Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch 6.0 Patch Notes - Warlords of Draenor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sleepingdeath said:

90 oldum ne yapıoz şimdi anlatın bi

Dungeon, crafted gear ile giyinmeye başla =p
Sonra sırayla tüm LFR lere gir (girmeden evvel şans tokenlarını hazır et özellikle ilk instancelara gireceksen rune of fate miydi neydi onları 20 le).
LFR leri yapınca valor haftalık 1000 e ulaşmazsa senario yapıp tamamlarsın o kadar.
Fazla gear alıp LFR den bayarsan flex ararsın :)
Mesaj tarihi:
Level 90'da baslangıc icin gear satan npc var ama paran yeter mi bilmiyorum. Cok pahalı olmasa gerek o gear'ı dizmek. Sonra normal dungeon > heroic dungeon > lfr olarak devam.
Mesaj tarihi:
toggie said:

Level 90'da baslangıc icin gear satan npc var ama paran yeter mi bilmiyorum. Cok pahalı olmasa gerek o gear'ı dizmek. Sonra normal dungeon > heroic dungeon > lfr olarak devam.

normal ve hc dungeon'dan hiç bi kazancı olmaz, direk timeless'a gidip kutu toplamak, rare kovalamak daha mantıklı. 463 falan atıyor hc dungeon, timelesstan 496 alacak.

@sleeping

boe olarak kullanılabilecek bir eşyaya greed atıp kazanırsan, boe olarak inventory'e gelir, need atarak kazanırsan soulbound olarak gelir. her şekilde vendora satabilirsin.
Mesaj tarihi:
Off ayvayı yedik tier setlerde socket/ekstra stat/warforged olabilecekmiş. Her loot un daha iyisinin çıkabileceği bir dünya hahah hatta arsızlar bu iyi çıkmadı ben bir tier daha istiyorum modunada girer.
Mesaj tarihi:
RNG nin dibine vuruyor işte adam tier alacak sonra warforged alacak, sonra warforged + socket + 3. stat felan peşinde koşacak her daim upgrade şansı. Tier tokenları alıp timeless isle gibi sağ tıklayınca spec inize göre eşya oluşacak. 50 kere alıp şansınızı denemeniz mümkün yani =p
Mesaj tarihi:
bide item upgrade'e devam ederler, en azından onu kaldırsalar, gelen item en düşük haliyle gelicek, her hafta 2 item alsan raidden 1 tanesini max'lıcan, bi sonraki hafta upg ettiğin itemin warforged'lı olanı gelicek falan

lan diablo'daki kadala'ya dönmüş allahsızlar ya, ne çıkıcağı belli değil
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...