-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 https://github.com/popcorn-org/popcorn-app Sıfır bilgiyle torrent'tan birçok filmi stream ederek izlemenizi sağlıyor. Hoş proje bi kaç kere kapatılmış, şimdi yeni github projesinden devam ediyor. http://popcorn-time.tv/ Yassak ise, kitlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 dur hele, yassakçı olmayın hemen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 bir süredir haberim var tavsiye ederim(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Ya bu aralar filmler çat diye duruyor siyah ekran geliyor. Seedleri de iyi filmler yeşil hep bağlantıları. Size de oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Duymuştum ama nedense tereddüt ettim. Bu arada GitHub'dan kaldırmışlar hemen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 GitHub işi biraz karılık. davalar mavalar. uzun şimdi anlatması. şuna bakabilirsin: https://github.com/popcorn-time/popcorn-app Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Şimdi gördüm. Karılık değil karışık tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 ooo biraz karılık Popcorn, hemen indireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=NjxNnqTcHhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 paradoksalkedi said: Ya bu aralar filmler çat diye duruyor siyah ekran geliyor. Seedleri de iyi filmler yeşil hep bağlantıları. Size de oluyor mu? yok mu yahu şunu bilen delirtiyor beni o kadar da güzel program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 peki hiç durup da şöyle bi "lan acaba bu sorun sadece bende oluyor olabilir mi?" diye düşündün mü? kaldırıp yeniden kurmayı dene, belki yardımcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Ne gerek var araştırmaya falan, forum var burda. Biri bu adama yardım etmeli! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 benim laptopta sorunluydu, masaüstünde kurduğumdan beri sorunsuz. laptopta olanı sildim, yeni versiyonunu kurdum sorun çözüldü. dünyanın en pratik programı falan bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Sypro said: peki hiç durup da şöyle bi "lan acaba bu sorun sadece bende oluyor olabilir mi?" diye düşündün mü? kaldırıp yeniden kurmayı dene, belki yardımcı olur. mükemmel zeki arkadaşım, zaten attığım postta "sizde de oluyor mu" demişim. buraya gelip sorma amacım zaten "lan acaba sadece bende mi oluyor"u cevaplamak. sizden bir cevap gelmeden de bunu bilemem öyle değil mi? bingildak said: benim laptopta sorunluydu, masaüstünde kurduğumdan beri sorunsuz. laptopta olanı sildim, yeni versiyonunu kurdum sorun çözüldü. dünyanın en pratik programı falan bu arada. yeni versiyondan kasıt? https://popcorntime.io/ şu versiyonu kullanıyorsun değil mi? bayadır aynı versiyon var çünkü. sildim, ccleaner ile iyice bir baktım bir şey kalmış mı diye. yeniden kurdum falan hala aynı çünkü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Serdar kuzuloglu dün bununla ilgili yazı yazdı. Artık Apple tv lerede kuruluyormus popcorn ve buna benzeyen başka bir Program daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 3.2 versiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Filmleri YIFY'den, dizileri EZTV'den alıyor, muazzam program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 laptop ekranında izliyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 popcorntime bildiğin virüslüydü bundan 6-7 ay önce.. abuk subuk reklam sokacam edecem diye interneti kullanamaz hâle gelmiştim sildim makina rahatladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Popcorn Time'ın 2 versiyonu var yalnız, farklı yazılımcılardan. Senin dediğin diğer galiba. Adware falan içeriyormuş, şurada da bahsedilmişti. http://www.reddit.com/r/PopCornTime/comments/2lyxnm/time4popcorn_popcorntimese_now_includes_adware_do/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Orijinal sayfası , https://popcorntime.io/ reklamsız dertsiz seyrediyorum. HTPC ye kurdum süper oluyor. Kullanın kullandırın. Bendeki 3.5.3 versiyonu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Quo-Vadis'in söylediği versiyon mükemmel. Paralı olursa bile parasını vereceğim :) Tertemiz çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 hafta sonu the interview izledim bununla. gayet güzel, gayet tatmin edici kalite 1080p. tabii çektiğin 1080p kadar detay olmuyor, 5.1 de olmuyor ama yapacak bişe yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 ah ah bizim 3 mb internete lux ole patlamis misirlar neyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 ben internetin paketini değiştirttim valla geçen ay. 2 aydır ayın 20'sinde AKK giriyor, popcorn yalan oluyordu direkt. 720p bile izleyemiyorsun. 20 tl fazla veririm kafam rahat olur dedim 5mbps dl, 200 gb akk. huzur asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar