguya git. tayland singapur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 bugün almanya da bırakıcam, 6 oldu şu an. nereye kadar çıkıyor merak ettim. türkiye de aynı tiple şunu matchledim ; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 KillJoy said: ark sadece lviv den 20 match oldu dio fotoları atmaya devam edio. hatta superlike almış sjdflsdjf bana su ciksin kahrimdan tasla vura vura ezerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Hiç bahsi geçmemiş ama Romanya - Bükreş , Ukraynanın esmer versiyonunu düşün, yalnız schengen istiyor yada kendi vizesini alacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 zeynep abi o. bildiğin röfleli zeynep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 abi iste-- they... bulasma diyor..onlar diyor..sen onlardan degilsin diyor.. bu arada romanya vatandasi olabiliyormusuz galiba ? de romence bilmek gerekiyormus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 KillJoy said: mayıs sonu gitçem abi de nereye gitsem karar veremedim. lizbon ya da dubrovnik olabilir. fiyatları abartı değil deniz güneş kum da var. başka alternatif neresi olabilir? uçak bileti max 600 git gel olsun deniz kum güneş güzel kız olsun. işte odessa falan gitmek gerek aslında ama mayıs sonu oralar buz gibi olur. aynı zamanlarda petersburg, talinn'e falan da gittim. soğuk oluyor kuzey. vilnus acayip yağmurluydu mesela. soğuk olsun istemiorm subat ortasinda kievdeydim hic de usumedim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 sen üşüdüğünü hissetmemişsindir numo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 tamam 3-4 saatlik berlin turundan sonra, evet yurtdışında daha iyi diyebilirim. 8e çıktı en son, istanbul da bu kezbanlarla tıkılı kalmışız bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Yalnız yırtdışında da sizin de insan olmanızı bekliyorlar. O kısmı da türk erkekleri için challenge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Akhlaur said: Yalnız yırtdışında da sizin de insan olmanızı bekliyorlar. O kısmı da türk erkekleri için challenge. sen aborjin erkeği misin, ne kötülüyorsun bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Adam haklı abi istatistiksel olarak bakınca herkes genel imajdan dolayı çekiniyor, kaç tane kıza türküm dedikten sonra cevap vermeyi kestiler yada yurtdışında konuşurken suratları düştü veya garip bir sessizlik oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar