Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Açılmalı mı, açılmamalı mı?

DA2019

Öne çıkan mesajlar

bi fikrim daha var ;

kursda molada bi şekilde kıza kahve ısmarla konuyu anlatıcam diye,kahvesine hap at (mitsubishi,dolce gabbana) falan,her neyse ders sonu kıza kafası gelicek,bana bişeyler oluyo dicek çok iyi hissediyorum yerimde duramıyorum dicek.Ardından kıza koşmak istermisin diye sorcaksın,kız evet dicek.Hemen çıkıcaksınız ordan ve koşmaya başlıcaksınız.5-10dk koştuktan sonra kıza sorcaksın hadi benim eve gidip biraz müzik dinliyelim diceksin,eve götürceksin bamçıştapadabumbumtaktıs falan açıcaksın bişeyler perdeleri kapatıp loş bir ışıkta varsa mavi veya kırmızı ışıkları açıcaksın ev adeta bir "benle seviş" mekanına dönüşcek kız patlarken hadi yatak odasına geçelim diyip,sevişceksin abi olay budur.Ertesi gün ama mutsuz uyanır onu baştan söylim aksfkasfk

bu şey gibi oldu,ergen çocuk vardıya ımmfps ımmpfss sonra şöyle olur falan diye askfaskfaks umut sarıkaya
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:

scorch said:

tamam ne güzel işte oraya devamlı gittiğini belirtecek bir senaryo yazman lazım işte.

o kızın gittiği gün orada olduğunu belirtecek bişey.

sık tatavayı işte nebileyim ilginç bişey olmuş gibi anlat AAA BENDE ORDAYDIM GÖRMEDİM falan yapar muhtemelen :P

özet şu ;

ne yaparsan yap, manipüle ederek hareket et. Kız kendi fikri olduğuna inansın yapılan şeyin.
facebook örneği gibi mesela, o şekilde yaparsan kafasında check sistemi devreye girecek. kendi kararıymış gibi olacak hafızasında :D

DA2019 said:

offffffff scorch bile öneride bulunuyorsa durum vahim Devrim.

Sen kızın facebook profilini ver gerisini biz Sercanla hallederiz. TECRÜBE, TAM BURADA.

dreagloth said:

çok hayvansın ya.
Sosyal ağlarda paylaş

GONDARCENGIZ said:

bi fikrim daha var ;

kursda molada bi şekilde kıza kahve ısmarla konuyu anlatıcam diye,kahvesine hap at (mitsubishi,dolce gabbana) falan,her neyse ders sonu kıza kafası gelicek,bana bişeyler oluyo dicek çok iyi hissediyorum yerimde duramıyorum dicek.Ardından kıza koşmak istermisin diye sorcaksın,kız evet dicek...

...hemen atlıcaksın üstüne süreceksin kızı dağa, bayıra. şöyle iyi bi yorup enerjisini attıktan sonra bırakacaksın kendi haline, bi ağaca yaslanıp onu izleyip anın zevkini çıkaracaksın.

sonra ağacın arkasına geçip telefondan feyse girip ekliceksin kızı bu arada.

işlem bitince "ya sana yük oluyorum ama beni eve bırakabilir misin zahmet olmazsa" diyip evine gideceksiniz. kapıda inip elini sıkacaksın ve istersen gel bizde lifalif yiyelim diyeceksin. büyük ihtimalle geri çevirmez lifalifi. sonrası senin yeteneğine kalmış.
Sosyal ağlarda paylaş

DERDİM DÜRDÜM

[hr]

cicibeybe said:

ya birde sunum yapmak ne gözünü seveyim
müdürün mü bu senin sunum yapıyon
anlat bildiklerini olsun bitsin işte
çok sunum istiyorsa gönder hazırladığın belgeleri kendi geçsin üstünden

YORUMSUZ![hr]

liberal said:

tek önerim facebook'dan bodoslama ekleme de naparsan yap.

kızlar ekleyince hoş oluyor da erkeklerin hurra diye eklemesi sıkıntı. women logic, bir harekete 35 farklı yorum getirebilen bi varlık.

yani[hr]

ad3m said:

Tamam facebook çok tepki aldı linkedin'den ekle kızı.

hahahah sakın[hr]

GONDARCENGIZ said:

sana konuyu anlatırım ama bi şartla diye konuya giriyosun abi cumartesi günü,ardından şartın neymiş diye soruyo,günübirlik kamp yapcaz hem biraz uzaklaşmış oluruz hemde kafa dağıtırız diye çadırları alıp kızı dağa kaldırıyosun,kabul ederse hayatın şenlenir etmessede koy gitsin sana kızmı yok asfasfaf

böle ekşın kız varsa bana da yolla..çok ütopik dayı, kız hoşlansa bile senden ürker[hr]

GONDARCENGIZ said:

bi fikrim daha var ;

kursda molada bi şekilde kıza kahve ısmarla konuyu anlatıcam diye,kahvesine hap at (mitsubishi,dolce gabbana) falan,her neyse ders sonu kıza kafası gelicek,bana bişeyler oluyo dicek çok iyi hissediyorum yerimde duramıyorum dicek.Ardından kıza koşmak istermisin diye sorcaksın,kız evet dicek.Hemen çıkıcaksınız ordan ve koşmaya başlıcaksınız.5-10dk koştuktan sonra kıza sorcaksın hadi benim eve gidip biraz müzik dinliyelim diceksin,eve götürceksin bamçıştapadabumbumtaktıs falan açıcaksın bişeyler perdeleri kapatıp loş bir ışıkta varsa mavi veya kırmızı ışıkları açıcaksın ev adeta bir "benle seviş" mekanına dönüşcek kız patlarken hadi yatak odasına geçelim diyip,sevişceksin abi olay budur.Ertesi gün ama mutsuz uyanır onu baştan söylim aksfkasfk

bu şey gibi oldu,ergen çocuk vardıya ımmfps ımmpfss sonra şöyle olur falan diye askfaskfaks umut sarıkaya

aslında işi biliyormuşsun bu daha mantıklı :)-Dhghdfghgf[hr]

ginaly said:

DA2019 said:

O zaman cumartesi son derse kadar bekleyip, ders arasında vaktin varsa, kurs çıkışı anlatayım sana diyeyim? Hem bi kahve içer laflamış oluruz.

şimdi bak böyle denmez.
senin cümlenin arasına umut sarıkaya yancısı efektleri ekleyelim:

ders arasında vaktin varsa ehe ehe kurs çıkışı anlatayım sana ehe ehe, hem bi de kahve içer laflamış oluruz ehihi

bak nasıl da cuk oturdu, hiç sırıtmadı.
neden? cümlenin çatısı ezik de ondan.

onun yerine, muhabbet devam ederken "bu arada akşam bi kahve
içiyoruz" diye patlatacan mesela.

1. kural özgüven. ama iticilik sınırına dayanmış bir özgüven.

sonuna kadar zorla. kadın için etkileyici olan bu.

kadınlar yoyo gibidir, ne kadar hızlı fırlatırsan o kadar hızlı geri gelirler.

of atasözü yapın lan bunu ilerde.

olm söz çok iyi harbiden tuttum, özgüven konusunda hemfikirim yalnız eğer "bu arada akşam bi kahve
içiyoruz" dersen yemez! özgüveni bu cümleyle gösterirsen patlar abi!
[hr]

Smoke said:

1) cmts kursa git
2) kursun başlarında kızla çok muhabbete girme... ders arasları falan oluyorsa telefon et tuvalete git çok muhabbet şansı verme...
3)illa seni bulup sorusunu tekrar sorarsa cevabında abartma "senin için dağları deldim bu sorunun cevabını buldum hede hödö deme" onun yerine "aa evet ya sordum işte dur anlatayım ama uzun ya falan diye konuya gir... anlatacakların eğer harbiden uzunsa biraz anlat kalanını ya istersen numaramı vereyim dışarda bi ara buluşup anlatayım falan de...
4) sormazsa çıkış saatine yakın mesela son ders arasının sonuna doğru "yaa sen bana bişi sormuştun ben ona baktım anlatayım istersen" de... mümkünse anlatma işini yakın bir yere işi yoksa gidip konuşalım mı falan de.
5) eğer "aa süper olur çıkışta gidelim" derse zaten oradan yürürsün...
5 b) eğer "aa süper olur..du ama akşam çıkışta işim var başka zaman yapalım mı" derse hala ciddi bir şansın olur harbi işi vardır lan kızın hemen atarlanma :)
5 c) ayy sen burda anlat ne dışarısı falan derse bil ki kız seni pek de öyle böyle düşünmüyor.

-bu yolu tuttumFTW.[hr]
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:

DA2019 said:

O zaman cumartesi son derse kadar bekleyip, ders arasında vaktin varsa, kurs çıkışı anlatayım sana diyeyim? Hem bi kahve içer laflamış oluruz.

şimdi bak böyle denmez.
senin cümlenin arasına umut sarıkaya yancısı efektleri ekleyelim:

ders arasında vaktin varsa ehe ehe kurs çıkışı anlatayım sana ehe ehe, hem bi de kahve içer laflamış oluruz ehihi

bak nasıl da cuk oturdu, hiç sırıtmadı.
neden? cümlenin çatısı ezik de ondan.

onun yerine, muhabbet devam ederken "bu arada akşam bi kahve
içiyoruz" diye patlatacan mesela.

1. kural özgüven. ama iticilik sınırına dayanmış bir özgüven.

sonuna kadar zorla. kadın için etkileyici olan bu.

kadınlar yoyo gibidir, ne kadar hızlı fırlatırsan o kadar hızlı geri gelirler.

of atasözü yapın lan bunu ilerde.

şu taktik besin piramidinin dibinde çalışıyor, yukarı çıktıkça iticilik oranını düşürmeniz gerek, bu bağlamda hedefinizi (kavramsal oalrak) iyi tespit edin
Sosyal ağlarda paylaş

9 sayfada konuda ilerleme olmadığını tahmin ediyorum.

facete yardır ekle direk.

ekleyince bi durum araştırması yap, sevgilisi vardır çok seviyordur herifi yanlara gelme.

yoksa eğer kurs çıkışına kahve mahve olayları ayarla. o sırada neler öğrendiğini yardır. kahve sırasında şuraya gidelim buraya gidelim muhabbeti açılır zaten illaki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...