senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 o zmn parasıyla yapar? problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 ağzın, gözün yamuk değilse parayla yapmaya ne gerek var, okadar zor birşey gibi adamı daha korkutmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Ya ağzı yüzü yamuksa? Gitti adamın moral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 ozaman para gg no offense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Yalnızlıktan Diablo 3 --> 3 Dildo dönüşümü olmasın, dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Civcivhead said: Ya ağzı yüzü yamuksa? Gitti adamın moral. benim yamuk mesela :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 benim penisim yamuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 senko said: Civcivhead said: Ya ağzı yüzü yamuksa? Gitti adamın moral. benim yamuk mesela :( allah çarptı di mi doğru söyle =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 aquila said: benim penisim yamuk. TEŞEKKÜRLER BİLGİ İÇİN SEVGİLİ AQUILA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 rica ederim, lazim olursa bilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 sola mı yatık sağa mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Civcivhead said: senko said: Civcivhead said: Ya ağzı yüzü yamuksa? Gitti adamın moral. benim yamuk mesela :( allah çarptı di mi doğru söyle =< Dava açtım kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 dota 2-diablo3 yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 aynen bırak dota diablo fln biraz sosyalleş illa bi veren çıkar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 senko said: o zmn parasıyla yapar? problem? problem zaten parayla yapmak. bence tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 atesbenicagiriyo said: Kuzenim 2-3 kız arkadaşıyla cafeye geldiler ancak kızlarla konuşmamak için çabaladım ve telefon bahanesiyle oradan uzaklaştım, hiç bir kız ile görüşmek istemiyorum cünkü 21 yaşıma kadar sivilcelerden dolayı kızlar beni reddeder korkusuyla hiç yaklaşmazdım, 23 yaşına geldim sivilce kalmadı ancak bu takıntı içime işlemiş, evlenene kadar hiç bir kızla arkadaşlık yapmamıcam galiba, belki gizli gayimdir ancak abaza oldugumdan şüphem yok. Laptopum ve dota 2-diablo3 sayesinde aslında yanlız sayılmam, iyi ki varlar boşver ya, eşcinsel olsan bile çok etkilemiyor toplum içerisindeki yerini, çünkü türkiye'deki eşcinsellerin neredeyse hepsi evli ve çocuklu. nüfusa oranlasan, erkek erkeğe birlikteliklerin en yaygın olduğu ilimiz malatya mesela. hepsi de evli barklı adamlar. türkiye'de travestilerin en çok rağbet gördükleri şehir antalya mesela. müşterilerinin neredeyse hepsi aile babaları. çok acayip şekilde yaygın cinsel sapıklık var toplulumuzda. bu kadar yaygın ve şiddetli şekilde cinsel isteklerin horgörüldüğü, baskılanmaya çalışıldığı, herkesin uçkuruna karışıldığı bir memlekette bunların yaşanması normal. insanlar kendi sapıklıklarını örtmek için başkalarının bacak arasına karışıyorlar. sen de zamanı gelince evlenir, karının koynunda başka erkekleri arzulayabilirsin. bu son derece yaygın ve inanılmaz şekilde şiddetli biçimde toplumumuz tarafından yaşanıyor. korkacak endişelenecek bir durum yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 eşcinsel olacağına aseksüel ol havan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Civcivhead said: civciv gel çıkalım biz değişiklik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 aquila said: benim penisim yamuk. a benimkide seninki kaç derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 http://www.edize.com/img/content/22/3/ben-biseksuel-oldum-anne-500x433.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 atesbenicagiriyo said: Kuzenim 2-3 kız arkadaşıyla cafeye geldiler ancak kızlarla konuşmamak için çabaladım ve telefon bahanesiyle oradan uzaklaştım, hiç bir kız ile görüşmek istemiyorum cünkü 21 yaşıma kadar sivilcelerden dolayı kızlar beni reddeder korkusuyla hiç yaklaşmazdım, 23 yaşına geldim sivilce kalmadı ancak bu takıntı içime işlemiş, evlenene kadar hiç bir kızla arkadaşlık yapmamıcam galiba, belki gizli gayimdir ancak abaza oldugumdan şüphem yok. Laptopum ve dota 2-diablo3 sayesinde aslında yanlız sayılmam, iyi ki varlar Yakın zamanda Milf Kaldırma Tutosu yazıcam, takip edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Yaz da görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Lord_Argos said: atesbenicagiriyo said: Kuzenim 2-3 kız arkadaşıyla cafeye geldiler ancak kızlarla konuşmamak için çabaladım ve telefon bahanesiyle oradan uzaklaştım, hiç bir kız ile görüşmek istemiyorum cünkü 21 yaşıma kadar sivilcelerden dolayı kızlar beni reddeder korkusuyla hiç yaklaşmazdım, 23 yaşına geldim sivilce kalmadı ancak bu takıntı içime işlemiş, evlenene kadar hiç bir kızla arkadaşlık yapmamıcam galiba, belki gizli gayimdir ancak abaza oldugumdan şüphem yok. Laptopum ve dota 2-diablo3 sayesinde aslında yanlız sayılmam, iyi ki varlar Yakın zamanda Milf Kaldırma Tutosu yazıcam, takip edebilirsin. Yaz ulan da kulun olayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 ya adam milf yazınca gözünüzde fantastik şeyler canlamasın.mature'a kaymıştır o hafiften sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar