DamienThorne Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Niye açmıyonuz topic ayıp değil mi... http://www.youtube.com/watch?v=Wu-bpNaNw88 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 zombie? patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 oyy smedley kaçın la kaçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 kac ben tutuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Rust done right Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Suicide yazısını gördüm, Planetside 2'dekine ne kadar çok benziyor dedim, sonra farkettim Sony Online Entertainment olduğunu :) Zaten videoda da PS2 motorunu kullanıyoruz dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 said: Smedley: "Başka oyunlarda yapamayıp H1Z1'de yapabileceğiniz bir özellik de, etrafınızda gördüğünüz her şeyi ateşe verebilmek olacak. Ağaçlara kadar her şeyi yakabileceksiniz ve bu çok eğlenceli olacak." diyerek ateşin oynanışta büyük bir etken olacağını belirtti. H1Z1, ayrıca oyuncunun durumuna göre değişiklik gösteren bir zombi yapay zekası bulunduracak. Smedley bu özelliği " Zombilerin kendine has yapay zekası olacak. Öyle önceden programlanmış olmayacaklar, kendilerini de düşünecekler." Diyerek açıkladı. Oyunda şu ana kadar tüm oyunlarda görülmüş en derin crafting sisteminin de bulunacağını söyleyen Smedley, " Eğer bir araba bulursanız aküsünü de, bujisini de bulmak zorundasınız. Dalga geçmiyoruz, bu oldukça zor bir oyun olacak eğer zor oyunları sevmiyorsanız bu oyunu oynamayın." diyor. Oyun alanının PlanetSide 2'den çok daha büyük olacağı söylenilen H1Z1'in 4 veya 6 hafta içinde erken erişime sunulması bekleniyor. ALINTI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Planetside 2 başarılı bir oyun. Buna patlar gözüyle bakmamak gerekiyor. Eğer ellerine yüzlerine bulaştırmazlarsa iyi birşey çıkabilir. hatta planetside gibi bir oyun var mı? havada onlarca uçak kapışıyor, yerde tank zerg, karınca sürüsü gibi ilerleyen askerler. planetside 2 den öylesine bir video "friendly fire" açık bir oyun. Videoyu çeken adamın bir olayı yok. Oyuna yeni başlamış veya sıfır bir hesap ile çekmiş. Hesabında hiç birşeyi olmadığı gibi yeteneğini vs. de kullanmıyor. Atmosferi görün diye şeetdim. http://www.youtube.com/watch?v=YfkK51dYUbI ek: TUTAR LAN BU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Soe çok doğru yolda. Ben uzun zamandır yaptıkları kötü birşeyle karşılaşmadım. Dc Universe Online, Planetside 2 ve Everquest Landmark'la çok çok iyi iş çıkardılar. Ben çok umutluyum bu oyundan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Tutacak benim fikrim, Rust done right olacak. Duzgun persistent universe, ayda bir server wipe olmadan, 200 300 kisilik serverlarda daralmadan ve P2 engine ile cok guzel olacak kanaatindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Live stream de daha iyi göreceğiz. Planetside 2 hakkında bilgisi olmayanlar şu video ya bakabilir. h1z1 in 3 aşağı 5 yukarı nasıl olacağını tahmin edebiliriz. http://www.youtube.com/watch?v=8zXg0THsEMk + dayz nin göt fena tutuşur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 02.00 'de başlıyor live stream : http://www.twitch.tv/h1z1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 yayın başladı 23k izliyoruz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 elinde balta, kosan adamin neyini izletiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Bu sene iyi ps4 yaptı be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 yani izlenen kısım önemli değil ya. Konuşulacaklar önemli (tabi birşey konuşulursa. Bekliyoruz :P.) + şuan salak salak koşmasının nedeni, ana serverda olmaması sanırım. Online olunca ana servera geçecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Elinde balta koşan adamı izlemiyoruz O elinde balta koşan adamın söylediklerini dinliyoruz. Ben bu oyuna saldırırım direk ps4e çıkınca. Çok iyi duruyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 stream kötüydü. Soru cevaplamaya korkuyorlar. Hazırlıksız gelmişler zaten :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Aynen. Bu arada geceyi çok güzel yapmışlar. Baya hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Densiz said: Live stream de daha iyi göreceğiz. Planetside 2 hakkında bilgisi olmayanlar şu video ya bakabilir. h1z1 in 3 aşağı 5 yukarı nasıl olacağını tahmin edebiliriz. http://www.youtube.com/watch?v=8zXg0THsEMk + dayz nin göt fena tutuşur. oynanır,denenir en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 izleyemedim stream i, PS4 e mi cikacak ki bu sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 ben bi mok anlamadım bence dayz ekibi bir yerleriyle gülüyordur şuan. kaldı ki dayz nin olayı simulasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Oyun ps4e de çıkacak pcye de..; @bck Eğer simulasyon olarak değerlendireceksek H1Z1 ekibi bir tarafıyla gülüyordur asıl. H1Z1'de görüp görebileceğin en geniş craft sistemlerinden biri, devasa büyüklükte bir harita, kendi şehrini inşaa etme imkanı, dinamik hava durumu ve değişken mevsimler, çok geniş bir araç çeşitliliği, elementlerin aktif kullanılması gibi birçok şey var. Ki bunlar o beceriksiz streamlerinden öğrenebildiklerimiz. Adam gibi bir stream yapıp oyunu gösterseler daha çok bilgimiz olabilir oyunla ilgili. Ve bunların hepsinin başında oyunun AAA ve f2p olması geliyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 sıkıldım izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar