FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 DNS ayarlarını otomatik yap, router varsa modemle arada kaldır. WoD klasörünü direk C:/WoD, D:/WoD gibi ilk klasör yap. Bunlardan biri ile düzelecek o problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Dil seçeneğini US English yaptım düzeldi. Saçma biraz ama bug var galiba. Forumlardan görmüştüm bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Oynarken yine hoş bir özellik daha gördüm, rare moblar çok hızlı spawnlıyor ve bir kere vurmanız yetiyor, direk %100 ne düşürecekse düşürüyor. Bunun yanında ilginç olan öldürdüğünüz rare mob 1 kereden sonra sizin için rare olmaktan çıkıyor haha. Yani rare i 1 kere öldürünce o gümüş portre ortadan kalkıyor sizde ne extra xp ne de loot unu 2. kez alamıyorsunuz. Direk bu rare ile işiniz bitti hadi yallah modu olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Oyuna girebilen varmı şuanda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 betayamı normalemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Fransuxa said: betayamı normalemi? normal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 evet, valor capliyorum hatta şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 piedpiper said: Fransuxa said: betayamı normalemi? normal... List of realms currently known to be affected by the current #WoW connection issues: http://bit.ly/1qhxYcZ . #BlizzCS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Fransuxa said: piedpiper said: Fransuxa said: betayamı normalemi? normal... List of realms currently known to be affected by the current #WoW connection issues: http://bit.ly/1qhxYcZ . #BlizzCS bazılarına giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 valla karşim biz TN de akıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 hesap kapalı ama yüklü oyun. bugün 10 gb patch yüklemeye başladı. wod'u toptan mı yükletiyorlar bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 11. ayda çıkmıyor muydu wod? ne downloadu 1 ay önceden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 normaldir şimdiden ufak ufak inmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 bingildak said: 11. ayda çıkmıyor muydu wod? ne downloadu 1 ay önceden? bu 1-2 hafta içerisinde 6.0.2 patch gelecektir. o yüzden indiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Haftaya patch gelebilir büyük ihtimalle :) Beta serverlarınada deli gibi build geliyor her allahın günü, sürekli kapalı. Bu arada valor ve justice puan başına 0.47 silver dan değişecekmiş. Ya harcayın yada bırakın gold gelsin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Haftaya geliyor patch , hadi bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 valorlar expansionla silinmiyor muydu? patchle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Şimdi gidiyor benim bildiğim, puan başına 0.47 silver verecekmiş. justice da aynen. Zaten bütün valor vendorları değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 şu saatten sonra legendary questline'ı tamamlamak mümkün mü acaba? secrets of the empire ve titan runestone kaç haftada buffsız toplanır ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 buff 13 kasımda wod çıkınca gidecek vakit var aslında ama eski instancelardan almak lazım felan. Ben buffla runestoneları ilk hafta 4 tane 2. hafta 6 tane alabildim, bu hafta 2 tane daha alıp bitiriyorum nihayet. Yani biraz şanslı ve hızlı olman lazım sanırım. 3k valor isteyen step i bu çarşamba kaldırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Darksun said: buff 13 kasımda wod çıkınca gidecek vakit var aslında ama eski instancelardan almak lazım felan. Ben buffla runestoneları ilk hafta 4 tane 2. hafta 6 tane alabildim, bu hafta 2 tane daha alıp bitiriyorum nihayet. Yani biraz şanslı ve hızlı olman lazım sanırım. 3k valor isteyen step i bu çarşamba kaldırıyorlar. %100 şans işi buffsuz 2 haftada 12 tane yapan arkadaşlarım var. ben buff olmadan 4 haftada toplamıştım mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 2 si garanti zaten yani ben buffla 2 tane daha alarak ne kadar şanslı olduğumu bir kez daha gösterdim işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Valor step kalkınca direk başka ne quest kalıyor geriye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Absolut said: Valor step kalkınca direk başka ne quest kalıyor geriye? 20 secret, 12 titan runestone edit : achiv için falan almıyorsan eğer hiç uğraşma derim çünkü ileride xmog yapma şansın da olmayacak, bir işine yaramaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Ok almıyım o zaman ama merak ettim bu 20 titan vs falan nerden alınıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar