zaidral Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 oyun kucucuk kaldi, nereden eski haline getiriyorum yahu? :/ text dosyasinda fullscreen'i true yaptim, geri geldi.
Tori Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Abi üniversiteden bir kız vardı, geçenlerde rastgele karşılaştık görüşmeye başladık, işyerinde falan paso tabletden hearthstone oynuyormuş. deck http://i.hizliresim.com/27A7yL.jpg Bir tane bile epici yok, yukardaki iki tane dışında başka legendarysi yok, birkaç tane daha rarei ve azıcık bir dustı var. Aoe yoktu forked lightningleri ekledim, azure drake yoktu tam bir poor mans version edasıyla gnomish inventorları ekledim, bir anda 3-4 rank birden atladık pelitde otururken. Çok iyiydi okulda bana karşı hep yardım ederdi hede hödö yazıyorum ve ekmek görünüyor. Şunu ekle şunu değiştir bir iki birşey söyleyin şurda hearthstone'a 4 topic kapatmış adamlarsınız. edit: pic unrelated http://i.hizliresim.com/vz9za4.jpg
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 2x lightning storm 2x harvest golem 2x defender of argus ( opsiyonel ) lightning storm şart zoo'ya karşı harvest board control için iyi.
Narius Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Sadece commona bütçe varsa; 2x bloodlust, 1x stormforged, 2x inventor, juggler ve hogger çıkarıp yeti,argent squire,dark iron ve harvest golem gibi board presenceı yüksek kartlar ekleyebilirsiniz. Bide forked lightning cidden çöp lightning storm yapabilirseniz iyi olur.
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 trumpın deckini oneriyorum legendary oldu adam hatırladıgım kadarıyla 2 earth shock 2 lighning bolt 2 rockbiter 2 stormforged 2 flame tongue 2 ooze 2 feral spirit 2 hex 2 lightning storm 1 mana tide 2 unbound 1 yeti 1 defender 1 gadgetzan 2 azure 2 4/2 6 mana divine sh,eldli sey unuttum adını 2 fire elemental legendary oldu sanırsam bu deckle baya guzel deck miracle roguelar biraz yoruyo geri kalan cogu seyi dovuyo
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Neredeyse 8 aydır oynuyorum şu shaman'ı hiç beceremedim ya. Level 14 mü ne shaman geri kalanların hepsi 45-50 iken.
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 forked çöp windfury istiyosa illa minion olanını koyun kart olani çop bloodlust zaten kazandığın oynu kazandıyo ancak ha dersen sürekli 4 tane totemi up tutuyorum o karsının mallıgı leeroy deckle alakasız hex varken leeroy manasız oluyo lavaburst meeeeh bi kart unboundlar icin oynanabilir ama manasız bence yerine 2 tane argent commander koysund aha iyi
Narius Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Windfury leeroyla finisher olarak kullanılıyor rockbiter+leeroy+wf. Minion comboyu kafadan 2 mana artırıyor. Yani ya leeroy+wf kullanacak ya da ikisini birden çıkaracak.
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 bence işte bu deckte leeroy kafadan manasız control deck cunku burst deck bence shaman icin mantıklı değil tercih tabiki bilemem ben rush deck oynayamıyorum zaten elim titriyo adamın guzel tradeli mininu dururken adama vurunca
Narius Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Yok zaten rush deckler için değil. Miracle ya da handlocktaki leeroy+shadowstep ya da leeroy+power overwhelming+faceless gibi düşün lethalı gördüğünde indiriyorsun. Tek rocbiterla manaya 18 damage. En ideal durumda yerde flametongueda oluyor 8 manaya 28 damage çıkıyor. Tabi shamanın handlock ya da miracle gibi draw powerı olmadığı için comboyu toparlayamama şansı daha yüksek ama kötü tercih yinede.
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 karşı taraf lethal kaçırıyor ama yine de iyi baya
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 raggy yi silence lamak aklına gelmiyor insanların heh
Fin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 power worde gerek yok lan direk misery r19 SDFSDF
Gutshot Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Çıkar şu üstündekileri ne dediğin anlaşılmıyor Fin.
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 dreagloth said: raggy yi silence lamak aklına gelmiyor insanların heh silence layınca 8/8 istedigine attack veren kart oluyor. dokunmamak cogu durumda daha iyi olabilir. edit: ha kendi ragnasını silencelamaktan bahsediyorsak o olabilir. anlamamışım. izledim video yu simdi de.
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 allah belasını versin rngesus gibi. dünyanın en şanssız insanı ben olabilirim şu oyunda ya.
totemic Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 şu oyuna her girdiğimde bu sefer küfür etmicem diye kendi kendime söz veriyorum ama ne oluyorsa artık 3 maç sonunda kendimi monitöre karşı ana avrat küfür ederken buluyorum. bazı oyuncularda yunanistan balı var arkadaş.
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 abi benden daha fazla şansız olamaz kimse ya. her oyun böyle karşılıklı kart kalmadıktan sonra topdecki hep karşısı çekiyor ona alıştım zaten de. karşıda 3/5'lik kodo ve 7/1'lik ghoul var abi, avenging wrath atıyorum hem ghoul'a hiç vurmuyor bi de yetmezmiş gibi kodo canlı çıkıyor. hayır böyle aptal bir oyunda yeniden board controlünü bir şekilde ele geçirdim tekrar ve kazanıcam adam topdeck hammer çekiyor. bugün en çok sinir olduğum oyun buydu ama her oyunda şanssız olan ben oluyorum. murphy kanunlarının dibini yaşıyorum ya.
axedice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 RNG herkese eşit işliyor arkadaşlar, sizler beceriksiz olduğunuz için kazanamıyorsunuz. Bu basit gerçeği kabullendikten sonra hayat daha kolay olacak inanın.
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 yok beni görünce g.tüyle gülerek işliyor.
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 bende hakkaten bi şey var ya. arenada druid seçtim swipe, wrath, mark of the wild, druid of the claw, starfire, starfall, ironbarktan hiçbiri draftta çıkmadı.
Öne çıkan mesajlar