Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

H1Z1

DamienThorne

Öne çıkan mesajlar

O kadar basit değil o sistem yalnız. Kimse gelip eline silah filan vermiyor. Airdrop satın alıyorsun. Bunu kullanmak için belli şartlar var, serverın 1/4ünün dolu olması gibi. Şartlar sağlanınca aktif ediyorsun. Servarda herkesin görebileceği ve duyabileceği bir şekilde havadan random bir yere airdrop düşüyor. Etrafına zombiler doluşuyor ki baya massive sayılarda. Bu airdropa serverda ilk kim ulaşırda açarsa içindekileri o alıyor. Yani sen parayı verdin artık kutuda ne varsa senin değil. Server event gibi birşey. Ki gelen silah şu buda permenent değil . Öldüğün an gg. Bu arada açıklamada geldi. Silah ve ammo drop rate ciddi anlamda azaltılacakmış. Yeni birşeyde değil bu arada. Soe 8 ay önce duyurdu bu sistemi. Hatta yutupta offical tanıtım videosuda var airdrop ile ilgili. Olmamasını tabiki tercih ederim. Ama abartıldığı kadarda game broker bir sistem değil. Ki yeterli tepki olursa kaldırırlar yemez. Nefret etmek için yer arıyor millet bana göre.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun akıcı, güzel, crafting kolay, recipe buldurması sana falan zevkli. Zombilerde bi sıkıntı var. Yanyana duran zombilerden biri saldırırken diğeri duruyo falan. Aşırı lag var tek yaşadığım sıkıntı o.

2 tane bebenin yeni doğmuş halimle sıkıştırıp, öldürdükten sonra 'hahaha yeah' demeleri dışında sıkan bişey olmadı.

p2w'den herkes şikayetçi.

edit: bi de boş silahla adam korkutulmuyomuş ya, adam macheteyle doğradı geçti fds
Sosyal ağlarda paylaş

yazuach ne zaman duyurulduğu, ne şekilde tanıtıldığının falan ne alakası var. ayrıca dayz'cilerle ne alakası var. adamlar kesinlikle ammo, weapon vs. satmayacağız deyip buna imkan kılan bir sistem eklemişler. neyini savunuyorsun anlamıyorum. kafana düşüyor abi kutu, kimse geri zekalı değil herhalde kalabalık şehrin içinde air drop kullansın. ucra bir köşeye gider basar, "başka biri de alabilir ama" yaklaşımı p2w olmadığı anlamına gelmiyor. sonuçta kk girerek ammo, silah elde edebiliyor musun? ediyorsun.

bitmiştir abi, p2w.
Sosyal ağlarda paylaş

Random yer dediğin benim okuduğum kadarıyla adam neredeyse onun yakınına bırakıyormuş.

Toplarım 3 kişiyi kurduğum evin yakınına basarım parasını gelir airdroplar, çatır çutur indiririm etrafındaki zombileri ses mes dinlemeden toplar stashlerim abi evime, dalga mı geçiyorlar?

Yumrukla zombiye giriyordu adamlar izlediğim videolarda bir de, ona da çok güldüm.
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel olabilecek şeylerin içine neden bile bile sıçıyorlar gerçekten anlamıyorum.

Oyunu free to play yapma abi, pay to play yap en azından ama şöyle moronluklar yapma ya. Yemin ederim tüketiciyi geri zekalı yerine koyuyorlar, "AMA ÇOH SES ÇIKIYO" diyorsunuz siz de yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun motoru gayet başarılı, akıcı,dayz motoruna 32 çeker ama nedense loot yok !!! axe buldum loot edemedim, geyik indirdim geyik kayboldu. Release fiyaskoydu, p2w olabilitesi gayet yüksek. İlk görüşte adam indirme tabiiki var ama az daha değişik herkes yeni 5 dakika beraber takılınıp arkadan bıçaklama prime timemını yaşıyor şuan oyunda, o da herkes yeni olduğu için. Bow yapan kral, silah bulan demigod, yemek bulan hayatta kalıyor, yemek lootu oldukça az veya ben bulamadım. klasik ilk gün sendromu serverlar baya dolu.
Sosyal ağlarda paylaş

zipzip said:

http://i.imgur.com/Zc5IUvp.png

tam olarak yazan şu airdropta

Tamam abi işte p2w yazacaklarına bunu yazmışlar.

Release önceki oyunun business modeli tamamen kozmetik itemlardan para kaldırmak olacak diye açıklama yapan adamlar, releaseden sonra silah ve ammo gibi bulması zor olması gereken şeyleri parayla 200 metre önünüze atıcaz ama başkası varsa sizi vurabilir bakın dikkat edin diyorlar.

Korkunç.
Sosyal ağlarda paylaş

Bilmiyorum tamamen dışarıdan okuduklarım üzerinden yapıyorum yorumu ama 8 ay önce

"We will NOT be selling guns, ammo, food, water... i.e. That's kinda the whole game and it would suck in our opinion if we did that."

Diyen adamların TAM OLARAK bunu yapmaya başlamasını ben başka türlü değerlendiremiyorum.

Sorsan adamlara "ama kesin vermiyoruz, paranızı alıyoruz ama sizin kapacağınızın garantisini vermiyoruz, çünkü bu bir survival oyunu" derler.

Nasıl sinirlendim belli değil ya. Ne ahlak kalmış ne etik.
Sosyal ağlarda paylaş

zipzip said:

Steam sayfasına girerseniz ana sayfada olumlu yorum yok zaten. Anlamadığım SOE Everquest Landmark'ta 'oyunu alın, beğenmezseniz refund' yapmış adamlar. Neden böyle bişey yaptılar anlam veremedim. Adamlar hep aklımda paracı değiller gibiydi. Yıkıldım.

LA BÖYLE BİŞEY Mİ VARDI
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...