Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 banlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 tek elin nesi var iki elinin sesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 AAHAHHAHAHHAHA GELİŞİNE VURMUŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Claiborne said: hevesinizi kırayım. http://i.imgur.com/uw9oCYr.png ha ama ben kullanmıyorum bunu. böyle kızlar görüyorsanız ignore çekebilirsiniz Norveçte Very Easyde babamda meçler o kadar, gelde Anadolunun çorak topraklarında görelim skorunu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 tinder bozuk ya max sınır 5 km 1 saat içinde online gösterse işler çoğalacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Abi norveç ne ya, very easy'i de geçtim prologue-tutorial filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Claiborne said: hevesinizi kırayım. http://i.imgur.com/uw9oCYr.png ha ama ben kullanmıyorum bunu. böyle kızlar görüyorsanız ignore çekebilirsiniz sök demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 İsveççeyi unutmamışım negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 o kadar gelişmiş ülke hâlâ de-da yı ayıramıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 oranın kızları da bizim erkekler gibi ayırt etmeden sürekli basıp geçiyolar heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 ABİ kimse görmedi çok şükür. bugun hiç yaşanmadı. benle sır olarak mezara gidecek sdfdsfdskız 1 metre çıktı rıza baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 bu prog.da bi gariplik var yurtdisinda kullaniyorum 3 like dan 1 i banko bi sure sonra biraktm doldu liste lan kadikoyde yapiyorum yok 50 km e cikardim 1 tane cikti ya bu nasil is boyle? illa arabanin zenginligin resminimi koyalim ha gotlerini kaldiranlarda yine biziz paradoks resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Red said: ABİ kimse görmedi çok şükür. bugun hiç yaşanmadı. benle sır olarak mezara gidecek sdfdsfds kız 1 metre çıktı rıza baba zaten merak ediyordum niye caddede göremiyoz bu tinderdaki fotolara benzeyen insanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 RamsesII said: Abi norveç ne ya, very easy'i de geçtim prologue-tutorial filan... Ahaha, super tespit :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Rerore said: Red said: ABİ kimse görmedi çok şükür. bugun hiç yaşanmadı. benle sır olarak mezara gidecek sdfdsfds kız 1 metre çıktı rıza baba zaten merak ediyordum niye caddede göremiyoz bu tinderdaki fotolara benzeyen insanları yok ama çok sinirlendim. hani instagramda onlarca fotoğrafı var. kızın yüzü bile fotoğraglardaki gibi değil yani o derece. nasıl bi fotojeniklik falansa artık sdfs. buluştuğum kızın o kız olduğuna inanamadım amk.hala inanamıyorum. kızı zaten arabayla falan alınca kendi de başarısına şaşırdı bi saçmaladı. bi de watsapta falan öyle bi konuşuyorki. kalkık götlü çirkin türk kızının başarılı bir yansıması. düşün yani ben ayıp olmasın diye 1 saat oturdum sonra kimseler görmesin diye kaçarak uzaklaştım. millet bunun peşinden koşturuyor sdfds. babam görse evlatlıktan reddederdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 hügodan hallice diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Red said: Rerore said: Red said: ABİ kimse görmedi çok şükür. bugun hiç yaşanmadı. benle sır olarak mezara gidecek sdfdsfds kız 1 metre çıktı rıza baba zaten merak ediyordum niye caddede göremiyoz bu tinderdaki fotolara benzeyen insanları yok ama çok sinirlendim. hani instagramda onlarca fotoğrafı var. kızın yüzü bile fotoğraglardaki gibi değil yani o derece. nasıl bi fotojeniklik falansa artık sdfs. buluştuğum kızın o kız olduğuna inanamadım amk.hala inanamıyorum. kızı zaten arabayla falan alınca kendi de başarısına şaşırdı bi saçmaladı. bi de watsapta falan öyle bi konuşuyorki. kalkık götlü çirkin türk kızının başarılı bir yansıması. düşün yani ben ayıp olmasın diye 1 saat oturdum sonra kimseler görmesin diye kaçarak uzaklaştım. millet bunun peşinden koşturuyor sdfds. babam görse evlatlıktan reddederdi. Bu da erkek kezbanca bi bakış açısı olmuş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Masticore said: Red said: Rerore said: Red said: ABİ kimse görmedi çok şükür. bugun hiç yaşanmadı. benle sır olarak mezara gidecek sdfdsfds kız 1 metre çıktı rıza baba zaten merak ediyordum niye caddede göremiyoz bu tinderdaki fotolara benzeyen insanları yok ama çok sinirlendim. hani instagramda onlarca fotoğrafı var. kızın yüzü bile fotoğraglardaki gibi değil yani o derece. nasıl bi fotojeniklik falansa artık sdfs. buluştuğum kızın o kız olduğuna inanamadım amk.hala inanamıyorum. kızı zaten arabayla falan alınca kendi de başarısına şaşırdı bi saçmaladı. bi de watsapta falan öyle bi konuşuyorki. kalkık götlü çirkin türk kızının başarılı bir yansıması. düşün yani ben ayıp olmasın diye 1 saat oturdum sonra kimseler görmesin diye kaçarak uzaklaştım. millet bunun peşinden koşturuyor sdfds. babam görse evlatlıktan reddederdi. Bu da erkek kezbanca bi bakış açısı olmuş lan. la olm öyle demeyin başa gelen bilir. boyu kısa hatunlarla takılmak çok kötü oluyor ya. yatakta ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 minyon iyidir olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 çocuk gezdiriyormuş gibi hissediyor insan gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 aynen ya sonra topukluya alıştırmaya çalışıyosun falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Red'in içine oturmuş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Red hacı kız sonra mesaj filan attı mı ? Ayrıntı ver nasıl kurtuldun, ne dedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 ömründen 1 saat gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 minyon iyi de yatakta iyi anasını satayım. sokakta utancımdan napcağımı şaşırdım amk. geçen bakıyor ahahah. tavırlarımdan ztn belli ettiğim için kurtulması kolay olmadı daha aramaz. bi tip düşün devamlı saate bakan. '' senin de yolun uzun tabi'' diyorum devamlı. etrafı kesiyorum. tinder'dan buluştuğum 3. kişiydi bu. biraz kısa zaman konuşup görüştüğümden süpriz yumurta oldu. o taraflara geldim diyince dedim geldiysen görüşelim. fotolardan o kadar kötü bir canlı çıkacağını tahmin edemezdim yani imkansız kjsdhfj erkek kezbanlıkla alakası yok lan o araba olayının. 1.50 lik bir kezban olarak netten bulmuşsun mis gibi herif. gitmişim bi de güzel arabayla almışım. o an düğün hayal etmediyse ibneyim sdfs. bi saçmaladı çünkü kemküm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar