kozalak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 hep biradan konuşmayalım. uygun fiyatlı şarapları tartışalım daha çok. ben tekellerde satılan klasik DLC falan sevmiyorum, içinde acayip kükürt oluyor. butik üretim ya da ithal şarapları tercih ediyorum (30-40tl bandında). migrosta bu aralar melen var, öküzgözü şarabı fiyatına göre süper. frontera da alıyorum bulduğumda. bi de çok sevdiğim corvus var ama onlar markete vermiyor şarapları, mekanında içiyoruz. sizin içip de beğendikleriniz neler, veritabanını oluşturalım sdf.
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Evet yaa adamlar yeni oyun yapacaklarına 2-3 görev 5-10 silah envanter koyup ek paket diye satmaya çalışıyorlar bir dünya para isteyip.
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 http://goingloudstudios.com/games/dlc-quest/
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 ne pis geyiğiniz varmış lan sizin.
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Arkadaşlarla içip kafa olacaksam Doluca mistik diye bi şarap var 15 tl yapıştırıyorum ondan çiçek gibi oluyorum
Marty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 neutrino said: http://goingloudstudios.com/games/dlc-quest/ ahaha gercekmis lan oyun
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 fi tarihinde, ithal şili shirazı satıyorlardı migrosta güzeldi ama pahalı biraz tapi
scorch Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 senfoni - pamukkale çalkarası üzerine tanımam. Metro'larda bulunuyor birtek sanırım istanbulda :/ 45tl falan olması lazım fiyatı da.
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Şarap kusturuyor beni. İnsan gibi içmiyorum ondandır belki.
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Feamer said: fi tarihinde, ithal şili shirazı satıyorlardı migrosta güzeldi ama pahalı biraz tapi şili şarabı frontera var migrosta.
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 buydu, http://ct-static.com/labels/189337.jpg güzel şiraz dı, şiraz zaten güzel, içmesi güzel, kafada çabuk yapıyor
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Orta kalite şarabın sarhoşluğu gibi ertesi gün beyin ağrısı yapan başka birşey yok herhalde.
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 yeterli su içmezsen en kaliteli içki de baş ağrısı yapabilir
Esh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 şarabı kafa olmak için içenleri banlar mısınız?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Sunrise'in Carmenere'ini daha cok seviyorum ben. Bir de bunu aldim bu gun 55₺. Insan ustu bir sarap, cok iyi. Epeydir ictigim en iyi yerli sarap Elazig ya da Bozcaada'dan gelmeyen: http://cl.ly/image/0x0k100b3N1t/uv9.jpg 2009 aldim.
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Absolut said: Orta kalite şarabın sarhoşluğu gibi ertesi gün beyin ağrısı yapan başka birşey yok herhalde. ben saydıklarımın şişesini bitiriyorum, ertesi gün başım ağrımadı hiç. ama marketten gider villa doluca falan alırsan ağrıtır tabi.
capul Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Fiyat performans şarabı isteyenlere tavsiyem BEYZADE.. 9-15 tl bandının tartışmasız kralı, fakirlerin dostu.. İndirim denk getirirseniz 8 tlye edinmek mümkün.. migroslardan bulunur.. edit:Bu arada Corvus şarap Metroda bulunuyor bilginize..
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 garson bana bir kadeh şarap resveratrolü bol olsun
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 capul said: Fiyat performans şarabı isteyenlere tavsiyem BEYZADE.. 9-15 tl bandının tartışmasız kralı, fakirlerin dostu.. İndirim denk getirirseniz 8 tlye edinmek mümkün.. migroslardan bulunur.. edit:Bu arada Corvus şarap Metroda bulunuyor bilginize.. Corvus'un hangileri var metroda?
capul Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 1-2 sıra vardı Corvus ama içmediğim için bilemeyeceğim hangi çeşidi..
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 kafa olmak için demiyorum ama shiraz içimi güzel olduğu için, içerken anlamıyorsun, sonra ayarı kaçabiliyor diyorum, yani pek arası olmayanlar için, hafif gibi geliyor
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Corvus alinda Rarum aliyorum ben, pahali Corvus almiyorum.
Öne çıkan mesajlar