Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Civilization: Beyond Earth

Komutan

Öne çıkan mesajlar

GMG de kampanya var, 86tl ye geliyor %23 kupon kodu ile, bi 70tl diil ama genede fena diil iste

korsan oyniyordum neyseki savelerde sorun cikmadi, bikac achievement kurtarabildim ama oyun basinda restart game ile scumlik yapinca victory achievementlar disable oluyormus, simdi usenmeyip her victory yi yeniden kasicam poffff

civ5 de zaten collector bulana kadar korsan oynamistim, kac saatim,savelerim ve achivementlarim gitmisti heh, aral allah belani versin
Sosyal ağlarda paylaş

Affinity'ler arasında dengesizlik olduğunu düşünüyorum. Ayrıca oyunda affinity'nize uygun oynayamıyorsunuz, tamamen o yoldan gidilmiyor illa sapılıyor.

Civ BNW daha militaristic bi oyunmuş buna göre, bu bildiğin kalkınma oyunu gibi geldi bana.Etraftaki civler hiç saldırmıyor abi, BNW'de nefes aldırmıyordu gavatlar habire harass.

Gene de güzel oyun ama sanırım bir expansionla filan ancak kendine gelir. İnanılmaz potansiyeli var.
Sosyal ağlarda paylaş

calvaria said:

saatlerce herkesle dost olarak geliştim, sonunda sıkılıp komşuma saldırdım 1 askerini öldürdüm, barış teklif edip 2 şehir verdi, kapattım. Ama oyun kötü değil, gideri var.

o civ 5 te de aynen vardı. bu motorun diplomasi dinamiklerini yamaya yamaya hal oldular, hala cozemediler su isi.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim diplomasi namina bi beklentim yok artik bu adamlardan ahahah, bariscil bariscil oyniyorum hintlilerle butun kitaya kuruldum icerde arc nin baskenti landlocklandi ki ikinci sehri bile kuramadi. Ticaret yapiyorum diye hani dokunmadim ama bir tile ile benim sehirlerimden birine giden yolu kapatti, yol yapmaya calisiyorum yapamiyorum open border istedim karsiliginda butun kaynaklarimi istedi benden -_-

Ondan sonra 3 xenotitan central yollarinda gozuktu daha sonra haber alamadik arkadastan ehuehu
Sosyal ağlarda paylaş

Alpha Centauriyi, bu grafik motoru ile yeniden yapsalar yeter başka birşeye gerek yoktu.

Gog dan almışdım AC yi kurdum tekrar düm ama renkler birbirine giriyor oyunda kırmızı yeşil herşey karma çorman. Bunun çözmenin bir yolu var mı ? win7 kurulu.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

beyler 2 soru:

1- bu kadar oynadıktan sonra para ile almaya değer mi oyun?
2- nuuvem'den alırım alırsam. 75tl gibi bir fiyata geliyor şuan. brezilya paypalı acmaya gerek var mı? yoksa turk paypalı ile de alınıyor mu?

ben nuveem'den normal paypal ile ödeme yaptım. türk mü değil mi bilmiyorum da. country ayrışımı var mı ya paypal hesaplarının?
Sosyal ağlarda paylaş

Nedense bana civ5'ten sonra çok boş geldi oyun. Din yok kültür var ama yok gibi. Wonderlar'ın bazıları aşırı etkisiz kalıyor. Birde savaş kısmı çok daha kolay geldi nedense. Şu an oynadığım oyunda iki trn önce friend olduğum 2 civ dahil bütün dünya savaş açtı 3 ayrı cepheden saldırıyorlar ama 3 cepheyide püskürttüm gidip fethetmek kaldı sadece. en zor seviyenin bir tık altında oynuyorum. Soyuzdu sanırım zorluk derecesinin adı.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

barbu said:

beyler 2 soru:

1- bu kadar oynadıktan sonra para ile almaya değer mi oyun?
2- nuuvem'den alırım alırsam. 75tl gibi bir fiyata geliyor şuan. brezilya paypalı acmaya gerek var mı? yoksa turk paypalı ile de alınıyor mu?

ben nuveem'den normal paypal ile ödeme yaptım. türk mü değil mi bilmiyorum da. country ayrışımı var mı ya paypal hesaplarının?

bilmem ki. soruyorum sadece. ama zaten oyunu satmadı bana. "region farklı hacıt" dedi. region lock var mı bu oyunda. birşey söyleyin de alayım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...