Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

H1Z1


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:

Smedley: "Başka oyunlarda yapamayıp H1Z1'de yapabileceğiniz bir özellik de, etrafınızda gördüğünüz her şeyi ateşe verebilmek olacak. Ağaçlara kadar her şeyi yakabileceksiniz ve bu çok eğlenceli olacak." diyerek ateşin oynanışta büyük bir etken olacağını belirtti.

H1Z1, ayrıca oyuncunun durumuna göre değişiklik gösteren bir zombi yapay zekası bulunduracak. Smedley bu özelliği " Zombilerin kendine has yapay zekası olacak. Öyle önceden programlanmış olmayacaklar, kendilerini de düşünecekler." Diyerek açıkladı.

Oyunda şu ana kadar tüm oyunlarda görülmüş en derin crafting sisteminin de bulunacağını söyleyen Smedley, " Eğer bir araba bulursanız aküsünü de, bujisini de bulmak zorundasınız. Dalga geçmiyoruz, bu oldukça zor bir oyun olacak eğer zor oyunları sevmiyorsanız bu oyunu oynamayın." diyor.

Oyun alanının PlanetSide 2'den çok daha büyük olacağı söylenilen H1Z1'in 4 veya 6 hafta içinde erken erişime sunulması bekleniyor.
ALINTI
Mesaj tarihi:
Planetside 2 başarılı bir oyun. Buna patlar gözüyle bakmamak gerekiyor. Eğer ellerine yüzlerine bulaştırmazlarsa iyi birşey çıkabilir.

hatta planetside gibi bir oyun var mı? havada onlarca uçak kapışıyor, yerde tank zerg, karınca sürüsü gibi ilerleyen askerler.

planetside 2 den öylesine bir video


"friendly fire" açık bir oyun. Videoyu çeken adamın bir olayı yok. Oyuna yeni başlamış veya sıfır bir hesap ile çekmiş. Hesabında hiç birşeyi olmadığı gibi yeteneğini vs. de kullanmıyor. Atmosferi görün diye şeetdim.

http://www.youtube.com/watch?v=YfkK51dYUbI



ek: TUTAR LAN BU
Mesaj tarihi:
Soe çok doğru yolda. Ben uzun zamandır yaptıkları kötü birşeyle karşılaşmadım. Dc Universe Online, Planetside 2 ve Everquest Landmark'la çok çok iyi iş çıkardılar. Ben çok umutluyum bu oyundan da.
Mesaj tarihi:
Tutacak benim fikrim, Rust done right olacak.

Duzgun persistent universe, ayda bir server wipe olmadan, 200 300 kisilik serverlarda daralmadan ve P2 engine ile cok guzel olacak kanaatindeyim.
Mesaj tarihi:
Live stream de daha iyi göreceğiz. Planetside 2 hakkında bilgisi olmayanlar şu video ya bakabilir. h1z1 in 3 aşağı 5 yukarı nasıl olacağını tahmin edebiliriz.

http://www.youtube.com/watch?v=8zXg0THsEMk

+

dayz nin göt fena tutuşur.
Mesaj tarihi:
yani izlenen kısım önemli değil ya. Konuşulacaklar önemli (tabi birşey konuşulursa. Bekliyoruz :P.)

+

şuan salak salak koşmasının nedeni, ana serverda olmaması sanırım. Online olunca ana servera geçecekmiş.
Mesaj tarihi:
Densiz said:

Live stream de daha iyi göreceğiz. Planetside 2 hakkında bilgisi olmayanlar şu video ya bakabilir. h1z1 in 3 aşağı 5 yukarı nasıl olacağını tahmin edebiliriz.

http://www.youtube.com/watch?v=8zXg0THsEMk

+

dayz nin göt fena tutuşur.


oynanır,denenir en azından
Mesaj tarihi:

Oyun ps4e de çıkacak pcye de..;



@bck

Eğer simulasyon olarak değerlendireceksek H1Z1 ekibi bir tarafıyla gülüyordur asıl. H1Z1'de görüp görebileceğin en geniş craft sistemlerinden biri, devasa büyüklükte bir harita, kendi şehrini inşaa etme imkanı, dinamik hava durumu ve değişken mevsimler, çok geniş bir araç çeşitliliği, elementlerin aktif kullanılması gibi birçok şey var. Ki bunlar o beceriksiz streamlerinden öğrenebildiklerimiz. Adam gibi bir stream yapıp oyunu gösterseler daha çok bilgimiz olabilir oyunla ilgili. Ve bunların hepsinin başında oyunun AAA ve f2p olması geliyor tabi.
×
×
  • Yeni Oluştur...