dana22 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 feromon etki etmez ki ..kisiye ozel bir kimyasaldir.onu algilayacak reseptorlerimizin bilmem kac 100 000 yil once korelmis oldugu dusunulmektedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 yok öyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 +4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 var lan bazı parfümler beynine işliyor insanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 olfactor-koku siniri beynin cinsel aktivite baslatan yerine cok yakin sonlaniyor abi..harbi ole seksi parfum olayi mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 paralı olmuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Laaann ekmegimizle oynuyorlar cok ayip 33 tl ne lan aylik Ayip bildigin ayip ama geri donme guzelmis:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 kazanılmış hakları koruyorlar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 neyse çalışıyormuş tr de kız lara beleş yapmları lazım ki biz para verelim like sınırı getirmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 blendr'a gelin gençler, daha bi potansiyelli o. Çirkinler daha şanslı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 33 lira ney la yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 whiplr kullanıyım dedim. o da oyle aylık sdfs bi de bu memleket için değil abi bunlar cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 bizim memleket için hangi matchmaking programını kullanmak lazım bilmiyorum. OKcupid fena değildi aslında başarı şansı en yüksek o sanırım. Her türlü öneriye açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 http://www.gonuldensevenler.com/ burası iyi bulursunuz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 1 Mart pazar günü bu sitede birisiyle tanıştım ve 11 Mayıs pazar günü nişanlandık çok mutluyuz darısı başınıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Llama said: http://www.gonuldensevenler.com/ burası iyi bulursunuz burdan islami olmayanlar götündensevenler.com diye site açsın o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 HGSFDHSGJFDKSFHJHGFJOHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 aylık 4 lira demiyor mu ben mi yanlış gördüm? hayır zaten Türkiye'de başarı şansı düşüktü, parasız kullanmak istediğimizde iyice zorlancaz demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 başka açıdan bakılırsa paralı olunca bu işe gerçekten gönül koyanlar kalacaktır geriye mmo gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 RamsesII said: bizim memleket için hangi matchmaking programını kullanmak lazım bilmiyorum. OKcupid fena değildi aslında başarı şansı en yüksek o sanırım. Her türlü öneriye açığım. okcupid abi. profiline bakmadığın kadından mesaj geliyor falan, şaşırıyorsun. sanıyorum ki o kadar soruya cevap verince insanlar daha ciddiye alıyor. bu arada bu memlekete bi allahsız dating sitesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 arcane sen nası bi profil yaptın da böyle chick magneti oldun okcupidin? Bana mesaj falan gelmiyor ama max 100-150 soru yanıtladım (sanırım). Bi ara profili güzelleştirmeye ayırayım zamanı Bi de toplanzi aktivitelerine katılan var mı?Oralardan da ekmek çıkar gibi geliyor.Millet toplanıp içiyo eğleniyo filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 arcane said: RamsesII said: bizim memleket için hangi matchmaking programını kullanmak lazım bilmiyorum. OKcupid fena değildi aslında başarı şansı en yüksek o sanırım. Her türlü öneriye açığım. okcupid abi. profiline bakmadığın kadından mesaj geliyor falan, şaşırıyorsun. sanıyorum ki o kadar soruya cevap verince insanlar daha ciddiye alıyor. bu arada bu memlekete bi allahsız dating sitesi lazım. Okcupid'e trollemek dışında hesap açmak. Otur sıfır. http://www.youtube.com/watch?v=H_QLofHLlNw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 bi yaşın üstü single hayatı öyle abi. mecburen internet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 eleştireceğine akıl ver abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Fransuxa said: Llama said: http://www.gonuldensevenler.com/ burası iyi bulursunuz burdan islami olmayanlar götündensevenler.com diye site açsın o zaman. Şerefsizim aklıma gelmişti http://i.imgur.com/E52Ugvb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar