Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
3 yazmana gerek yok. Valla bana geliyor mage bolca denk gelme meselesi... Mage zaten en yuksek win rate sahip class arena'da.
Ama Ben biktim mesela artik oynamiyorum mage ile arena

tercihen.. Paladin>shaman>priest>mage
diye aliyorum.
Mesaj tarihi:
Bak yine arena giriyim dedim 3-3 bitirdim 3ü de mage 50 tane poly 50 tane duplicate 50 tane fireball board controlünü alamıyosun ki tam diyosun yüksek damage minionları koydum bir sonraki el iyiyim tak frost nova tak blizzard arkası bi türlü kesilmiyor
Mesaj tarihi:
Chris metzen boş zamanlarında büyücülük yaptığı için blizzard büyücülere torpil geçiyor arkadaşlar, bunu bilenler de tüm arena oyunlarında mage seçiyor.

Fakat bu gerçek ortaya çıkmasın diye blizz bazı oyuncuların karşısına hiç mage çıkarmıyor. Böyle de sinsi ve adiler...
Mesaj tarihi:
"WORTHY OPPONENT" "EQUAL SKILL"

neye göre matchfinding tam bilmiyorum da karşıma mesela her el oynadığı kartlar legendary olan bi adam geldi..
Benim zavalla basic deckime karşı.. Bi tane common expert card bile atmadı herif, full legendary
Ama yenildi nihoh
Mesaj tarihi:
Masticore said:

bu gitmezse arena oynanmaz be

http://media-hearth.cursecdn.com/attachments/3/476/duplicate-mage-card-curse-of-naxx.png

dünyanın en büyük avantajı değil
1 kart verip 2 kart alıyosun ki karsındaki adam mantıklı bi adamsa ragnarosta verebilir tauntlu kurbağada verebilir
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...