k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 bende de 800 gold vardı hepsiyle pack aldım dünyanın en kötü packlerini açtım ardı ardına. 1 tane epic çıktı murloc öldürüp +2/+2 alan. bendeki bu şansla epic çıkması bile şaşırtıcı aslında ya neyse. naxx gelene kadar gold farmlarım artık.
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 ne hakedicem lan allah allah baydı arena yeter. 2 aydır arena oynuyorum. artık her gün bedavadan 1 arena hakkım olsa bile oynamam bir süre.
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 arkadaş 40'lık aldı, bi bok çıkmadı üzüldüm
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 valla sizi bilmemde hacılar bana gold kart epic kart cart curt baya bişeyler çıkıyo ama oynamayı deck yapmayı bilmiyom işte sfsdfsdf bi mage biliyom okadar,huntera baya şey çıkmış hunter mı oynasak emenike
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 sabonis said: arkadaş 40'lık aldı, bi bok çıkmadı üzüldüm Arkadaşın önce abdest alsın.
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Sezonun tam leş olduğu dönem. Ne kadar rush'çı çakma deck'ler geliyor görmeniz lazım.
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Sadece Ranked değil bugün Arena'da devamlı face gidip her minion'ına cevap verdiğim sonra da üst üste 2 tane King çıkaran Hunter vardı. fml.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Aahaha vaporize secreti ne kadar sinir bozucu lan,adam agladi resmen sdsfsf
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 1.5k gold var. 1600 dust var. 4000 dusta çevrilmeyi bekleyen kart var. Druid oynamaktan baydım. Patlatıp bişeyler yapasım var. Ama o kadddar fazla legendary eksiğim var ki... Hatta bakayım kullanılan legendarylerden sadece: Leroy, Rag, Ysera, Malygos, Alextrasssa, Grom, Tiriyon, Velen, Edwin, Yaraksus, Al'akir yok... Senaryus, Antonidas, Cho, Mukla, illidan, Cairne, Sylvanas, BK, Baron, 2xGruul, Onyxia olanlar. Elim tam gidiyo disenchanta. Sonra Sabonis'in 4800 dust aldığı aklıma geliyo. Kıyamıyorum.... Kusacam druid oynamaktan.
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Aceace said: Leroy, Rag, Ysera, Malygos, Alextrasssa, Grom, Tiriyon, Velen, Edwin, Yaraksus, Al'akir yok... Senaryus, Antonidas, Cho, Mukla, illidan, Cairne, Sylvanas, BK, Baron, 2xGruul, Onyxia olanlar. Ben hiç arena atmadım 100 gold olduğu gibi pack açtım şu saydıklarından alex haricinde hepsi var. Bence bir an önce dust'la. Salla sabonis'i.
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Dust'lama. Çok kritik bir şey craftlamana gerek yok bence. Naxxramas'ı bekle, neredeyse legendary kıvamında kartlar gelecek. Hemen onları craftlamak daha akıllıca olacak.
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Aceace said: 1.5k gold var. 1600 dust var. 4000 dusta çevrilmeyi bekleyen kart var. Druid oynamaktan baydım. Patlatıp bişeyler yapasım var. Ama o kadddar fazla legendary eksiğim var ki... Hatta bakayım kullanılan legendarylerden sadece: Leroy, Rag, Ysera, Malygos, Alextrasssa, Grom, Tiriyon, Velen, Edwin, Yaraksus, Al'akir yok... Senaryus, Antonidas, Cho, Mukla, illidan, Cairne, Sylvanas, BK, Baron, 2xGruul, Onyxia olanlar. Elim tam gidiyo disenchanta. Sonra Sabonis'in 4800 dust aldığı aklıma geliyo. Kıyamıyorum.... Kusacam druid oynamaktan. farkındasın di mi. benimle aynı sayıda işe yarar legendary'n var.... hem de ben neredeyse hepsini craft ettim, hiçbiri pack'ten çıkmadı gibi bişi. bende Leeroy, Rag, Tirion, Cairne, Black Knight, Jaraxxus var kullanılan sadece. Olmayanlar: Grom, Alex, Grom, Al'akir, Edwin, Cenarius, Mukla, Baron :( 2 tane legendary'lik dust birikti gibi bişi. Ysera ve Alex yapasım var. ama onun dışında 8 tane falan kritik epic'im yok. pooooofffffffffffffffffffffffffff. ne iğrenç bi oyun bu ya. gerçekten imkansız gibi bir şey kartların hepsini toplamak. hayır şu anda para harcasam tamamen olan kartlar çıkacak, pack başına ortalama 55 dust falan alacak olsak, çarp kırkla, 2200 dust için 45 euro vericem.... yok artık ya.... yani 1 legendary 1 epic'in fiyatı 45 euro !!!!
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Kardeş enayi misiniz para veriyorsunuz?
Narius Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 kozmetik olsa veririm bende prensip gereği p2w para harcamıyorum.
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Belirli deckler var oynamak için para gerektiriyo. Örneğin warrior control bildiğin para çukuru. Onlar yerine beleş oynanabilcek bi sürü deck var. Onlarla başlayıp yada arena yapıp deckleri yavaş yavaş ıoluşturmak mantıklı. Mesela benim hayalim murlock deck 3 4 kart eksiğim kaldı (warlordlar en önemlisi)
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 murloc deck kullanılmıyor. 1 aydır görmedim galiba 1 tane bile. Zoo kullan onun yerine o da ucuz.
Zikko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 ben kullanıyorum murlock quest yapmak için hala en etkili/hızlı deck bence :)
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Bana druid murloc deck'i geldi ranked'ta 12'de. Siz ne diyorsunuz...
sloth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Ranked için warlock decki bakıyorum. Trump'ın oynadığı deck baya hoş ama nette bulamadım. Hunter legendarysi ve Edwin disenchant etmeyi düşünüyorum. Bunlardan birini disenchant etmek hata olur mu ?
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Edwin'i etme de king krush'ı edebilirsin.
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 king krush baya nadir kullanılıyor. edwin rogue'da kullanılıyor ama rogue oynamıyorsan, kartları yoksa vs disenchant edebilirsin pek tabii. rag ysera cairne leeroy falan gibi net kullanılan kartlar değil
Öne çıkan mesajlar