Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 en iyi şarap sebzeden yapılır. patates havuç falan it is known
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 lan aklıma ilk gelen 2 sebzeyi yazdım kendimce laf sokmak için. adam gidip havuç şarabı bulmuş ...
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 NoTwisT said: Meyveli sarap icenin meyve kadar akli yoktur. top kek
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Bir yakınım ile şarap fabrikası olayına girmek istiyoruz ama bilmediğimiz konular var. Maliyeti ne kadardır ortalama, Tahmini ne kadar süre de kendini kurtarmaya başlar, Yurtiçi, yurtdışı satış durumları kar marjları neledir. Bu konular da fikri olan arkadaşlardan destek alabilirim.
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 4Ever said: Bir yakınım ile şarap fabrikası olayına girmek istiyoruz ama bilmediğimiz konular var. Maliyeti ne kadardır ortalama, Tahmini ne kadar süre de kendini kurtarmaya başlar, Yurtiçi, yurtdışı satış durumları kar marjları neledir. Bu konular da fikri olan arkadaşlardan destek alabilirim. bir iki şarap fabrikası gezin bence önce. Başarılı örnek görmek isterseniz de CANKARA ŞARAP'dan randevu alın gidin gezin. Yurtdışına şarap yapıyorlar ve çok başarılılar. Gitmişken bir şişe ALAZ alın ve içerken bu kadeh de sostiye deyin.
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Üzümü kendi bağlarınızda yetiştirmeyi falan hedefliyorsanız piyasaya çıkana kadar bir 10 senelik yatırım falan lazım, sabır işi şarap.
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Süryani şarabı ve Sıcak Şarap favorim.
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 ayrıca fabrika niye küçük atölye tarzi butik işler ile başlayın, gerçi lafın gelişi fabrika demişsin ama olsun ayrıca, kendi üzümünü yetişme işin daha iyi olacağını düşünüyorum
kermit Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 urlayı biz eskiden dandik organizasyonlarda sıcak şarap için kullanıyoduk. urla ne ya lel
nyks Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 dana22 said: bir ara sirinceye gittidik de -4 5 kere- vincent markasini seviyoruz.. yesil elma -ictik evet guzel sise aldik nar-ictik begenmedik almadik cilek -ictik begendik aldik karadut begendik aldik visne begendik aldik kavun begenik aldik..buz gibi sahane gidiyor.. ahududu hanim begendi ben begenmedim oksuruk surubuna benziyor kilim almadik. kiwi denemedik. yaban mersini denemedik ayva denemedik.. ve oradan nasil indik hatirlamiyorum ..ehe ehee.. Geçen hafta gittim ilk defa Şirince'ye. Yazdıkların arasında en çok ayva ve karadut hoşuma gitti. Ayvayı denemeni tavsiye ederim. Bu arada Şirince ne güzel yermiş. Her girdiğimiz mekanda tada tada kafayı bulduk.
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 sakat olan nasil ictigini anlamaman..1 bardak 1 bardak su dediklerimi bir tatsan zaten 1 siseyi geciyor..ustune temiz hava bol gida..nasil indigimi hatirlamiyorum araba ile..zaten yol vahim
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 yaban mersini diyorum bakın dinleyin beni gidin bakkaldan alın için pişman olmazsınız
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Şu nasıldır beyler deneyen var mı migrosta gördüm iyimidir bilemedim https://s10.postimg.org/5wskaw2u1/Camera_ZOOM_20160806210000423.jpg
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Buğulu görüntüsü sizi yanıltmasın. Orta asiditede, burunda hafif kayısı hissi yaratıyor ama çok keskin değil. Damaktaki dokusu ise çok daha hissedilir, güçlü orman meyvelerinin baskın aroması fark ediliyor. Güçlü gövdesi orta asiditesi alkol oranını kaldırabiliyor, ancak çok tatlı olmaktan da koruyor. Oldu bence.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Rewendor said: Buğulu görüntüsü sizi yanıltmasın. Orta asiditede, burunda hafif kayısı hissi yaratıyor ama çok keskin değil. Damaktaki dokusu ise çok daha hissedilir, güçlü orman meyvelerinin baskın aroması fark ediliyor. Güçlü gövdesi orta asiditesi alkol oranını kaldırabiliyor, ancak çok tatlı olmaktan da koruyor. Oldu bence. Yıllar önce ögrenci evinde arkadaşlarla köpek öldüren içerken, kafanın güzelleştigi bi saatte senin yazdıgına benzer bi mail atmıştık, köpeköldürenin üreticisine.. Hala cevap bekliyoruz.
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Niye şaşırmadınız la o nası migros 760 tl lik şarap ne geziyo diye Kilosu 150 liraya peynir var https://s10.postimg.org/98b0e1pnt/Camera_ZOOM_20160808185011851.jpg 2 Akşam önce doluca antik içtim. Şekerli ve asitliydi. Sevdiğim tür değil. bugün doluca klasik aldım. 35cl 15 lira ikiside.
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Fiyat/Performans: Buzbağ Klasik http://degustasyon.org/wp-content/uploads/2013/11/bzbg2.jpg
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 ben hiç anlamıyorum ya şaraptan bi kaç kere gittik böyle bozcada şirince şarap tadımına hepsinin tadı aynı gelmişti pahalı şarap alıyorum köpeköldüren tier çıkıyor sfddsf viktor levinin şaraplar başarılı ama baya ordan alıyorum pek şarapta içmiyorum gerçi sdf
yav Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Majestik var ucuz guzel market sarabi
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Doluca klasik 35cl inanılmaz iyiymiş Şekersiz, orta asitli ama acımtrak mayhoş meyve tadı çok yoğun. Içtikten sonra burnundan verince nefesini burnum o meyve kokusuyla doluyor. Yanınada A101 den olgunlaştırılmış keçi peyniri aldım.
Öne çıkan mesajlar