DoruK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 oyun guzel mi yukledim simdi acmaya useniyorum guzelse multi atalim gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Hafta içi biraz oynayıp öğrenin de cuma falan multi atalım. Bu arada grup hazır, yalnız bana mesaj atarken bide pati nicklerinizi yazın kim kimdi karıştırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 GMG de kampanya var, 86tl ye geliyor %23 kupon kodu ile, bi 70tl diil ama genede fena diil iste korsan oyniyordum neyseki savelerde sorun cikmadi, bikac achievement kurtarabildim ama oyun basinda restart game ile scumlik yapinca victory achievementlar disable oluyormus, simdi usenmeyip her victory yi yeniden kasicam poffff civ5 de zaten collector bulana kadar korsan oynamistim, kac saatim,savelerim ve achivementlarim gitmisti heh, aral allah belani versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordhen Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 wide gidip, trade hatlarını kurunca oyunun boku çıkıyor sanki biraz. autoplantlerden de +1 trade hattı alınca aboo. buna bir nerf gelir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 titanium bingosuna da nerf lazım o ne lan en hızlı improvementla tek resourcea +5 yield. solomonun madenleri kan ağladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 la oynadim bugun baya da teknoloji agaci cok karman corman geldi ya savasmasi cok zevkli olmus da multide dengesiz olacak gibi hayli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Affinity'ler arasında dengesizlik olduğunu düşünüyorum. Ayrıca oyunda affinity'nize uygun oynayamıyorsunuz, tamamen o yoldan gidilmiyor illa sapılıyor. Civ BNW daha militaristic bi oyunmuş buna göre, bu bildiğin kalkınma oyunu gibi geldi bana.Etraftaki civler hiç saldırmıyor abi, BNW'de nefes aldırmıyordu gavatlar habire harass. Gene de güzel oyun ama sanırım bir expansionla filan ancak kendine gelir. İnanılmaz potansiyeli var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 oyle cok aman aman bir dengesizlik yok da affinityler genel olarak cok aptalca >oley harmonikiz biz uzaylilarla beraber yasiyacaz, sirtlarina cikip kovboyculuk oyniyacaz >hurr hersey icin lazim olan xenomass ustunde nest var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 saatlerce herkesle dost olarak geliştim, sonunda sıkılıp komşuma saldırdım 1 askerini öldürdüm, barış teklif edip 2 şehir verdi, kapattım. Ama oyun kötü değil, gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 abi savaşla ilgili her şey çok kötü. AI'nın agresifliği, savaş dinamikliği, domination victory filan bunların geliştirilmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 calvaria said: saatlerce herkesle dost olarak geliştim, sonunda sıkılıp komşuma saldırdım 1 askerini öldürdüm, barış teklif edip 2 şehir verdi, kapattım. Ama oyun kötü değil, gideri var. o civ 5 te de aynen vardı. bu motorun diplomasi dinamiklerini yamaya yamaya hal oldular, hala cozemediler su isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Benim diplomasi namina bi beklentim yok artik bu adamlardan ahahah, bariscil bariscil oyniyorum hintlilerle butun kitaya kuruldum icerde arc nin baskenti landlocklandi ki ikinci sehri bile kuramadi. Ticaret yapiyorum diye hani dokunmadim ama bir tile ile benim sehirlerimden birine giden yolu kapatti, yol yapmaya calisiyorum yapamiyorum open border istedim karsiliginda butun kaynaklarimi istedi benden -_- Ondan sonra 3 xenotitan central yollarinda gozuktu daha sonra haber alamadik arkadastan ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Alpha Centauriyi, bu grafik motoru ile yeniden yapsalar yeter başka birşeye gerek yoktu. Gog dan almışdım AC yi kurdum tekrar düm ama renkler birbirine giriyor oyunda kırmızı yeşil herşey karma çorman. Bunun çözmenin bir yolu var mı ? win7 kurulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 beyler 2 soru: 1- bu kadar oynadıktan sonra para ile almaya değer mi oyun? 2- nuuvem'den alırım alırsam. 75tl gibi bir fiyata geliyor şuan. brezilya paypalı acmaya gerek var mı? yoksa turk paypalı ile de alınıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 İkinci soruyu bilmiyorum, heralde gerekiyordur. Chrome zenmate yeterli sanırım bu işlere. Oyunu almaya değer, bu gece de 12den sonra multi döner. Tutorial şeklinde yapabiliriz bunu yenilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 barbu said: beyler 2 soru: 1- bu kadar oynadıktan sonra para ile almaya değer mi oyun? 2- nuuvem'den alırım alırsam. 75tl gibi bir fiyata geliyor şuan. brezilya paypalı acmaya gerek var mı? yoksa turk paypalı ile de alınıyor mu? ben nuveem'den normal paypal ile ödeme yaptım. türk mü değil mi bilmiyorum da. country ayrışımı var mı ya paypal hesaplarının? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Nedense bana civ5'ten sonra çok boş geldi oyun. Din yok kültür var ama yok gibi. Wonderlar'ın bazıları aşırı etkisiz kalıyor. Birde savaş kısmı çok daha kolay geldi nedense. Şu an oynadığım oyunda iki trn önce friend olduğum 2 civ dahil bütün dünya savaş açtı 3 ayrı cepheden saldırıyorlar ama 3 cepheyide püskürttüm gidip fethetmek kaldı sadece. en zor seviyenin bir tık altında oynuyorum. Soyuzdu sanırım zorluk derecesinin adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 bingildak said: barbu said: beyler 2 soru: 1- bu kadar oynadıktan sonra para ile almaya değer mi oyun? 2- nuuvem'den alırım alırsam. 75tl gibi bir fiyata geliyor şuan. brezilya paypalı acmaya gerek var mı? yoksa turk paypalı ile de alınıyor mu? ben nuveem'den normal paypal ile ödeme yaptım. türk mü değil mi bilmiyorum da. country ayrışımı var mı ya paypal hesaplarının? bilmem ki. soruyorum sadece. ama zaten oyunu satmadı bana. "region farklı hacıt" dedi. region lock var mı bu oyunda. birşey söyleyin de alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Hola kur chrome'a. VPN ile girip aldığında sorun olmuyor dediler. REgion lock yokmuş oyunda. Sadece site brezilya fiyatıyla sattığı için site ipleri blocklamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 oyunun epey sorunlari var. ben biraz bekleyin derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 ben hardcore civ ci değilim zaten. yine de bekle der misin? arkadaşla multi aticaz işte. eğer bekle sonra al derseniz yine de. http://cdn.alltheragefaces.com/img/faces/png/neutral-pirate-poker-face.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Ya gerek yok beklemeye alın gitsin. Tatava yapıyor kaede, civ5in son hali gibi fine tuning 1 yıldan önce mümkün değil zaten şöyle oyunlara. Eğlencesine oynayan adam için gayet yeterli mevcut hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 beni sardi baya valla, ki civ5 e olumsuz bakiyorum normalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Multiplayer treni 5-10 dkya kalkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Random multi yaptım 100 turn kadar, gayet güzel sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar