Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaza az kaldı

Sequo

Öne çıkan mesajlar

Black-ice said:

eski o foto buraya koymuştu hatta.
hatta o şey black-ice'a gelsin demişti, sonra banlanmıştı. dsdf

anlamaya çalıştığım şey şu. tamam biri birine forumda gıcık olabilir ama sekse hazır bir şekilde ona özel fotoğraf koyup beklemek nedir ?

bugün gay bir arkadaşım dedi.. türkiye çoğu erkek gizli eşcinsel ama farkında değil diye.

Yani sana kur yapıyor, içten içe arzuluyor olabilir. Arada çok sert bir gerilim var rahatlatılması gereken.
Sosyal ağlarda paylaş

Kyra said:

Black-ice said:

eski o foto buraya koymuştu hatta.
hatta o şey black-ice'a gelsin demişti, sonra banlanmıştı. dsdf

anlamaya çalıştığım şey şu. tamam biri birine forumda gıcık olabilir ama sekse hazır bir şekilde ona özel fotoğraf koyup beklemek nedir ?

bugün gay bir arkadaşım dedi.. türkiye çoğu erkek gizli eşcinsel ama farkında değil diye.

Yani sana kur yapıyor, içten içe arzuluyor olabilir. Arada çok sert bir gerilim var rahatlatılması gereken.

tmm
Sosyal ağlarda paylaş

yazla pek alakası yok ama bir yerden başlamak lazım. geçirdiğim tonla salak sakatlık sonrasında yavaş yavaş eski hayatıma dönmeye başlamam lazım yoksa iyice saçma bir hale gelicem.

yarın sabah 6.30 da hafif jogginge çıkalım bi yarım saat. logu da buradan tutalım. artık devamına bakarız. #direnayakbileklerim
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
hunty said:

Sequa abi kusura bakma inernette gezerken gordum,baska foruma koymussun, bir yoruma cok guldum :)
Vucutcular, Vucut yapmak isteyenler için kişisel
XoR´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Konunun ciddiyetini bozmak istemiyorum cezada alıcamm muhtemelen ama gülmekten resmen yazamıyorum şuan Patron pazar alışverişi sonrası salatalık cebinde kalmış sanırım

ahaaha niye upladınız abi bu konuyu,bunu niye hatırlattınız asdasd adam patlıcan sokmuş pantolona
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...