toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 yok ya restoydum. ayıp lan bana yapılan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 8k verdim bende dün, 2h axe ı aldım. 90 100 warriorla rahatım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 staff ta iyidir kullan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 bi alışırsan bırakamassın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 abi millet bi lüzumsuz hype yaptı bu silahlar için sanki. xp bonusu yok bir şeyi yok. dungeonlardan düşenler denk olur muhtemelen. para vermeyin bedava şunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 lvlında dungeon itemlerinden hep önde olucak loom silahları. çok mu önemli değil tabi lvl her türlü kasılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 dungeon silahlarından bi kaç ilvl daha iyi olacak bi de şu var, drop derdi olmadan sürekli scale oluyor o yüzden rahatlık sağlıyor tek avantajı bu. dungeon falan uğraşmaya gerek kalmıyor yani. @toggie, loot spec'in de restoysa eğer bilemedim, ben elem spec ile enha loot spec girdim, enha için balta düştü. belki değiştirmeyi unutmuş olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 tmm da bu kadar para vermeye değecek bir şey değil gibi ondan diyorum. yoksa silah yii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 ben şeker topluyorum ya yapacak bir şey yok haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 aynen çuvalla para vermeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 50k birikmiş questlerden vs, harcamayıp napacaz kefenin cebi yok gençler :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 95ilvl civarı normal-hc-mythic heirloomlar arasındaki ilvl farkı epey azalıyor yani düşük ilvl ile belki normal falan spot bulursunuz o yüzden dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Nerde satılıyor bunlar yav yani şimdiden alalım dursun kenarda heirloomlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 g2a ucuzdu heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Absolut said: Nerde satılıyor bunlar yav yani şimdiden alalım dursun kenarda heirloomlar. Oyun ici trade spamlayan yok mu HC Garrosh Kill (Mythic Group 1 shot) 5k diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mythic 5k ise iyi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mythic 5k ise süpermiş valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Yok grup uyeleri mythic, drop hc :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 ya gençler şu frozen accountlara 7 gün ekleme muhabbeti diyodunuz bakayım dedim bulamadım ben hala frozen dio accountum nasıl eklicem 7 gün bir girem bakam diodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 mail geliyo oyle bisey olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 ya nasıl ya gelmedi bana :( yok mu bir yerden bakıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 buldum, referals and rewards agiriosun battle.net wow accountunun sayfasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 100 yıllık hesap ama bugüne kadar ne beta geldi ne bişey, fu blizz bunca yıldır bi tane toplu iğne bile vermediler lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 siz şimdi ciddi ciddi oynayacak mısınız wow? ben garrosh nm kesip bıraktım en son oluyor yine baya. neden döndüğünüzü biri özetlese bana geliyim bende :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 de ayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar