Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 passolig, pahalı kombine fiyatları, 90'lardan beter bir futbol anlayışı, saçmalık derecesine varan "ezeli rekabet" geyikleri, fenerbahçe-galatasaray egemenliğinin rakipsiz olması, yapılan şikeye futbol içerisinde verilmeyen cezalar, siyasetin futbolu meşruiyet aracı ve sahası olarak görmesi, belediyeler ve futbol takımlarının resmi-gayri resmi bağları. türkiye'de futbolu gömmek üzereyiz. az kaldı.
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 ne zaman başlıyor yeni satışlar belli mi?
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Şimdilik yenileme dönemi. Valla ciddi zam yemiş kombineler. Ben de yenilememeyi düşünüyorum bu sefer. Zaten Ankara'dan geliyoruz sırf derbisidir, Şamp.Ligi maçlarıdır diyerek ama passolig zam filan derken kıl oldum.
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 %10 hisseyi ibra ya verecekmişiz duyum aldım
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 seneye galatasaray'ın senesi, demedi demeyin. kurt hoca aydın kişilik mancini'yle 4.yıldız mücadelesi üstüne devler liginde 3 sene üst üste gruplardan çıkma rekoru kırma heyecanı. aptallık yapmayın...
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Hazır Ziraat Türkiye kupasını almışken seneye hiç kasmayalım. Yedeklerle çıkalım. Hatta A2 lerle falan çıkalım. Elenelim de şampiyonlar ligi ile ve 20. yıldız için kasalım
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 muhtemelen yedek kadroyla çıkar o maçlara mancini.
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 yarın yıl dönümü.sonlarda geretsin heyecanı,hasan şaş ve hakan şükür ün gözyaşları ulan ne seneydi be.titreyerek izlemiştim denizli maçını erken ölürsem sebebi o maç
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 khala said: Kombine fiyatları coşmuş. Tablodaki ücretler indirimli bi de. Bizim bölge 2248 TL. Bu fiyatlardan yenilemeler azalır, doğu ve batı tribünleri boşalır. Şampiyon olsak demekki 2.000 den başlayacakmış fiyatlar
Red Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Esnaf said: yarın yıl dönümü.sonlarda geretsin heyecanı,hasan şaş ve hakan şükür ün gözyaşları ulan ne seneydi be.titreyerek izlemiştim denizli maçını erken ölürsem sebebi o maç bu eski heyecanlar kalmadı artık ya. eskiden maçları evde ayakta izlerdim şimdi koltuğa uzanıp gol yiyince hmm tepkisi vererk izliyorum sfds
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 türkiye'de şike sürecinden sonra FUT BOL BİT Tİ
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Red said: Esnaf said: yarın yıl dönümü.sonlarda geretsin heyecanı,hasan şaş ve hakan şükür ün gözyaşları ulan ne seneydi be.titreyerek izlemiştim denizli maçını erken ölürsem sebebi o maç bu eski heyecanlar kalmadı artık ya. eskiden maçları evde ayakta izlerdim şimdi koltuğa uzanıp gol yiyince hmm tepkisi vererk izliyorum sfds şu videoyu izlerken bile yine stres oldum lan asdfsdff
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Bu maçı canlı izlemek pahabiçilemezdi. Ömrümden 10 yıl yemişti o uzatma dakikaları.
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 abi zaten futbol ile içli dışlı olan Türk gençleri erken yaşta ölecek kalpten kanserden
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Beşiktaşlılar ve Aykut Kocaman dönemini yaşayan Fenerliler asıl tehlikede olanlar
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 bu sene de şampiyonluk gelmezse bi check-up yaptırcam zaten
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Bjk kart bir kampanya yapar artık merak etme :)
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Bursa'da teyzemlerin evindeydim o gün ben. Teyze kızının tanışma şeysi mi vardı söz mü vardı ne vardı hatırlamıyorum. Arka odada izliyordum maçı, bitti etti şampiyon olduk. Benim kalbimin üstüne bıçak saplanır gibi acı fln girmeye başladı lan kimseye de söyleyemiyorum hani telaş olmasın diye ama korkuyorum da. Ama böyle elektrik çarpar gibi ani garip acılardı. Sonra doktora gitmiştim fln da kalple ilgisi yok stresten kaslar gerilmiş demişti, kurtarmıştık sfdsgfs. Lan bi taraftan seviniyorum bi taraftan korkuyorum noluyo diye ama sevinç ağır basıyo sdfgsf. Nasıl güzeldi ya.
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 SOMA’YA YARDIM İÇİN DEV MAÇ! Soma’da hepimizin yüreğini dağlayan maden kazasının ardından, Galatasaray Spor Kulübü, kurbanların yakınlarıyla dayanışma için adımlar atmaya devam ediyor. Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal’ın, Galatasaray camiasının yardımlarını ulaştırmak ve taziye ziyaretleri için Soma’ya gitmesinden sonra, kurbanların yakınlarına yardım amacıyla, Atletico Madrid’le özel bir maç yapılması konusunda bugün anlaşmaya varıldı. Galatasaray’ımızın İspanya’daki elçisi Arda Turan’ın takımıyla, Ağustos başında yapılacak karşılaşmanın tüm geliri, kaza kurbanlarının yakınlarına bağış olarak aktarılacak. On yıl Ali Sami Yen’in kapalı tribününde asılı kalan pankarttan bize selam yollayan “Soma kömür diyarı”nın emekçilerine camiamızın ve ülkemizin vefa borcunu ödemeye devam edeceğiz. Kömür karası değil, yürek yarası içimizdeki… O yaranın bir nebze olsun iyileşmesine katkıda bulunmak boynumuzun borcudur. GALATASARAY SPOR KULÜBÜ
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Fener ile derbi yapsak ya öylesine soma için
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 fenn said: Fener ile derbi yapsak ya öylesine soma için Boka sarmis iliskileri bu duzeltebilir belki ama, biz ayiogluayi bir millet oldugumuz icin bu isin de icine bok karistiririz.
Öne çıkan mesajlar