BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 oyunu aldim da simdi asiri hantal geldi ya kontroller. bende mi bi sorun var yoksa sizde de mi oyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Location bind gelene kadar rafa kalkti bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 BioHazarD said: oyunu aldim da simdi asiri hantal geldi ya kontroller. bende mi bi sorun var yoksa sizde de mi oyle? dayz oyna bi de. ya da şunu da oynayabilirsin onun yerine: http://www.foddy.net/Athletics.html?utm_source=The+List&utm_campaign=c3c42380e5-Digital+Ops+-+QWOP+%26+SC2&utm_medium=email Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 o ne igrenc bise ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Xenocide said: BioHazarD said: oyunu aldim da simdi asiri hantal geldi ya kontroller. bende mi bi sorun var yoksa sizde de mi oyle? dayz oyna bi de. ya da şunu da oynayabilirsin onun yerine: http://www.foddy.net/Athletics.html?utm_source=The+List&utm_campaign=c3c42380e5-Digital+Ops+-+QWOP+%26+SC2&utm_medium=email bu ne lan allah belasını versin bırakamadım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 1.6m gittim ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 qwop'un zombilisi dayz işte asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 bu hafta wipe varmış. Silah ve cephane bulunması zorlaşacakmış. İyi olur bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 zaten silah bulunmuyor ki gearlı oyuncuyu öldürsen broken metal şehirlerde de yok anca base patlatıcaksın başka yok silah ama gelsin wipe çok iyi olur resmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 uçak helikopter filan gelsinde akalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 en zevkli iş zaten ok-yay kapışmaları bence, silahları komple kaldırsınlar Densiz said: bu hafta wipe varmış. Silah ve cephane bulunması zorlaşacakmış. İyi olur bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 maulda basladik 2 arkadas biz de ama 4 saatte falan adam goremedik ki hic saklanmadan cs oynar gibi oynuyoruz. ar15, hunting rifle, shotgun falan hersey var. rusttan sonra biraz ilginc geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 anarchy serverını deneyin, kalabalıklık açısından daha zevkli. ormanda dolanırken bile denk geliosunuz adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 ha bide fps olmasi sart tabi :P tpsi sevmiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 loot işindeki bugları giderip, görüp, istatislik vs. tutabilmek için , loot işini abartmışlardı. Düzelttiklerini düşünyorlarki nerflenecekmiş. Anarcy serverı fps sadece. Kalabalıkta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 hm tamam bir bakayim oraya o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Xenocide said: BioHazarD said: oyunu aldim da simdi asiri hantal geldi ya kontroller. bende mi bi sorun var yoksa sizde de mi oyle? dayz oyna bi de. ya da şunu da oynayabilirsin onun yerine: http://www.foddy.net/Athletics.html?utm_source=The+List&utm_campaign=c3c42380e5-Digital+Ops+-+QWOP+%26+SC2&utm_medium=email 1.7m ilerledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Badlands is my land Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 combat knife yapması hem kolay hem efektif. metal sheet ve çubuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 craft list Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Tip: elde silahla yer mayını kurmayı denemeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 ahaha dur dur onun videosu vardı galba, bulursam atarım yotubea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 meanwhile at home Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 daha bir kere silah gormedim pleasentville karakola filan baktim bir kac defa adamin tekidne sniper vardi demin te allahm nerden buluolar silahlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 pro tip: Curunir said: Tip: elde silahla yer mayını kurmayı denemeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar