FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 3 Günde 4 arena yaptım. 5-3, 8-3, 3-3, 8-3 bir tane mage ile maç yapmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 3 yazmana gerek yok. Valla bana geliyor mage bolca denk gelme meselesi... Mage zaten en yuksek win rate sahip class arena'da. Ama Ben biktim mesela artik oynamiyorum mage ile arena tercihen.. Paladin>shaman>priest>mage diye aliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Girdiğim her arenada en az 3 mage'e karşı oynuyorum sen 20 oyunda 1 tane mage gelmedi diyosun demekki siz çok şanslısınız ya da ben şanssızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Axedice üstadın arenadaki mageler hakkında yapacağı yorumu merakla bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Ben özetliyim üstadın diyeceklerini. 1- Yetersizsiniz, mage'i yenen nasil yeniyor. 2- Bu oyuna para veren salaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Masticore said: Paladin>shaman>priest Bu kısım aynen benim de arena tercihim, özellikle paladin ve shaman bana en keyif veren class arena yaparken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Oyun bende takılıyor sizde de öyle bir olay var mı? Bazen 5 bazen 10 saniyeye yakın donup kalıyor. Windows 8 diye mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Bak yine arena giriyim dedim 3-3 bitirdim 3ü de mage 50 tane poly 50 tane duplicate 50 tane fireball board controlünü alamıyosun ki tam diyosun yüksek damage minionları koydum bir sonraki el iyiyim tak frost nova tak blizzard arkası bi türlü kesilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Size gelen mageler de ayrı bi efsaneymiş... Ben de az önce arenaya girdim bi tane fireball bile vermedi lan deck kurarken sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 150 tane kart nasıl almış? Ben sadece 30 tane seçebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Holy said: 150 tane kart nasıl almış? Ben sadece 30 tane seçebiliyorum. o senin saflığın o zaman dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 10 manaya potansiyel 33/33 minion... Velkam to dı valuetown! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 adamın her oyunu göz yaşı dotadan size transfer olmuş sfdfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Ace haci nickin Ace ise oyunda az evel seni fena tokatladım kusura bakma dfsfldsfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 boş zamanı olan biri pati turnuvası düzenlese de oynasak nasıl olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Chris metzen boş zamanlarında büyücülük yaptığı için blizzard büyücülere torpil geçiyor arkadaşlar, bunu bilenler de tüm arena oyunlarında mage seçiyor. Fakat bu gerçek ortaya çıkmasın diye blizz bazı oyuncuların karşısına hiç mage çıkarmıyor. Böyle de sinsi ve adiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 dc yiyip kaybettiğiniz bütün oyunları düşünün. ya mage ya warlock olduğunu fark edeceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 turnuva güzel olur da kaç kişi katılacak patide fazla oynayan kalmadı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Birara Kadıköy'de buluşuluyordu sanki..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 16 kişi çıkar yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 challonge.com'da açtım üye olup sign up diyin görelim kaç kişi çıkacak http://challonge.com/tournaments/signup/3BLvrvY2hJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Yapıyorlar halen o buluşmayı her pazar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 "WORTHY OPPONENT" "EQUAL SKILL" neye göre matchfinding tam bilmiyorum da karşıma mesela her el oynadığı kartlar legendary olan bi adam geldi.. Benim zavalla basic deckime karşı.. Bi tane common expert card bile atmadı herif, full legendary Ama yenildi nihoh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 adamın decki baya kötüymüş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Masticore said: bu gitmezse arena oynanmaz be http://media-hearth.cursecdn.com/attachments/3/476/duplicate-mage-card-curse-of-naxx.png dünyanın en büyük avantajı değil 1 kart verip 2 kart alıyosun ki karsındaki adam mantıklı bi adamsa ragnarosta verebilir tauntlu kurbağada verebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar