piedpiper Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Bir kaç class ile oynama şansım oldu. Arms warriorda inanılmaz bi dps artışı mevcut. Çok fazla oynamadım ama eskisine göre dps kat kat artmış. Bir çok skilli değiştirmiş veya kaldırmışlar. Combat rogue'da çok bi değişiklik göremedim. DPS yine eskisi gibi. Zorlarsanız birinci sıraya çıkabilirsiniz. Resto shamana nerf mi gelmiş? totem sistemi değişmiş. Hatırlayamadığım bazı skilleri çıkartmışlar. Eskisi kadar güçlü değil heal. Shadow priestte de belirgin bir dps artışı var ancak çok değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Edriel said: Soris said: Feral nasıl hacılar? Feral çok çok iyi umarım nerf yemez. Şuanda fury warrior fire mage ve demonolgy lovk garanti nerf yiycekmiş ama her classta bircok degisiklik yapilcakmiş bide şuan 90 a göre değerlendiriyoruz. Anlıycağınız wodda her class süpriz yumurta ne olucağı belli değil. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 piedpiper said: Bir kaç class ile oynama şansım oldu. Arms warriorda inanılmaz bi dps artışı mevcut. Çok fazla oynamadım ama eskisine göre dps kat kat artmış. Bir çok skilli değiştirmiş veya kaldırmışlar. Combat rogue'da çok bi değişiklik göremedim. DPS yine eskisi gibi. Zorlarsanız birinci sıraya çıkabilirsiniz. Resto shamana nerf mi gelmiş? totem sistemi değişmiş. Hatırlayamadığım bazı skilleri çıkartmışlar. Eskisi kadar güçlü değil heal. Shadow priestte de belirgin bir dps artışı var ancak çok değil. arms güçlü geldiyse birde fury dene sdfsfd kağıt gibi herşey cart diye içinden geçiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Hunter DPS feci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 hunter zaten başka bişey yapamıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Sadece hunter dps yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Tauren female çok komik koşuyor ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 hunter sadece dps mi yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 rol anlamında evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Bloodelflerde hiç bir değişiklik farkedemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 hunter kadar ezik ve gereksiz class daha görmedim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 blood elfleri patche yetiştiremediler expansion ile gelicek onların yenileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Hunterın DPSi içler acısı onu demeye çalıştım ama becerememişim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 hunter yerlerde su an.. wodta da boyle olursa class biter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 dengeler daha oturmuş değil abi, tek patch'e bakar birinin en iyiden en kötü olması. rakam değil mi değişen sonuçta. gameplay'e bakın siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Halen hunter oynayan varmı ki? Hunter'ı WoD'da sileceklermiş diye duydum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 mage piç olmuş adeta ya hiç bi spec viable falan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Fire mage eziyor diyor hardcore arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Resto shaman'nın çok büyük bir nerf'ü yok. Güzel şuan. Raid heal'i atmadım ama 2-3 partyi heal'i attım.. gözüme çok takılan bişey yok. Greater Healing kalkmış , unleash elements kalkmış fakat yerine unleash life gelmiş , rockbiter weapon kalkmış .. onun dışında dikkatimi çeken bişey olmadı ama mana regen efsane olmuş özellikle o dikkatimi çekti.. kolay kolay %60'ın %50'nin altına falan inmez bu class end game encounterlarda gibime geliyor. Bakalım neler göreceğiz daha. Önümüzdeki çarsamba ve perşembe raid heal atıcam mythic'de..bakalım o zamanda izlenimleri yazarım ama tabi daha çok erken birçok şey için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 quixef said: Fire mage eziyor diyor hardcore arkadaşlar fire mage efsane şu anda. %15 havadan critleri var ya daha ne olsun anasını satıyım. üstüm full frosttu dedim lan bi firea respec yapıyım. kafadan %15 crit geldi %40 crit rating vardı üstümde ne bir gem ne bir enchant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Fire mage için 4 parça T16 lazım. Ayrıca %50 ye yakın crit lazım ki çoşsun. Geari iyi olan fire mage harbi şu an iyi. Benim gibi fukaralar Arcane takılıyo. Ama specler arası gerçekten dengesizlikler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 expansion çıkınca zaten bir anda herkes yeşil olmıcak mı yeni quest itemları ile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 evet ben betasını oynadım ilk gelen reward'larla değiştiricez üstümüzü tartışmasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Bu sefer set parçaları LFR den düşenler değil, normal yada heroic parçalar 100 e kadar götürür. İlk levellarda kolay kolay set bozulmaz gibi görünüyorşu an. Ama 97-100 arası o yeşiller illaki giyilecek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 giyiliyor abi giyiliyooorrr rahat ol =P o epicler uçar o ekipten birte legend cloak kalır öyle 96 97 lere kadar.. Sonra o da paket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar