Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO (Kitaplardan sıpouylır yasak)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

eve koşa koşa geldim.hiç bir yerden spoiler yememeye çalıştım başardım da..dövüşün ortalarında içimin yağları eriyordu oğğğ sesleri eşliğinde..taki son sahneye kadar..martin abv senin lannister sevici ihtiyar..

Mesaj tarihi:
Cuce said:

yarın öbür gün ironbank kapıya dayanıp lanisterları öttürecekken, tam o sırada ejderlerden biri kacıp sağa solu yakarken senetleri tutusturur falan AMAN TANRIM! deriz nolcak.

SDKGSDKFHJDSFJH
Mesaj tarihi:
Gallant said:

Yazara epey bir kufur ettim bolum sonunda.

Bu durumda duel esit olarak mi sonuclanacak? Gelecek bolumde John Snow gg duruyor.

Hayır, önemli olan biri öldükten sonra diğerinin sağ kalması. Zaten sonra Tywin neticeyi söyledi.
Mesaj tarihi:
Sam said:

daemir

oberyn gidip geliyor arada ama adam agility ve dexterity kasmış, mountain ise strenght ve constution. oberyn'in mızrak gidiyor, üstüne adam yerde yuvarlanıyor filan. darbeyi yerken kaçıyor zaten, tam gücünü yemiyor. mountain zaten bunu yapamasın diye tutunca bırakmıyor artık sonda.

güçten düştü evet de ölmedi, o ağır yaralı hali bile hayvan gibi adamın. herkes ölmek üzere sandı yoksa. başkası olsa o deli gücünü koruyamaz evet ama adam mutie resmen.

spoiler

Orası öyle de o kadar savaş görmüş adamın tehlike arz edemeyecek duruma getirmeden yanaşması falan tam oturmuyor. İyice acı çektir bağırt, ellerini kes ne biliyim. Ayı gibi adam kan kaybından zaten kolay ölmez.

Ben daha iyi biliyorum abi işte böyle yapmıcaklardı taam mı!

Mesaj tarihi:
Vingthor said:

Cuce said:

yarın öbür gün ironbank kapıya dayanıp lanisterları öttürecekken, tam o sırada ejderlerden biri kacıp sağa solu yakarken senetleri tutusturur falan AMAN TANRIM! deriz nolcak.

SDKGSDKFHJDSFJH

ahahahah
Mesaj tarihi:

bölüm zaten kötüydü de bende düelloyu da pek beğenmedim. yani oberyn'inin öleceği gün gibi açıktı, kibir bürümüş amatörce hareketlerinden. ama tyrion'da tersi durum olacak bence yırtacak bir şekilde. GRRM genelde 1-2 bölüm umut aşılayıp, sonra silkip atıyor. oberyn kazansaydı da ertesi bölüm cercei öldürttürdü bir şekilde zaten.

Mesaj tarihi:
"Max Damage" said:

Sansa dedinizde aklıma geldi.

Beyliş'in yargılandığı sahnede Robb'un amca oğlu da yok muydu? Hani onun yerine kızla evlendi gerdeğe gitti falan. Bak ona dokunmamışlar kanlı düğünde.

o değildi galiba..
Mesaj tarihi:
kuzeyde ne düzgün char ne rekabet var, thermopylae muharebesi var önümüzdeki bölüm zaten.

spekülasyon

stantard gemileriyle koşup yetişmezse can sınav gg.

ayrıca blackfish'in kardeşi değildi bu bölümdeki adam, bayağı unutmuşsunuz yüzünü lol.
Mesaj tarihi:
"Max Damage" said:

aquila said:

robb'un amca oglu yok ki.

olsa bile zaten sansanin da amca oglu olurdu asdf.

Amcası mıydı bi akrabasaydı işte. Robb'un yerine evlenen.

sancak beyi idi o nedin akrabalığı yoktu sanki
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...