Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yanlızlığa o kadar alıştım ki kız görmek istemiyorum

atesbenicagiriyo

Öne çıkan mesajlar

atesbenicagiriyo said:

Kuzenim 2-3 kız arkadaşıyla cafeye geldiler ancak kızlarla konuşmamak için çabaladım ve telefon bahanesiyle oradan uzaklaştım, hiç bir kız ile görüşmek istemiyorum cünkü 21 yaşıma kadar sivilcelerden dolayı kızlar beni reddeder korkusuyla hiç yaklaşmazdım, 23 yaşına geldim sivilce kalmadı ancak bu takıntı içime işlemiş, evlenene kadar hiç bir kızla arkadaşlık yapmamıcam galiba, belki gizli gayimdir ancak abaza oldugumdan şüphem yok. Laptopum ve dota 2-diablo3 sayesinde aslında yanlız sayılmam, iyi ki varlar

boşver ya, eşcinsel olsan bile çok etkilemiyor toplum içerisindeki yerini, çünkü türkiye'deki eşcinsellerin neredeyse hepsi evli ve çocuklu. nüfusa oranlasan, erkek erkeğe birlikteliklerin en yaygın olduğu ilimiz malatya mesela. hepsi de evli barklı adamlar. türkiye'de travestilerin en çok rağbet gördükleri şehir antalya mesela. müşterilerinin neredeyse hepsi aile babaları.

çok acayip şekilde yaygın cinsel sapıklık var toplulumuzda. bu kadar yaygın ve şiddetli şekilde cinsel isteklerin horgörüldüğü, baskılanmaya çalışıldığı, herkesin uçkuruna karışıldığı bir memlekette bunların yaşanması normal. insanlar kendi sapıklıklarını örtmek için başkalarının bacak arasına karışıyorlar.

sen de zamanı gelince evlenir, karının koynunda başka erkekleri arzulayabilirsin. bu son derece yaygın ve inanılmaz şekilde şiddetli biçimde toplumumuz tarafından yaşanıyor. korkacak endişelenecek bir durum yok ortada.
Sosyal ağlarda paylaş

atesbenicagiriyo said:

Kuzenim 2-3 kız arkadaşıyla cafeye geldiler ancak kızlarla konuşmamak için çabaladım ve telefon bahanesiyle oradan uzaklaştım, hiç bir kız ile görüşmek istemiyorum cünkü 21 yaşıma kadar sivilcelerden dolayı kızlar beni reddeder korkusuyla hiç yaklaşmazdım, 23 yaşına geldim sivilce kalmadı ancak bu takıntı içime işlemiş, evlenene kadar hiç bir kızla arkadaşlık yapmamıcam galiba, belki gizli gayimdir ancak abaza oldugumdan şüphem yok. Laptopum ve dota 2-diablo3 sayesinde aslında yanlız sayılmam, iyi ki varlar

Yakın zamanda Milf Kaldırma Tutosu yazıcam, takip edebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Lord_Argos said:

atesbenicagiriyo said:

Yakın zamanda Milf Kaldırma Tutosu yazıcam, takip edebilirsin.

Yaz ulan da kulun olayım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...