GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 45 hp nedir lan :( nası bi hero bu
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Bütün content bitmedi ki. Daha 4 tane wing var. Her biri 700g'ye açılacak, yetoyuz goldumuz yok diyorsanız. Para basın açın.
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 hayır yani hiç yoktan tekrar oynamak için bir sebep koyarsın o da yok beleş legendaryler olmasa biriktirdiğim 2k golda yanardım
silent Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Mantik guzel dusunulmus ama her bosta illa alexstrazsa kullanmaya zorlamak ne allah askina resmen heroic boss win = alexstrazsa bu olaya bi ayar cekmeleri lazim
Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Çok şart değil alex, öğlen izledim, priest-paladin heal deck ile yeniyordu.
silent Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Hocam sart manasinda soylemedim ama easy win istiyorsan olay alexte yani heroiclerde diger acilmayan winglerdede hep bu karta zorlayacak cogu kisiyi o mantik sacma geliyor bana banla o karti bak heroiclerden al sana harbi challenge...
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 daha 4 wingden 1'i geldi ve qqya başlamışsınız. bi bekle belki 25 hpli adam gelcek ve kesemicen?
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Heroiclerin bir olayı yok. Yok derken onuna etki edecek bir olaydan bahsediyorum. Yensen bile card back alıyorsun.
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 alex olmadan da çok kolay yenilebiliyor
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 amma qq donmus ya harbiden de. yeni gelen kartlarla meta game baya degisecek bence en azindan bi 2-3 boyunca butun warlocklari zoo, butun roguelari miracle, butun warriorlari face gormeyiz. ~400 kart olan bir oyuna 30 yeni karti bam diye eklemek oldukca guzel bir eklenti bence.
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Evet stratejim doğruymuş. Maexxna şu şekilde başlıyorsa büyük ölçüde tamam gibi oyun. Kilit kartlar Witch Doctor ve Farseer oldu. Outheal etmek gerekiyor bir ölçüde ve düşük hp'li charge'lar da işe yarıyor. Zira 1 hp'li şeyleri pingleyerek öldürmek lazım yoksa elin dolduğundan aradığın kartlar gelmiyor. Farseer+Farseer+Witch Doctor+Witch Doctor'a ping şeklinde tuttum uzunca bir süre oyunu. Yani iki kategoride değerlendirmek lazım: 1- Başlangıçta 3 tane spiderling ile açıyorsa en az iki tanesini öldürerek board'unu 1 attack'li minion'larla kapamak. 2- Bu şekilde her turn aldığın 7 damage'ı stall, ice armor, outheal ile çözüp ya Alex beklemek ya da Leeroy+Farseer ikilisini her el oynamak. Wild Pyromancer çok iyi bir tercih çünkü clear ettikten sonra Arcane Explosion ile kendisini de yok etmiş oluyor ki elimizin dolma sorununu çözüyor. Kobold yerine 1 hp'li Thalnos'u kullanmak daha makul geldi bir iki denemeden sonra. Arcane Missiles çok situational yeterli verimi vermiyor.
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Yalnız cardback neden gelmedi bana hc geçince onu anlamadım. Var mı bilen?
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Yus. Dövdükten sonra şu cache bölümündeki lock kalktı gibi oldu ama cache çıkmadı. Tıklanmıyor da.
Selamisahin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Mağara mode on: 4-5 aydır elimi sürmedim. Yeni gelen patch'e de bakamadım çok. Şimdi Naxx ile birlikte yeni kartlar falan mı geldi?
taru Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 fakir hunter deckimle dövdüm sonunda pis örümceği. bende de yok henüz cardback felan
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Hunter için strateji ne uyguladın? Bana en viable çözüm 1/1'lerle kitlemek gibi geldi ve bunun için de en uygun herolar Warrior Mage olarak değerlendirdim. Hunter için kitlemekten farklı bir şey yaptın herhalde?
taru Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 1/1'le doldurup doge bastım. bi iki turn sanırım timber wolfu elime verdi weble, öyle olunca ai dogelere değil de heroya vuruyor. bam güm geçirdim o ara, bi yandan ok falan. earlyde de explosive traple 1/1 doldurdum bi de bikaç heal. bu tamamen rng'ye dayalı oldu tabi 10. kapışmada falan yendim sanırım sdfg
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Explosive ile kitlemek en kolay ve erkeni sanırım evet. Mantıklıymış. Maexxna düzgün açmazsa ve o ilk kiliti koyacağın kart gelmezse alamıyorsun zaten. O yüzden tamamen RNG bence de.
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Heroic ödülü için bütün winglerin temizlenmesi lazım. Tek winge ödül yok. Bütün wingler temizlenince card back vericek.
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 card back için o eziyete deymez gibi
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 bir kere creeperları temızlediğinizde rahatlıyorsunuz
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 ya zorluğu falan neyse bir şekilde hallediliyor da, aynı karttan max 2 tane bulunması lazım boss ların da.
Öne çıkan mesajlar