downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 ingilizce altyazı olsa yine yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 serhater said: Cenarius yaşıyor mu şimdi? Daha cata da geri döndü onlar. Tüm bilindik demigodlar geri döndü. Aviana, Tortolla felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 bunların kendi timelinelarındaki alliance da mis gibi yaşıcak kimse gelmediği için portaldan, ohh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 k*rtçe koyalım biji serok arthas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 docs timeline bayaa rezalet madem beceremiyosun neden timelie'a el atarsın blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Norak said: bunların kendi timelinelarındaki alliance da mis gibi yaşıcak kimse gelmediği için portaldan, ohh Arkadaş traileri nerenizle izlediniz bilmiyorum da, adam böğürüyor we will not be slaves, but we will be conquerors diye dark portalın inşaatını gösteriyor. Dark portaldan vazgeçmeyip, sadece demon slave green orc olarak degil savage orc olarak devam edecek. Ya da expansion sonunda bi şekilde grommash o demon bloodu yine içecek yoksa niye expansion sonunda boss diye dalalım mutlaka bi corrupt durum olacaktır güç iktidar demonblood vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Fin said: k*rtçe koyalım biji serok arthas. Kürt Serverı açsın Blizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 sub paralarinida bizden kessin kacak oyniolar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Hahah espriye bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 blizzord bize böhmiyr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 3-4 ay once sittin senelik acc'ima trial pandarian vermisti blizzard niyeyse. ilk gun panda diyarinda kastim deliler gibi dedim 80 lerim ben bunu. ya da 90 larim artik neyse. sonra panda diyari bitti Orgrimmar'a yollayinca cikip sildim. full yeni mekanda leveling olsa kasarim sifirdan ama sifirdan oyun lazim ona da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Ragefreakyo said: bıdı ^ bkz şekil 1a: olayı hiç anlamamak :p hatta dur lan anlatim gerçi önceki yazılanlarıda okumamıştır ama neyse zfds bu videoda izlediklerimiz alternatif bir zaman diliminde geçiyor, bizim zamandan garrosh buraya geçmişe gidiyor, bu video oluyor, dark portaldan geçince kendi zaman dilimlerindeki azeroth yerine bizim eski demonlu orclu vs azerotha gelecekler gene, böylece kendi zaman dilimlerindeki azerotha kimse gitmeyecek. alternatif zaman boyut quantum cart curt. BthF II gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 çünkü alternatif timeline yaratmazsan bizim azerothun timeline ı bozarsın, bugünkü orclar hiç varolmamış gibi olur bi anda sapıtır herşey sdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Garrosh geri gitti----------normal zaman ________________alternator zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 tamam kötü işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 biz şimdi kimi kesecez son boss kim olacak? grom olursa saçmalığın son noktası nirvanası olur gibin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Grom olacak açıkladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 http://static.comicvine.com/uploads/original/11112/111120002/3980754-8787229048-BH8VO.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 öldürmezlerde ucundan keserler biraz işte hapsederler ruhunu kavanoza falan, böylece "boss kalmadı krizi" 2. kere olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 o zaman mikseler almam çok kötü küfür etmek istiyorum şu an.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 benim elim kalkmaz groma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 ağzını burnunu kırarım o değil de blademaster gelseydi di mi keşke oyuna veya spell breaker* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 groma attack çeken ibnedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 bingildak said: ağzını burnunu kırarım o değil de blademaster gelseydi di mi keşke oyuna veya spell breaker* warriora wind walk bide illusion verseler yeter :D çok imba olur sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 daha rogue/warrior kırması bir şey gerek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar