Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA'dan Galatasaray'a inceleme

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aquila said:

Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama

Bugün bazı internet sitelerinde Galatasaray Kulübünün hesaplarının UEFA tarafından olağandışı bir şekilde incelendiğini ima eden haberler yayınlandığı görülmüştür. Bilinmelidir ki UEFA sistemine spor şirketleri dönemsel olarak çeşitli mali veriler girmekte ve bu mali veriler UEFA tarafından çeşitli şekillerde incelenebilmektedir . Bununla ilgili olarak UEFA, örnekleme metoduyla seçtiği Galatasaray Sportif A.Ş. (Şirket) nezdinde, sadece girilen mali verilerin şirket kayıtlarıyla uyumunu yerinde incelemiş ve hazırladığı raporda da girilen verilere ilişkin bir aykırılık tespit etmediği gibi denetim sırasında “Şirket”imizin gösterdiği titizlik ve yardım için teşekkür etmişlerdir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur .

GALATASARAY SPOR KULÜBÜ

hadi yallah.

of bu konuda da fenerbahceyi gecemedik baska mansete :(
Mesaj tarihi:
DoGMeaT said:

Umarım gsye avrupadan men fln gibi bi ceza gelmez adamlar iyi kötü bizi avrupada temsil eden tek adam gibi takım son 2 yıldır iyi gidiyorlar

Ayrıca bu ffp sadece garibanlara karşı mı? Bi mancity,psg fln herşeyi düzgün yapıyorda gs mi incelemeye takılıyor,bu kurallar daha adil bir futbol için değil miydi

Yanlıs anlasılmasın varsa uygunsuzluk ceza gelsin tabi ama men fln olmaz umarım

abi man city şöyle bir formül bulmuştu. stad sponsoru olarak kendi firmalarından birini yapıp yıllık 100m(sallıyorum) paraya kontrat yaptılar. böylece cebinden direk vermek yasak kuralını abuse ediyorlar.
  • Yeni Oluştur...