Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Masticore said:

Bir zamanlar böyle bir kart varmış savannah ile değişmiş... Bunun gibi başka kartlar var mı ?

http://2p.com/4384203_1/Hearthstone-Review-the-Deleted-Cards-in-Hearthstone-by-Vincent.htm
Mesaj tarihi:
GONDARCENGIZ said:

6-1 im arenada asdasd kafama vurucaklar şimdi

edit: 1600 dust oldu beyler
ne craftlim akıl verin

millhouse manastorm craftla
çok güzel
hele constructedda ,ıımmmmm tadıdnan yenmiyor
Mesaj tarihi:
sabonis said:

ya arenada mage'in bu kadar aşırı kötü gelmesi bi tek bana mı özel?
ilk seçimde pyroblast geldi aha dedim güzel bir mage yaratıcam sonunda. daha sonra 1 polymorph geldi o kadar.

blizzard, fireball, frostbolt, flamestrike, water elemental, hiçbiri gelmedi. deliricem.

yine fireball-blizzard-flamestrike-polymorph'suz bir mage'im var. ve karşıya 2 gorehowl'lu, hogger'lı warrior falan geliyo............ töbe töbe.
Mesaj tarihi:
ağlamak erkekliğin 10'da 9'udur.

ağlanmayacak gibi değil ki. şu kıytırık ötesi deckle neredeyse hata yapmadan oynuyorum, druid'in ağzına sıçtım, 4 vs 0 minion var board'da, eldeki kartlar da 4 vs 2. hoooop top deck deathwing açtı. hadi neyse dedim, oradan da döndürdüm, board bende, temizlemesi mümkün değil board'u. 1 minion'ım kalacak board'da, 2 vurucam öldürücem. top deck taunt çekti öldürdü.

hayır yani adam ice block'umu trigger etmemek falan gibi çok önemli 2 tane hata yaptı maç boyunca. ama işte arena balı ile kazandı.

sonra ben ağlamış oluyorum.
Mesaj tarihi:
said:
Curse of Naxxramas goes live globally for Windows®, Mac®, and iPad® on Tuesday, July 22, starting with the Arachnid Quarter, the first of five creepy wings that will be released weekly after the gates are opened. The Arachnid Quarter will be free to play during the Curse of Naxxramas launch event, which will last roughly a month. Those brave enough to step foot into the Arachnid Quarter during the launch event will unlock it permanently for free.

haftaya çıkıyormuş Naxx

http://www.hearthpwn.com/news/559-curse-of-naxxramas-releasing-on-july-22-overview
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...