Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 ahahah plebler pawnlanmis :D uyelikler icin kullandigim dummy 4 yerden pawnlanmis, ciddi isler icin kullandigim emaillarim ise tertemiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 her türlü pis işte kullandığım mailin hon'dan patlaması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 hay maşalah Bitcoin Security Forum Gmail Dump: In September 2014, a large dump of nearly 5M usernames and passwords was posted to a Russian Bitcoin forum. Whilst commonly reported as 5M "Gmail passwords", the dump also contained 123k yandex.ru addresses. Whilst the origin of the breach remains unclear, the breached credentials were confirmed by multiple source as correct, albeit a number of years old. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 linkedin pwned ama şifre değiştirdim neyseki. ama adobe'daki sızıntıdan bile haberim olmamış benim sdfsd, lan şifre falan da değiştirmedim zaar. gerçi adobe'da neyim var onu bile bilmiyorum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 adobe cc aboneliği olmadığı sürece şu an birşey çıkmaz adobe den. gerçi o da bir şekilde geri alınır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 linux mint forumlarından gitmişim allah evlerine ateşler düşürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 leaklerin listesi var mı? tam listler hala acık mı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Sen deyince baktım HoN'dan ben de pwn olmuşum. S2 sağlam fail olmuş olabilir. Ya da bi ara database'i o yeni açılan TR serverına aktarırken yan basmış olabilirler. Neyse, hayırlı olsun sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 LastPass yapiyor bunu. Bir sitede o olay olunca hangi hesaplarin sifresi degistirilecegini soyluyor, desteklediklerini kendisi degistiriyor hatta izninizle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 lastpass a ne kadar güveniyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 HoN ne ara patladı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Linkedin üzdü cidden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Heroes of Newerth: In December 2012, the multiplayer online battle arena game known as Heroes of Newerth was hacked and over 8 million accounts extracted from the system. The compromised data included usernames, email addresses and passwords. 2012 Aralık diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 orc_lord said: Linkedin üzdü cidden :( ne ara patlattılar linkedin'i ya_ bende pwnlanmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 000webhost, Wildstar ve Xsplit. 3 yerden pwn yemişim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Cannabis.com: In February 2014, the vBulletin forum for the Marijuana site cannabis.com was breached and leaked publicly. Whilst there has been no public attribution of the breach, the leaked data included over 227k accounts and nearly 10k private messages between users of the forum. Compromised data: Dates of birth, Email addresses, Geographic locations, Historical passwords, Instant messenger identities, IP addresses, Passwords, Private messages, Usernames, Website activity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 pwned nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 aktiftablet said: orc_lord said: Linkedin üzdü cidden :( ne ara patlattılar linkedin'i ya_ bende pwnlanmışım Daha yeni oldu hatta 2 gün önce şifrenizi değiştirin yada SMS'le 2 factor authentication'ı aktif hale getirin diye mail atmışlardı. Biraz önce şifreyi hemen değiştirdim. Yalnız o değilde kontrol yaptıktan sonra manyak panik oldum. LinkedIn ile bazı diğer hesap şifrelerim aynıydı. Direkt Gmail'e girip önce 2 factor authentication'ı açtım sonra kapattım. Android telefonda hemen şifre istedi ve ben Marmaray'a bindim. Herhalde hesap uçtu gitti diye deli gibi üzülüyordum, iner inmez şifreleri güncelledim. Dikkatli olmakta fayda var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 patlatma yeni degil On May 17, 2016, we became aware that data stolen from LinkedIn in 2012 was being made available online. This was not a new security breach or hack. diyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 100 milyon acc hakkaten zor pluyo ya gecen 1 milyon acc li bi site gecti elime ama 1 gun surdu cekmem farkettirmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 lel main hesap majorgeeks de gümlemiş. Oyunlar için kullandığım bilimum gerzek siteye üyeliğin olduğu hesaplarda hiçbir şey yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Masticore said: pwned nedir gg olmuş yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 linkedin çıktı bana da ama geçen gün şifrenizi yenileyin diye mail attılar sorun yok diye düşünüyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Pwned olmadiysak bu siteye mailimizi verip pwned olabiliyor muyuz simdi? pwn'i ayagimiza getirmis adamlar hemen yaziyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 En çok kullandığım adreste HoN'dan patlamışım da, zaten HoN hesabımı hiç kullanmamış olabilirim lel. Diğer tüm maillerim tertemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar