Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oy Kullanırken Dikkat Edilecek Noktalar

aquatik

Öne çıkan mesajlar

''Yarin Oy verecekler icin check-list:

1- TC kimlik numaranizin oldugu bir kimlikle gidiniz

2-mutlaka imza atmak icin bir kalemle gidin, size ait olsun... silinme ihtimaline karsi!

3- size verilen oy pusulasinda 2 mühür oldugunu kontrol ediniz.. Bi­ri il­çe se­çim ku­ru­lu­nun di­ğe­ri ise san­dık ku­ru­lu­nun müh­rü. Bunlardan bi­ri ek­sik olur­sa o zarf ge­çer­siz olur.

4- pusulanin uzerinde hicbir leke olmadigindan emin olunuz. Mühür basmaktan baska birsey yapmayiniz:) Ve haliyle tek bir partiye EVET mührünü basacaksiniz!

5- mor zarfa muhtarlikla ilgili pusulayi koyacaksiniz

6- mavi zarfa diger 2 (büyüksehir icin 3) pusulayi koyacaksiniz

7- ilgili zarflara ilgili pusulalar disinda baska birsey lutfen koymayin! (Özlü söz falan iceren notlar gibi-oylar gecersiz sayiliyor!)

8- saat 17:00 den önce bir zahmet oy vermeye gitmis olacaksiniz! 17 den sonra tesrif ederseniz oy kullanamayacaksiniz:((

9- oylar sayilirken sandik basinda durmak vatandaslik hakkiniz, size kimse engel olamaz..''
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şimdi istanbuldayız . Ben kadıkoyde falan kullanıcam sanırım.

Bizim oralarda hile olmaz olsa da bizim tarafa olur :D

Ben diyorum ki böyle fatih matih falan mı gitsek? Akp'nin istanbulda hile yapma ihtimali nerelerde vardır oralara gitsek 'kesin şurda kullanılan oylarda hile var' falan denilen yerler nerelerdir acaba oralara bir uğramak lazım orda başında duriim.
Sosyal ağlarda paylaş

oy pusulalarını katlayıp zarfa koymadan önce mührün kuruduğundan emin olmak lazım. katlayınca ıslak mühür kağıdın diğer yerlerinde iz bırakabilir ve oyun geçersiz sayılmasına neden olabilir. üfleyin, sallayın, boş bir kağıtla üstüne bastırın ne bileyim, yapın bir şeyler. akp li arkadaşlar uğraşmasa da olur, dert etmesinler fazla onlar =))
Sosyal ağlarda paylaş

Akparti sandık görevlileri için yapılan eğitim esnasında söylenenler: "gördüğünüz kişi chp'ye oy veriyor ve biliyorsanız ya da tahmin ediyorsanız elinizde kalan mürekkebi kağıda sürün böylece oyu geçersiz kalsın" gözünüzü seviyim dikkatli olalım kağıtlarımızı kontrol edelim bunu da yayalım herkes duyarlı olsun.

arkadaşın ailesinden biri bizzat söylemiş. spy olarak girmiş aralarına. adi hareketler bekleniyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...