Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya....

Malumunuz legend olmaya çalışıyorum. Kazara arenaya tıkladım. 0-0 mage deckim varmış. Unutmuşum. Deckte fireball-frostbolt yok. 1er tane flamestrike, Arcane intellect, CoC ve poly var. Ama deckteki minionlar harika. Sunclericler, Dark ironlar falan.

4-1 6. Maçım. Boardta 10-15 damaj vurabilecek minionım var. 20 küsür hpdeyim. Topdeck flamestrike ya da herhangi bir removal gelmez ise yeniyorum. Turn 7de de flamestrike gelmedi. Iyi bari kazancam heralde dedim...

Well played çekti.

FROSTBOLT ICELANCE ICELANCE ICELANCE ICELANCE ICELANCE!

Bastım retire. Sokiim arenaya!
Mesaj tarihi:
2-3 haftadır falan arena yapmıyorum sülalem raad panpa.
en azından ranked oynarken az çok nelerle öleceğini tahmin ediosun.
5 tane ice lancele oyunu kaybetmek çok soğutuyor adamı.
Mesaj tarihi:
3 Manastorm 2 onyxia tüm legend. oluşturuyorsa gerçekten çok şanssızsın reçete olarak boy abdesti yazıyorum :/

bana cıkan leg.'lar ysera,ragnaros,trion,sylvanas parlak (3200 dust'a disc. ettim) king krush, edwin, onyx.

sanırım leg. konusunda şanslıyım, epic konusunda da bir okadar şanssız.

7 tane leg. tatmin edici degil ama en azından şimdilik çöp leg. 1 tane cıktı buna şükrediyorum
Mesaj tarihi:
inanılmaz ötesi bir arena maçı oynadım.

5 tur boyunca karşımdaki adama ne gerekirse geldi.

- heal gerekiyordu kaybetmemesi için, guardian of kings açtı
- sonraki tur board'daki fen creeper'ımı öldürmesi gerekiyordu, black knight açtı
- sonraki tur 2 bırakmıştım, elimde pyroblast vardı, yerde de 3 damage'lık minion'ım vardı. kurtuluş yolu aradım aradım bulamadım, kazandım diye düşünürken, alextrazsa açtı adam 15 oldu.
- sonraki tur yine pyro ile öldürecektim adamı, yine guardian of kings açıp kurtuldu

ve haliyle kazandı.

arenada 2 tane hayvani legendary almasının yanında, o legendary'ler ve heal'ları tam istediği zamanlarda geldi. olacak iş değil...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...