Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Maedhros said:

uzun süre magic oynamış biri olarak 2 3 gündür oynuyorum
çok kısıtlı geldi herşey hunter biraz çok yönlü gibi geldi onada sanırım herkes ayarsız falan diyo
druidle başlamıştım o da kartsızlıktanmı artık bilmiyorum eli kolu baglı gibi hep aynı şeyleri yapıyomuşum gibi
durum cidden böylemi lvl ilerlediginde?

level ilerlediğinde dediğin kartlara sahip olduğumda dedin heralde?
epik kartları çok druidin onlarla iyi bişiler yapabiliyor biraz pahalı başlangıç için.
rush lock oyna :D
Mesaj tarihi:
Masticore said:

şu konuşma olayını arttırsalar keske ya cok az en azından seçenek artsın.

direk squelch yapıyorum ya gereksiz.
zaten leeroy well played demenin aynısı olduğundan sfdsdg
Mesaj tarihi:
~ belirli bir aşamayı geçtim. yani az çok biliyorum ama ilerleyemiyorum. ne kadar becerikszi olabilir ki insan arkadaş.

rank olarak 17 den aşağı inemiyorum, arenada 3ten fazla kazanamıyorum. oyun resmen bana, bak oynama demiyorum hobi olarak yine oyna diyor resmen. ilk defa bir oyun hakkında bilgi edinesim geldi.
Mesaj tarihi:
Şu arena için kart listesi, bundan classa göre seçim yap ve mana için dengeli olsun tamam.

https://docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0AifXEOqTcGcLdFVvWk1GRjVJTHJUaTVLcGViR1RRTFE&gid=24

En kötü 3-4 win, 6-7 win normal genel olarak herkesin yaptığı, 9-10 win de şansına güzel kartlar gelirse yaparsın işte. 12de bitiyor zaten.

Ranked yani built deckler için 15-10 arası normal olan zaten eğer öyle betadan beri aylarca oynamadıysan veya pack satın almadıysan. Hani rank 10dan 11den itibaren falan eksiksiz her class kartı tam özellikle hazırlanmış deckler gelmeye başlar. Genelde düşük ranklarda gelenlerin %40ı %50si hunter/warlock rushdır, deckini tamamen değil de kısmen rushı karşılamaya yönelik hazırlanan baya rahat edebilirsin aslında.
Mesaj tarihi:
Tori said:

Şu arena için kart listesi, bundan classa göre seçim yap ve mana için dengeli olsun tamam.

https://docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0AifXEOqTcGcLdFVvWk1GRjVJTHJUaTVLcGViR1RRTFE&gid=24

En kötü 3-4 win, 6-7 win normal genel olarak herkesin yaptığı, 9-10 win de şansına güzel kartlar gelirse yaparsın işte. 12de bitiyor zaten.

Ranked yani built deckler için 15-10 arası normal olan zaten eğer öyle betadan beri aylarca oynamadıysan veya pack satın almadıysan. Hani rank 10dan 11den itibaren falan eksiksiz her class kartı tam özellikle hazırlanmış deckler gelmeye başlar. Genelde düşük ranklarda gelenlerin %40ı %50si hunter/warlock rushdır, deckini tamamen değil de kısmen rushı karşılamaya yönelik hazırlanan baya rahat edebilirsin aslında.

~ bu belgeyi bir inceleyeyim. hiç para vermedim. 3-4 aydır sadece kafam estikçe oynuyorum, özellikle ipad e gelince çok oynanası oldu. hala favori karakter nedir yaklaşamadım. ama rakip olarak oynaması en sinir bozucusu priest diye onlayım şimdilik
Mesaj tarihi:
O google docs. hakkında birşey yazıcam

oyunda exp. sahibi arkadaşlar için söylüyorum o denge bir boka yaramıyor bir yerden sonra. o yüzden biraz kendiniz combo düşünmeye çalısın.

örnek:Priest'im Auchenai Soulpriest'ı pick etmişim önceden kart pick edicem diyelim . kart olarak Circle of Healing gelmiş bir de Holy Smite var diyelim. Circle of healing normal de alınmazken alınır hale geliyor.

hele hele 2 tane soulpriest'in varsa kesinlikle alınır. Oyun hakkında biraz exp. edindikten sonra o listeye pek bakmayın.

Priest için bir başka örnek: mesela 2 tane power word shield kartı pick ettikten sonra. Gadgetzan Auctioneer veya Questing Adventurer'i Twilight Drake'e tercih ederim.

https://docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0AifXEOqTcGcLdFVvWk1GRjVJTHJUaTVLcGViR1RRTFE&gid=16

bu listeye bakarsak Questing Adventurer alınmaz gibi duruyor ama durum öyle olmuyor her zaman
Mesaj tarihi:
Abi sinerji denk gelse azıcık çok güzel olucak da o dediklerin gibi, gelmiyor işte bir türlü. 8-10 arenada bir sefer belki adamakıllı bir sinerji olucak kombo olucak birşeyler geliyor bana.

Bu haftasonu 5 tane arena yapmışımdır, bir tane epic kart gelmedi legendaryi bırak. Aoesiz polymorphsuz magele oynadım, karşıma armorsmith weaponsmith berserker üstüne grom hellscreamli benim diyen warriorun built deckinden daha iyi dizilmiş deckler geldi falan.
Mesaj tarihi:

Masticore said:

O google docs. hakkında birşey yazıcam

oyunda exp. sahibi arkadaşlar için söylüyorum o denge bir boka yaramıyor bir yerden sonra. o yüzden biraz kendiniz combo düşünmeye çalısın.

örnek:Priest'im Auchenai Soulpriest'ı pick etmişim önceden kart pick edicem diyelim . kart olarak Circle of Healing gelmiş bir de Holy Smite var diyelim. Circle of healing normal de alınmazken alınır hale geliyor.

hele hele 2 tane soulpriest'in varsa kesinlikle alınır. Oyun hakkında biraz exp. edindikten sonra o listeye pek bakmayın.

Priest için bir başka örnek: mesela 2 tane power word shield kartı pick ettikten sonra. Gadgetzan Auctioneer veya Questing Adventurer'i Twilight Drake'e tercih ederim.

https://docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0AifXEOqTcGcLdFVvWk1GRjVJTHJUaTVLcGViR1RRTFE&gid=16

bu listeye bakarsak Questing Adventurer alınmaz gibi duruyor ama durum öyle olmuyor her zaman

Adam belirtmiş aslında bu dediğini de açıklamamış tabi.
Mesaj tarihi:
~ health i 1 e indirip top diye oynadığım mage i fatique den öldüreyim dedim. adamda heralde sinirden bayıldı, concede yapmadı oyunu. bıraktı öyle bana.

neyse efenim bende 0 kart adamda 6 kart. -8 fatiquee kadar dayandım restore health ilen. sonra benim nortshire cleric bu zulme daha fazla dayanamamış olacak ki, kendini unutturup 2 tane kart çekince göd oldum. adam kazandı 1 health le.

bbcode u bu kadar kullanınca zevkli oluyomuş be
Mesaj tarihi:
Priest çok kötü değil aslında iyi tarafları var ancak yüksek rank priest oynayanlardan gördüğüm kadarıyla elinde kullanamadığı sürüyle kartla kalıp draw bekleme problemi çok yaşıyor.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...