xlaidehlevar Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Yeni Mazda3 Power donanımlı 1.5 AT nasıldır kullanan bilen var mı? Yada genel anlamda Mazda tecrübesi olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 herkesin tasarimini performansini falan begenip kimsenin almadigi araba degil miydi mazda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 imamizer özetlemiş araba iyi ama tr'de pazarlaması,satış destegi 0 olan araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 güzel araba ama, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 mazda süper alsanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 sahibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Yeni kasası çok güzel ama biraz da ucuz olması lazım ki tercih edilebilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Ben ilkokuldayken sokakta deli bir adamin paril paril parlayan kirmizi bir Mazda'si vardi. MX bir sey. Yeni tasinmisti. Sokakta saklambac filan mi ne oynarken arabanin yanina yaklasmistik, arabami mi cizeceksiniz diye kovmustu adam. Sonra bir kac kere daha arabanin yanina yaklasan cocuklara, sokakta top oynayan cocuklara filan bagirdiktan sonra attigi top arabaya carpan (su balon tibi hafif toplardandi) bir cocugu dovmustu. Sonra mahallede cocugun babasi ile bu deli arasinda kavga cikmisti. Biz de gece gidip adamin arabasini cizmistik en sonunda 3-4 yerinden, sokakta cizilen ilk ve son araba oldu, sonra tasindi adam. Yillardir Mazda diyince aklima bu geliyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Selam, Arka koltuğu ölümcül diz mesafesine sahip araç değil mi? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 adamlar yapmış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Fistan said: mazda süper alsanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 çok güzelmiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Ben bunu geçen sene düşünüyordum ama bekleyemedim. Bunun yanı sıra fiyat olarak dolu olanı 70den aşağı olmaz dedim ve Golf aldım. İyi ki de almışım gerçi ama fiyatı biraz aşağıda tutabilseler Opel mopel hikaye cidden. Mazda çok güzel araç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 ben çocukken mazda 323 vardı babamda. çok severdim o arabayı , o zamandan beri mazdaya sempatim var. iş değiştirme gibi bir düşüncem olduğundan para harcamak istemiyorum , yoksa kesin almıştım şu mazda 3'ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 power donanım sedan sipariş ettik hayırlısı bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Mazda 626 vardı çok eskiden, şimdi de Mazda3 var sedan 2010 model. Güzel araç baya, yeni araba alcak olsam 2 tercihimden biri olur. Servis veya satış sonrası herhangi bir konuyla ilgili de problem yaşamadık. Memnunuz gayet. Siparişi vermişsin gerçi, güle güle kullanın, hayırlı olsun :) Aracı aldıktan sonra yorumlarını bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar