FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 DNS ayarlarını otomatik yap, router varsa modemle arada kaldır. WoD klasörünü direk C:/WoD, D:/WoD gibi ilk klasör yap. Bunlardan biri ile düzelecek o problem.
janis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Dil seçeneğini US English yaptım düzeldi. Saçma biraz ama bug var galiba. Forumlardan görmüştüm bende.
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Oynarken yine hoş bir özellik daha gördüm, rare moblar çok hızlı spawnlıyor ve bir kere vurmanız yetiyor, direk %100 ne düşürecekse düşürüyor. Bunun yanında ilginç olan öldürdüğünüz rare mob 1 kereden sonra sizin için rare olmaktan çıkıyor haha. Yani rare i 1 kere öldürünce o gümüş portre ortadan kalkıyor sizde ne extra xp ne de loot unu 2. kez alamıyorsunuz. Direk bu rare ile işiniz bitti hadi yallah modu olmuş :D
piedpiper Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Fransuxa said: betayamı normalemi? normal...
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 piedpiper said: Fransuxa said: betayamı normalemi? normal... List of realms currently known to be affected by the current #WoW connection issues: http://bit.ly/1qhxYcZ . #BlizzCS
piedpiper Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Fransuxa said: piedpiper said: Fransuxa said: betayamı normalemi? normal... List of realms currently known to be affected by the current #WoW connection issues: http://bit.ly/1qhxYcZ . #BlizzCS bazılarına giriyor.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 hesap kapalı ama yüklü oyun. bugün 10 gb patch yüklemeye başladı. wod'u toptan mı yükletiyorlar bu ne lan
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 11. ayda çıkmıyor muydu wod? ne downloadu 1 ay önceden?
scorch Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 bingildak said: 11. ayda çıkmıyor muydu wod? ne downloadu 1 ay önceden? bu 1-2 hafta içerisinde 6.0.2 patch gelecektir. o yüzden indiriyor.
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Haftaya patch gelebilir büyük ihtimalle :) Beta serverlarınada deli gibi build geliyor her allahın günü, sürekli kapalı. Bu arada valor ve justice puan başına 0.47 silver dan değişecekmiş. Ya harcayın yada bırakın gold gelsin :p
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Haftaya geliyor patch , hadi bakalım :)
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 valorlar expansionla silinmiyor muydu? patchle mi?
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Şimdi gidiyor benim bildiğim, puan başına 0.47 silver verecekmiş. justice da aynen. Zaten bütün valor vendorları değişiyor.
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 şu saatten sonra legendary questline'ı tamamlamak mümkün mü acaba? secrets of the empire ve titan runestone kaç haftada buffsız toplanır ki?
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 buff 13 kasımda wod çıkınca gidecek vakit var aslında ama eski instancelardan almak lazım felan. Ben buffla runestoneları ilk hafta 4 tane 2. hafta 6 tane alabildim, bu hafta 2 tane daha alıp bitiriyorum nihayet. Yani biraz şanslı ve hızlı olman lazım sanırım. 3k valor isteyen step i bu çarşamba kaldırıyorlar.
S-H Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Darksun said: buff 13 kasımda wod çıkınca gidecek vakit var aslında ama eski instancelardan almak lazım felan. Ben buffla runestoneları ilk hafta 4 tane 2. hafta 6 tane alabildim, bu hafta 2 tane daha alıp bitiriyorum nihayet. Yani biraz şanslı ve hızlı olman lazım sanırım. 3k valor isteyen step i bu çarşamba kaldırıyorlar. %100 şans işi buffsuz 2 haftada 12 tane yapan arkadaşlarım var. ben buff olmadan 4 haftada toplamıştım mesela.
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 2 si garanti zaten yani ben buffla 2 tane daha alarak ne kadar şanslı olduğumu bir kez daha gösterdim işte :D
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Valor step kalkınca direk başka ne quest kalıyor geriye?
S-H Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Absolut said: Valor step kalkınca direk başka ne quest kalıyor geriye? 20 secret, 12 titan runestone edit : achiv için falan almıyorsan eğer hiç uğraşma derim çünkü ileride xmog yapma şansın da olmayacak, bir işine yaramaz yani.
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Ok almıyım o zaman ama merak ettim bu 20 titan vs falan nerden alınıyor?
Öne çıkan mesajlar