Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 esas ilk filmin yazarı parasite’ın yazarı koreli, adamın repertuarında bayağı öyle fakirlik üzerinden giden filmler var. edge of tomorrow da japon light novel uyarlamasıydı, all you need is kill adlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 simgesel olarak tren'i anliyorum da hani sci-fi olarak treni kabul edemiyorum. atiyorum, boyle bir dystopia da yerine icini kazip jeotermal enerjiyi kullanmak falan daha mantikli iken tren cok garip bir konsept. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 zaten mantıktan ziyade metafor işte vagonlar arasındaki farklar vs. yoksa dünya batmış gitmişken o rayların nerede bozulmuş, kırılmış, kapanmış olacağı belirsiz. kullanılacak son ulaşım yöntemi treni olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 birde tren ucuz ulaşım ya daha uzun süre kullanılabilir diye mantık kurmuş da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2020 başındayım ilgi çekici ortamda geçiyor. long dark ile frostpunk oynayasım geldi. oyuncu seçimi olarak başroldeki bobmarli abi olmamış gibi ama belki düzeliyordur ileride. güçlü adam, salamanca ve trevor dikkatimi çeken tipler. jennifer da şarap gibi hakkını yemeyeyim. black sails'ten kalan boşlukta black mirror izleyip duruyordum tekrar tekrar buna başlim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2020 ben pc çok olur başlamadım diziye. film enteresandı. dasaa'nın önerisi aynen frostpunk'ı hatırlattı longdark'ı bitirmediydim haftaya bir kuriyim bakiyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2020 önce diziyi izledim ben filmin varlığını bilmiyordum yeni öğrendim. sezonu bitirdim, orta üstü dizi gayet. filmini de bugün izlerim. biraz bioshock ve rapture city hikayelerini de andırıyor ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2020 Filmle ilgili bir soru: Sizce havanın soğuması ve tren projesinin hayata geçmesinin aynı anda olması tesadüf müydü yoksa trendeki teknoloji yüzünden mi iklim değişti. Yani makinistin büyük planı donmuş bir dünyada tüm insanlığı trene koyup seyahat etmek miydi acaba? Biraz zorlarsak trenin bozulmaya başlamasıyla havanın ısınıp karların erimeye başlaması da eş zamanlı diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2020 yok canim tren projesi wille wonkanin insanligi kurtarma plani,cikolata fabrikasindan kazandigi parayi buna yatirmis soyumuz kurumasin diye. gayet apacik ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2020 Atmosfere atilcak zimbirtilarin dunyani donduracagina inaniyordu, o yuzden bu projeyi yapti. İnsanlara da dedi, bunlar dunyayi zikecekler, ben de bole bisi yaptim, biletini satiyom gelen gelir gelmeyen kendi bilir. İnananlar bilet aldi, inanmayan lut kavmi helak oldu cjxjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2021 Dizinin sezon 2 finalinde anlamadığım bir kısım var. Spoiler Mühendislerden Ben snowpiercer ın en önündeki kokpitteydi. Sonra olaylar oldu treni akvaryumdan ayırdılar. Melanie’yi aramaya gittiler vs ok burası. Fakat me oldu da Ben diğerleriyle (layton vs) gerideki kısımda kalabildi. Wilford öndeki trende değil miydi? Layton vs de arkadaki big alice içinde kaldılar diye anlamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 Elin sozelcisi yazmış tren fikrini ortaya atmış tamam da hiç sayısalci arkadaşı yok muymuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 Spoiler Sean Bean iyi oynuyor ama Wilford cok ekstrem bir karaktere cevrilmis. 3. sezonda bitirmelerini umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 3. sezon eh iste. TNT ve Netflix teki izlenme oranlari yuksek midir nedir, sakiz gibi uzatiyorlar diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Nisan 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2022 başlayıp bitirdiğimde tek sezon vardı. üstüne iki sezon gelmiş, baştan alayım dedim. ikinci sezonda sean bean olmasa devam etmeyecektim direkt filmini izleyip bitirecektim. ilk sezonda diyaloglar kötüydü, bob marley'in oyunculuğu kötüydü. cenifır var ve dizinin oyunculuk kısmını taşıyor. trevor var daha çok sahnesi olsaymış keşke. cenifır'ın partneri de karizmatik bi arkadaş. iki ve üçüncü sezonlar iyidir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2022 degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2022 Ben 2. sezonu 1. sezondan daha cok begendim. 3. sezon cok top ceviriyor, 10 bolume sigsin diye hikayeyi uzatmislar, ellerinde max 4 bolumluk malzeme var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Nisan 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2022 Sean bean iyi geldi. Role oturmus ve duygu durumunu cok iyi veriyor. Umarim sean bean'lik yapmaz da devam eder rolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar