Tori Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Yıllar önce fifa2009da mı ne onlinede o ayın en yüksek ratingini yapmış adam anasayfaya çıkardı. Last_Ottoman'I ANASAYFADA GÖRÜNCE NE HİSSETTİYSEM ONU HİSSETTİM YOLUN AÇIK OLSUN KAMİL KARDEŞİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 helltrapper + meticulous bolts hayırlı olsun. çeşitsizlikte çeşit sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 4.15 breakpoint yakalanabilirse iş yapabilir de 2 handed a göre az vuruyor 2.84 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 4.15 bp yakalamak için de annenin karnından ballar içinde çıkmış olman falan gerekiyor. 3.72 civarı bir şeye çıkabildim şu an. daha da çıkmaya çalışıyorum da yani annesinin gözü hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 ihtiyacın olan seyler %7 attack speedli one hand xbow ve Tasker and theo ve %15 attack speed stackleyen gem %15 attack speed gemi kullanıcaksan 1.712 weapon 1.40 TnT (en kotu tnt) %59 attack speed yeterli (%74-%15) Quiver %20 Paragon %10 Bracer %7 Neck %7 Ring %7 Belt %7 Gloves %7 %65 ediyo zaten. eger %15 attack speed gem i kullanmıycaksan 1.712 - weapon 1.42 TnT %72 attack speed lazım Quiver %20 Paragon %10 Bracer %7 Neck %7 Ring %7 (soj kullanmazsan x2 olur unity ile falan) Belt %7 Gloves %7 tabi olay TnT dusurebilmekte ben hala dusuremedim bıraktım o yuzden. asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 1.47 çarpanlı tasker'ım var we gogok kullanmıyorum şu an ama yani gerçekten çok zor. ve gogok gibi şeylere güvenmek pek sağlıklı gelmiyor o tarz işlerde. yani zaten lightning oynamak çok zor griftlerde sürekli yakın durmak zorundasın toplar çok yavaş gittiği için. üzeirne bir de attack yapamadığın için ortada kalırsan silerler adamı mapten ahsfjsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 yalniz 4.15 cok keyifli oluyor. ghomda sirf EA ile denedim deli gibi saydiriyor. ama mecburen soj yerine as ring taktigimdan griftte uzuyor biraz. bu arada enchantress kullaninca 1.50 tnt ile gemsiz yakalayabildim ben. 1.50 tnt disinda oyle bal gerektiren bir durum yok yapmak icin. hah tnt dusurememissiniz moral bozayim. bu benim 3. tnt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 ne güzel bir enchantress o. grift'de başına birşey gelirse yazık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 yapma pop =( bi tane adamla oynuyoduk dh. herife tnt dusmustu duserse sana atarım dedi. baya 4 saat oynadık ben biraz kacıyorum dedim. 15 dakka sonra dusmus herife. kırmıs bi de asdf. kalbim cok kırık tnt konusunda. 1.50 varsa zaten %62 attack speed yetiyo onu yakalamak zor degil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Dhler genelde fps mahfediyor heleki bi meticulous quiver gidenler ekran öyle bir doluyorki high end makina bile sıfırlanıyor resmen özellikle key farmlarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 sentry gitmek isteyen dh için bow ne olmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 4.15 bp ulaşabilen lightning dh ile gerçekten oyun oynanmıyor. gerçi siz kullanıyorsanız o dh'yi sıkıntı olmuyor da bp yükseldikçe bütün dh'ler oyunu yok ediyor resmen. yine de ram ile ilgili bir problem olduğunu test ederek onayladım. 12gb ram ile daha rahat oynarken 4 gb bozulunca 8 kaldı ve ciddi fps sorunları ortaya çıkmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Regalya said: Dhler genelde fps mahfediyor heleki bi meticulous quiver gidenler ekran öyle bir doluyorki high end makina bile sıfırlanıyor resmen özellikle key farmlarken. aynen, şuna bi optimizasyon çözümü bulması lazım blizzortun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 oyunun neresini tutsan optimizasyon sorunu zaten. yapım + iki senede çözememişler sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 ses ayarlarını minimuma getirin çok fark ettiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 yeni 70 leyen karakterime arkadaşlar şöyle bi rift yaptırdı. 500 bloodsharddan 3 parça marauder düştü. 1 parça da rift yolunda düştü. Bu kadar kolay mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 degil sen ballisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 iyi madem akşam da yüzük varmış meşhur onunla bow falan düşüreyim. Bi tek eldiven zormuş galiba. Onu da yarın hallederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 oh be. dün clandan bi dh rastgele üstüme skillerime bakıp "bilerek mi böyle oynuosun?" diye sordu da, gelip skill, enchant fln yardım etti sağolsun, bir anda t4 yapabiliyor halden t6 ya çıktım :D tabii ben o "sentries cast your equipped hatred spender" kısmını 1 skill ile sınırlı sanmış olmak benim n00b luğum. şimdi anlıyorum "sentryler oynuyor" lafını. Tabii daha TnT ve Witching Hour fln lazım da olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Rasmon said: iyi madem akşam da yüzük varmış meşhur onunla bow falan düşüreyim. Bi tek eldiven zormuş galiba. Onu da yarın hallederiz. balın devam ederse işalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 yüzük de düştü ofiste oynadım biraz. akşama da bowu düşürdüm mü tamamdır. sentryler fena vurmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 gider misin topic den. üstünü başını enchant ettin mi? misal bana; shoulder -> cold dmg feet -> elemental arrow dmg bracer -> cold dmg head socket e diamond fln yaptırdı arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 bi kaçını yaptım ama mat yetmiyo. çok oynayıp loot almadığım için biraz sarı mavi falan toplamam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 esas rift yapıp leg mat toplaman lazım tabii. şu halde gir t6 riftlerine bolca bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 etrayu düştü ama level reduce 20 nedir anasını satiyim. bi de bu beleşe socket veren ramazanusta gift'i düştü. bi de rorgun daha iyisini düşürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar