Ren Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 çalışıyor abi yapamamışsınızdır https://www.dropbox.com/s/wfesah6fh3o3j5a/denese.rar admin olarak çalıştır şeysini açın özelliklerden, sonra admin olarak açın, routerları seçin, configde dns locationları seçin. go. ha bi de c ye falan atın program setupı gibi bişey silmeyeceksiniz çalışacak o. çünkü kapatıp tekrar tıkladığınızda [stop] butonu çıkıyor. çalışıyor demek yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Opendns ip'leri artik opendns'e gitmiyor turk telekoma gidiyor, nasil calissin dns crypt? Sifrelicek zavallicagiz da karsi tarafta yanit vercek yer yok. Dns crypt DNS poisoning'i cozmek icin. Ama biz onun yaninda IP Spoofing de yiyoruz. Dns crypt onu cozemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 IP Spoofing için ne yapılmalı peki? biz kullanıcıya ne getiriyor bu olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 şimdi ne kullanıyoruz paşam? sonuç olarak bizi ne kurtarıyor şu anda? VPN mi almalıyız kesinlikle, yoksa çalışan sağlam dnsler var mı hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 yandex dns çalışıyor arada yavaşlıyor biraz. ikincil dns girilmez ise ne olur bilen varmı hızmı yavaşlar? güvenlik mi sorun olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 dnscrypti kırdım ben, dosyayı force delete bişey yaptım gg. neyse zaten loglanacaksak siteye hangi dns üzerinden yönlendirildiğimiz önemli değil. yani amerikadan da dns kullansak. sonuçta ren(ip adresii) ikshamstera(ip adresi) şu saatte girdi diye loglayacaklar. ileri görüşlü olup kan aldıracak şeyler yapmamak lazım. ip gizlemek daha önemli. so does vpn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 GreenPeace77 said: IP Spoofing için ne yapılmalı peki? biz kullanıcıya ne getiriyor bu olay? vpn veya proxy kullanmaktan baska care yok. GreenPeace77 said: yandex dns çalışıyor arada yavaşlıyor biraz. ikincil dns girilmez ise ne olur bilen varmı hızmı yavaşlar? güvenlik mi sorun olur ? birinci dns yanit veremezse paket kaybi vs. bise olursa veya server down ise ikinci, backup dns olmadigindan siteye giremezsin. %99.99 zamanda sıkıntı yasamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 abi google dns leri telekoma bağlandı. twittera 8.8.8.8 olmadan baglanamıyosun. ee herifler twitterdan ip leri alamıyolar ama şu anda istedikleri gibi ip leri elde edebilicekler? twitter'ı açmadı ki o zaman bu herifler kendilerine kapalı devre ağ oluşturdu davarlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 abi şu yaptıkları ciddi bir suç yalnız. www.google.com u tr deki sikko bi klon siteye yönlendirmekten farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 abi millet şimdi twitter açıldı diye aynı şekil döşemeye devam edicek kütür kütür milleti evinden almaya başlıcaklar. millet farkında değil. durun lan ben başlıyayım yapmayın birader diye rt yapmaya. böyle olmaz abi bu iş. gavatlığın daniskası yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 nope twitter vermezse alamazlar. yani öyledir inş. twittera gönderilen dataları çözemezler di mi? onu çözebiliyorlarsa kapatalım interneti gidelim zaten. account şifre nick falan hak getire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 http://uaksun.tumblr.com/post/81114076693/twitter-yasag-kalkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Oha burdaki muhabbetimiz nereye gitti ya ? Okadar post atmıştım AÇIKLAMA YAPMIŞTIM ? EMEĞE YAZIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Şimdi bunlar sadece google dns lerini mi yönlendiriyor kendilerine?Yoksa herhangi bir dns i de kendilerine yönlendirebiliyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 DNS'lerin durumu nedir şuan? Hala telekom kendine yönlendiriyor mu Google ve OpenDNS'i? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 google dns'e baktiydim yonlenmiyodu gecen gun, anayasa mahkemesi karari yuzunden seettiler galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Duz telekom kullaniyorum su anda, OpenDNS ile DNSCrypt calisiyor. Google'i bilmiyorum ama OpenDNS'yi de calmislardi, o duzelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 "tracet" mi yapıp bakıyoruz sonuçlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 evet, turkiyeden cikmasi lazim hoplarin. ping'in 50+ filan olmasi lazim vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Yasak kalkmadı mı? Superonline fiber youtube hala banlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 ara sor belki butun hatlardan kaldirmayi unutmuslardir. ama youtube icin dns degistirdin mi girersin. youtube'a ip ban atamiyolar cunku IP pool'dan kullaniyor IP'leri, Google serverleri de banlanir yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 stormeagle said: Yasak kalkmadı mı? Superonline fiber youtube hala banlı atatürk'e hakaret suçlaması halen düşmediği için kaldırılmıyor yasal olarak diyorlardı. Hafta içi o da düşer tahminen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Android üzerinden trace atilabiliyormu? Evde bilgisayar yok göremiyorum Kullandığım dns nereye gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 comodo dns iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Bende onu kullanıyorum suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar