ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Merhaba, Torrent'ten warez indirmek yasak, buradan dağıtımı da yasak fakat torrent konuşmakta bir yasak yok diye biliyorum. utorrent kullanıyordum fakat çok kaynak yiyiyor. reklam falan var. önerebileceğiniz torrent clientı var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 utorrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 http://www.wikihow.com/Remove-Sponsored-Ads-from-uTorrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 bearshare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 tixati kullanıyordum ama nedense saçmaladı sonradan qBittorrent kullanıyorum bi süredir bi sıkıntı çıkarmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 qbittorrent, tixati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 ShadowFax said: Merhaba, Torrent'ten warez indirmek yasak, buradan dağıtımı da yasak fakat torrent konuşmakta bir yasak yok diye biliyorum. utorrent kullanıyordum fakat çok kaynak yiyiyor. reklam falan var. önerebileceğiniz torrent clientı var mıdır? utorrent 2.2.1 ya da tixati windows'ta olduğunu varsayarsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 qbiti kurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 senelerdir bittorrent kullanıyorum kaçırdığım birşey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 uTorrent 2.2.1, sakın yeni versiyonlarını kullanmayın malware ama 2.2.1 yıllardır en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 2.2.1 +1 tixatiye private siteler izin vermiyo diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 aynen şimdi baktım üye olduğum hiç bir private tracker'da tixati allowed değil kullanmadığım için bir bilgim yoktu. eğer private trackerlardaysan kullanma tixati'yi. mac için de transmission/deluge önereyim ben eğer mac kullanıyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 qbittorrent iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 oha aynı sayfada repost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Tixati yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 2.2.1 http://www.oldversion.com/windows/utorrent-2-2-1-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 cabiria said: 2.2.1 +1 tixatiye private siteler izin vermiyo diye biliyorum Private tracker da çalışıyor. Ayrıca tixati (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 tixati iyi ya. bi yamuğunu görmedim. utorrente alışınca arayüzünü biraz garipsemiştim ama şimdi daha kullanışlı geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Transmission yuklu bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 tixati gerisi yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 fir3blad3 said: cabiria said: 2.2.1 +1 tixatiye private siteler izin vermiyo diye biliyorum Private tracker da çalışıyor. Ayrıca tixati (tu) çoğu izin vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 utorrent gayet yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 gergeyi bekliyoruz üstte gelmiş zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Tixatiye ben de cok alistim. Utorrent cok sismisti, bu ilac gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar