Namessar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Kaede said: unite sayisi az. kendi unitemizi dizayn etmek yok mu? :( butun olayı oydu benim icin alpha centaurinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 acdeki anlamda yok galiba. daha 1 oyun atabildim sadece :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Oh olsun gabene aldım ben de nuuvemden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Namessar said: Kaede said: unite sayisi az. kendi unitemizi dizayn etmek yok mu? :( butun olayı oydu benim icin alpha centaurinin. dizayn yok ama sectigin purity/harmony/supremacy e gore upgrade sistemi var. ama tatminkar diil pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Yapılan çoğu binadan sonra quest geliyor. Şöylemi olsun böylemi. +science yada +food diyor mesela. Yada teknoloji geliştiriyorsun. Şehir etrafına alien gelmesin diye çit yapılıyor, sonra upgrade geliyor quest ile trade araçlarına alien saldırmasın mı şehri koruma alanımı genişlesin falan. Özelleştirme çok ama görünürde yok. Zamanla ortaya çıkıyor, biraz karışık olmuş. Zamanla alışmak lazım sanırım. Endless legend daha güzel geldi bana aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Kaede said: Oyun iyi ama daha iyi olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 ama herseyden once tradein nerflenmesi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Bu trade olayında solu gösteren oklar mesela +1 food +1 energy trade sonunda bize gelecek bonusu, sağı österen oklar ise diğer şehre vereceğimiz bonsuları mı gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 alalım mı beyler nuveem'den filan. değer mi uğraşımıza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Kaede said: ama herseyden once tradein nerflenmesi lazim Evet, trade bana da çok güçlü geldi. Gücünü geçtim, şehir başına 3 trade route çok fazla. 4-5 şehirle bile ikide bir trade route yenilemek içimi baydı; bir de Polystralia olunca iki extra trade route var. Zaten şu anda trade routelar sebebiyle en iyi sponsorun Polystralia olduğu söylenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 barbu said: alalım mı beyler nuveem'den filan. değer mi uğraşımıza? Uğraştırmıyo ki, bence almayı düşünen varsa direkt nuuveme baksın, altı üstü chrome ile girip Hola yükleyip paypal ile ödüyosun (kolayı), ama kredi kartı ile de sorun çıkacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 kk adresden sikinti yaratir black. paypal harici sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 KK için de bişe vardı onu yapıyoduk nuuvem ile özdeşleşen arkadaş Xenus muydu sanki ona da bi çözümü vardı ama doğru en güzeli paypal iki dakkada aldım gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 franco iberia da epey iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 dun baya bir oynadim ben. Alienlar oyun basinda sorun ama ilerde cok trivial oluyorlar. Excavationi nasil drain ediyoruz onu bulamadim yanliz. Affinity specific uniteler baya guclu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 covert ops da inanilmaz op su an. arc baya efektif oluyor mighttan gelen 40% intrigue ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 ben oyundan bir bok anlamadım. ilk defa civ oynuyorum ondan heralde. elmadan bi tane citizen alsam açlıktan kırılıyolar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 kısa bi şekilde brief atabilicek birisi varmı. essentialları söylese. şunu şunu yapman şöyle gitmen lazım falan dese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 cinliler de iyi bu sirada 18 turn terrafarmingi gorunce buna karar verdim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Fransuxa said: kısa bi şekilde brief atabilicek birisi varmı. essentialları söylese. şunu şunu yapman şöyle gitmen lazım falan dese. oyuna basladiginda new to civ full advice de her bir seyi oku. Oyunun icinde ansiklopedi de var onu da oku. ben su an baya bir domine ettim ai'i standartta. First Contact victory gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 franco-iberia purity baya güzel gidiyor.oldukça militarist oynamama rağmen en zorun bir altı zorlukta teknolojide epey fark atmışım. pan-asian ile polystralia da iyi gibi,diğerler factionların hiç bir albenisi yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 america iyi cunku icinde covert ops var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 ben pek tutmadım amerikayı nedense.muhtemelen player vs.player oynarken daha efektif olur ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 mid game'den sonra city intruigie attırmayı basladınızmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar