Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 560 isteyeni bile gördüm ben flex için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 toggie said: normal soo icin 520 ilvl ile reject yiyorum. boyle gerizekalıların oldugu yerde premade raid yapılmaz ya. 6-7 ay önce de aynıydı, paket bitiyor yine aynı. 540 drop atan flexe 550ilvl falan istiyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 S-H said: toggie said: normal soo icin 520 ilvl ile reject yiyorum. boyle gerizekalıların oldugu yerde premade raid yapılmaz ya. 6-7 ay önce de aynıydı, paket bitiyor yine aynı. 540 drop atan flexe 550ilvl falan istiyorlardı. Warriora gear kasamadim inan sırf bu yüzden dk ya döndüm. DK oldu 558 lvl adam hala heroic e almiyor diyor ki 570+ falan. Ama flex olayı güzel. Kafana göre grup buldun mu guild falan gereksiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 dün warrior denedim furry adamlar şöyle kurmuş sistemi: tuş 1 e bas tuş 1 e bas tuş 2 e bas tuş 1 e bas tuş 1 e bas tuş 2 e bas tuş 1 e bas tuş 1 e bas tuş 2 e bas tuş 3 yandı tuş 3 e bas tuş 1 e bas tuş 1 e bas tuş 2 e bas tuş 1 e bas tuş 1 e bas tuş 2 e bas tuş 3 yandı tuş 3 e bas baya iyi tasarlanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 kendi ataricide kenara geçip sürekli aşağı ileri yumruğa basan street fightercı gençler gibi hissettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 oynama sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 520 adamı sc bile inv etmem dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 oynamayacağım zaten warrior'u hehe olan karakterleri deniyorum, warriorda onlardan biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 bingildak said: kendi ataricide kenara geçip sürekli aşağı ileri yumruğa basan street fightercı gençler gibi hissettim arms dene bir de. fury yüksek lisans gibi hissetirir arms yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 ozii_x said: S-H said: toggie said: normal soo icin 520 ilvl ile reject yiyorum. boyle gerizekalıların oldugu yerde premade raid yapılmaz ya. 6-7 ay önce de aynıydı, paket bitiyor yine aynı. 540 drop atan flexe 550ilvl falan istiyorlardı. Warriora gear kasamadim inan sırf bu yüzden dk ya döndüm. DK oldu 558 lvl adam hala heroic e almiyor diyor ki 570+ falan. Ama flex olayı güzel. Kafana göre grup buldun mu guild falan gereksiz :D ben sırf bu yüzden warrioru dps oynamak için önce tank gear kastım herkes dps derdinde olduğu için 510 ilvl ile bile flex girebildim. öyle öyle devam ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 oomkin deneyen var mı? gameplay'ı nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 konu dışı ve gündemin bıyıkı neyse wowun da bıngıldağı o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 beni benzettiğiniz adama bak. yazıklar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 yekeyeke sen konuyu baya anlamamışsın, rahatsız oluyorsan şikayete basar geçersin sebebiyle birlikte. rahatsız olmuyorsan kişisel seviyede yaklaşma lütfen, konu üzerinden yürü. kısaca : tatava yapma, bas geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 gerçekleri söyleyince amma tatava yaptın :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 pre-wod boomkin oynayan varsa kısaca paylaşsın gameplay, rotationlar, değişiklikler fln nasıl. druidin hiçbir zaman oynayamadığım spec'i. wod'da şans vermeli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 boomkin en iyi spec zaten suana kadar oynamadıysan hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 kendi serverımdan baska serverdaki arkadaşa inv attıgımda o benim servera geleceğine ben onun serverına geçiyorum böyle bir şey yaşayan var mı?slyvanas dayım ben o bl de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 class'ı oynamanın zevkli olup olmamasını bastıgınız tusa gore belirlemeniz cok acınası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Karşılıklı yorumlarımızda mümkün mertebe yakıştırma ve atıflardan sakının lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Raid finder baz alarak 1-2-3 tuşa basarak dps yapıyorum demek ne kadar gerçekçi. Sonuçta hiçbir boss fight taktiğine uymadan AOE nin göbeğinde, durduğun yerde 1-2-3 tuşlarına basarak dps yapsan bile ölmüyorsun. O yüzden action az gelmiş olabilir. Normal ve Heroic bosslarda bir taktik üzerine oynadığın zaman az tuşa basmaktan dolayı şikayet etmeye fırsatın kalmaz zaten. O yüzden raid finder olayını fazla baz almayın. Zaten çoğu class 4 tuş ile dps yapıyor. Arada 1-3min arası cooldown açıyorsun. Monk dışında bütün classları oynadım üç aşağı beş yukarı hepsi böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 toggie said: class'ı oynamanın zevkli olup olmamasını bastıgınız tusa gore belirlemeniz cok acınası. ben gameplay deneyimine göre belirliyorum abi, sen hangi kriterlere göre belirliyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 gameplay'den anladıgın bu mu? said: tuş 1 e bas tuş 1 e bas tuş 2 e bas tuş 1 e bas tuş 1 e bas tuş 2 e bas tuş 1 e bas tuş 1 e bas tuş 2 e bas tuş 3 yandı tuş 3 e bas tuş 1 e bas tuş 1 e bas tuş 2 e bas tuş 1 e bas tuş 1 e bas tuş 2 e bas tuş 3 yandı tuş 3 e bas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 hayır, ana rotasyon gameplay'in çok büyük bir parçası ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Neye gore degerlendirdigime gelince; 1 - PVP 2 - PVE Onemli olan skill rotasyonundan cok fight boyunca senin neleri yapmaya zorlandıgın. low tier takıldıgın muddetce zaten vanilla'dan beri hicbir class rutinde 3-4 skillin otesine gecmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar