Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 oha taktiğe bak asdsgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Dworgian said: onu yapmak istiosa fake gps kullansın. arkadaşım rusyaya gidio paso, gitmeden 1 ay önce orada matchleşip de gidio :| exploit kullanmak aga bu yanlis bisi. arkadasinda tam hayvanmis. kütür kütür ruslari götürüyordur. allah kahretsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Jaegerjaquez said: o değilde şey sorcam mesela şehrin uzak bi noktasındayız orda eşleştik bi kızla yada like attım orda sonra ordan gidince kayboluyo mu bu yoksa kalıyo mu orda benim resim mi artık neyse telefonu 1 hafta nadasa bırakacan artık ne gelirse uygulmayı her açtığında yeninden koordinat alıyor ya menzili arttırcan o noktadan uzaklaştıkça tinder da kafasıan göre resetliyor bu arada ayık olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 olm bende tinder bile yok sadece soruyorum sdfsdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Seele said: exploit kullanmak aga bu yanlis bisi. arkadasinda tam hayvanmis. kütür kütür ruslari götürüyordur. allah kahretsin ya. he ya. bi de "hadi gel görüşelim" diyene "iş için türkiye'deyim haftaya gelicem" dio asdlasşkdşas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Dworgian said: rus Dworgian said: match Dworgian said: görüşelim http://whatistheexcel.com/wooobooru/_images/7601e1c929a6fb54a91f23c2ba7ce9d7/2262%20-%20Raw%20gif%20hunter_hearst_helmsley%20rage%20wwe.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 ahahahaha işalla bi gün öyle biri gelir de kapar adam fake gps i klsajdlkaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 bitti galiba hype Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 şu tinder'dan tek bir kızla muhhabete girdim. o da doğum günümde bana geldi ama kapıdan girerken böyle ohh upuzun boylu kız geliyor diye sevinirken o upuzun boylu kızın aynı zamanda şişko olmasına yıkıldım..... işin kötü yönüde kızın yüzü güzel , boyu uzun, ama neden şişkosun yahu ... bir daha da tindera elimi sürmedim... son 10 yıldır hiç bir kız beni şekilsiz vucudun belli olmadığı fotolar ile kandırmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 enerji alıp verseydin filan olmuyo mu öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Kyra said: şu tinder'dan tek bir kızla muhhabete girdim. o da doğum günümde bana geldi ama kapıdan girerken böyle ohh upuzun boylu kız geliyor diye sevinirken o upuzun boylu kızın aynı zamanda şişko olmasına yıkıldım..... işin kötü yönüde kızın yüzü güzel , boyu uzun, ama neden şişkosun yahu ... bir daha da tindera elimi sürmedim... son 10 yıldır hiç bir kız beni şekilsiz vucudun belli olmadığı fotolar ile kandırmamıştı. Usta ben en aşağı 3 kez bu tip olaylar yaşadım ondan çok temkinliyim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Dworgian said: onu yapmak istiosa fake gps kullansın. arkadaşım rusyaya gidio paso, gitmeden 1 ay önce orada matchleşip de gidio :| ahahahahhahahahahahahah çok zekice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Kyra said: şu tinder'dan tek bir kızla muhhabete girdim. o da doğum günümde bana geldi ama kapıdan girerken böyle ohh upuzun boylu kız geliyor diye sevinirken o upuzun boylu kızın aynı zamanda şişko olmasına yıkıldım..... işin kötü yönüde kızın yüzü güzel , boyu uzun, ama neden şişkosun yahu ... bir daha da tindera elimi sürmedim... son 10 yıldır hiç bir kız beni şekilsiz vucudun belli olmadığı fotolar ile kandırmamıştı. Abi sen zaten bu kadar womanizer iken niye tinder dan deniosun ki? Sokakta yürürken beğendiğini alıp gidio olmanı bekliyoruz senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Chick magnet Noyan. Abi snn facebook listesini de gördüm ben Tinder'a ne gerek var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 kek said: http://i.imgur.com/ZnaEDjz.gif off fazla iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Hiç eşleşme olmaması moralimi çok bozuyor. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 onlar kaybeder kardeşim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 info'ya nasıl şeyler yazmak prim yapıyor şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 banka hesabinin fotosunu koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Banka hesabımız beşbin liraysa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 ona da gelen olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 O zaman tinderi bırakıp tofaşk kızlarına bakiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 hevesinizi kırayım. http://i.imgur.com/uw9oCYr.png ha ama ben kullanmıyorum bunu. böyle kızlar görüyorsanız ignore çekebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 çık git burdan ya. bas git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 daha nude fotoları var bunların. kalbiniz dayanırsa /b/'de paylaşıyo insanlar. for science of course. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar