Darksun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 sleepingdeath said: 90 oldum ne yapıoz şimdi anlatın bi Dungeon, crafted gear ile giyinmeye başla =p Sonra sırayla tüm LFR lere gir (girmeden evvel şans tokenlarını hazır et özellikle ilk instancelara gireceksen rune of fate miydi neydi onları 20 le). LFR leri yapınca valor haftalık 1000 e ulaşmazsa senario yapıp tamamlarsın o kadar. Fazla gear alıp LFR den bayarsan flex ararsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Level 90'da baslangıc icin gear satan npc var ama paran yeter mi bilmiyorum. Cok pahalı olmasa gerek o gear'ı dizmek. Sonra normal dungeon > heroic dungeon > lfr olarak devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 şeyi soracam eskiden mesela bir item need değilse bile greed çeker vendora satardık artık bu olay kalktımı yani greed çekmememmi gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 toggie said: Level 90'da baslangıc icin gear satan npc var ama paran yeter mi bilmiyorum. Cok pahalı olmasa gerek o gear'ı dizmek. Sonra normal dungeon > heroic dungeon > lfr olarak devam. normal ve hc dungeon'dan hiç bi kazancı olmaz, direk timeless'a gidip kutu toplamak, rare kovalamak daha mantıklı. 463 falan atıyor hc dungeon, timelesstan 496 alacak. @sleeping boe olarak kullanılabilecek bir eşyaya greed atıp kazanırsan, boe olarak inventory'e gelir, need atarak kazanırsan soulbound olarak gelir. her şekilde vendora satabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 justice ve valor gelecek dungeon'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 jp hiç bi işine yaramaz(pvp gear toplamıyorsa), valor hc sc ile daha kolay kasılıyor, ya da sc ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 http://www.twitch.tv/kungentv kungen nihilium u kuruyormuş tekrar wod için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 1 gecede 35 sub çok temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 aylık ödemeye pound bazında 10 kuruş zam yapmış ipneler. kur farkından ucuza alıyordum ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 60 liraya 2 aylık alınıyor, sen ne kadar ucuza alıyordun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 ulan pound olayına bende sinir oldum. ulan şarafsız bliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Off ayvayı yedik tier setlerde socket/ekstra stat/warforged olabilecekmiş. Her loot un daha iyisinin çıkabileceği bir dünya hahah hatta arsızlar bu iyi çıkmadı ben bir tier daha istiyorum modunada girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 warforged olayını keşke komple kaldırsalar derken, bi de üstüne bu gelmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Warforged olayı nedir? LFR yapanı pek ilgilendirmiyor galiba, random drop mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fornost Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 siege of orgrimmar normal ve heroic raidlerinde şans eseri normale göre daha yüksek ilvlli item düşebiliyo, warforged olayı o. throne of thunder'da da thunderforged var mesela, aynı mantık misal bu normal pabuç http://www.wowhead.com/item=103760 bu da warforged hali http://www.wowhead.com/item=105175 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 raid moduna gore aynı item farklı ilevel ile duserken extra forge olayı sacma olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 RNG nin dibine vuruyor işte adam tier alacak sonra warforged alacak, sonra warforged + socket + 3. stat felan peşinde koşacak her daim upgrade şansı. Tier tokenları alıp timeless isle gibi sağ tıklayınca spec inize göre eşya oluşacak. 50 kere alıp şansınızı denemeniz mümkün yani =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 bide item upgrade'e devam ederler, en azından onu kaldırsalar, gelen item en düşük haliyle gelicek, her hafta 2 item alsan raidden 1 tanesini max'lıcan, bi sonraki hafta upg ettiğin itemin warforged'lı olanı gelicek falan lan diablo'daki kadala'ya dönmüş allahsızlar ya, ne çıkıcağı belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Belki 6.1 de vendoru koyarlar yine, bu expansionda 1 patch koyup 1 patch kaldırdılar :) Birde valor yok artık gold ile upgrade olur olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 hiç beğenmemiştim bu wf olayını, görünüşe göre daha da kötüleşmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 paylaşıldımı bilmiyorum http://www.mmo-champion.com/content/4334-Warlords-of-Draenor-In-Game-Cinematics-Warlords-of-Draenor-In-Game-Cinematics nagrand final efsane olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 spoiler videolarından mı bu ? açmadan önce bi sorayım dedim, öyleyse eğer spo'ya koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 sayfada spoiler uyarısı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 ben direk video linki sanmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Oha süper olmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar