Vingthor Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 git 'birolvedeniz1905' diye nik al gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Bakma burada yazılanlara Devam et sen aşkını haykırmaya Etme tanrıya analı bacılı küfür O aslında seni çok seviyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Biyik said: nazım okuyup bu şiiri mi yazdın? Ömer Hayyam da okuyup yazdım diyelim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 yildirimokur said: Bakma burada yazılanlara Devam et sen aşkını haykırmaya Etme tanrıya analı bacılı küfür O aslında seni çok seviyor. Babacan bir tavrı özlemişim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 indim derelerine bilmem nerelerine kaytan bıyıklarımı sürsem memelerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Yurdum insanı doğuştan şair. Tebrikler arkadaşlar. (claps) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 ASPİRİN HAPI GİBİ GÖTE BAK KAPI GİBİ SANA BİRŞEY VERİCEM BALTANIN SAPI GİBİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 ARMUT DALDA SALLANIR SALLANDIKÇA BALLANIR KERMİTİMİN POPİŞTE ÖLÜ DERİ CANLANIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 lan sabah sabah gülerken altıma işiyodum op kusura bakma eşşeklik etmişler sana ama vallahi çok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Bi kaç tane derdin olsun, dışarı adım at hep Yanında canım mermi olsun, girerim o an kanına genç Hiçbişeyin yokki geç kalmak için bence seç Yolunu, burdakiler keş, besili leş. Ben kendimdeyken hep onlar geride be naber koç Nedenini boşverip hep bana gel, ekrana ver kendini Beklemeden, bekleme der bedenine, paraları sakla Ve tuzaklar görünür uzaktan, ben uzatmam birileri başlar Bu ilaçlar, bedenine açlar, karşına gelip öyle eder Böyle eder deliler trenine hoşgeldin, bir inen birdaha binemez İmdat diyemez, hiç fark edemez poz verdim Fırsatlar teperim her gece, tırsaklar Geri dönemem hiç uzatma, kalır hevesim kursakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=KxTtZ5Q45os Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 ahahaha sabah sabah yapılan sanat anca bu kadar olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Saygısızlık bu yaptığın Alay ederce yazdığın Eşekle eşek olursan Raks edip durursan OP seni kuytuda Sevmesin de ne yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Vingthor said: öpsem bebek gözlerinden çok ağlatırlar SAMETAYBABA AAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 ya v*ngthor ya yhaaa!! ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 arcane said: Saygısızlık bu yaptığın Alay ederce yazdığın Eşekle eşek olursan Raks edip durursan OP seni kuytuda Sevmesin de ne yapsın gülmeyi seviyorum abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 ben de kendi konumu açıp şiir yazacağım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Ne şiirler gördük gül gül öldük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 are you hearing me askim i love you i was waking you up mina kodugum uyansana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 sevgiliye yazılan akrostiş şiirler klasmanında tabuları yıkan bir başyapıt. said: Dönülmeyen bir yol bu Almayacağın cevapları Yanımda götürdüğüm Isınmak için Sakince yakacağım Isınmak için Ne olduğumu bilmemen için Isınmak için Ne kadarı sağ kalacak bilmediğim Benim gibi biri Onulmaz acıların sahibi Şaşkın gözlerin kilidi Elleri titreyen biri Vurulmuş hançeerle kalbi İyi değil, hiç değil benim gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 seni sevmek ibadetim, ama sevemem cenabetim favorim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Bektaşi türbesinde düşürdüm fesimi İnsaf et ey fani, değdireyim tepesini Değdirirsem tepesini, itelemem gerisini itelersem gerisini, keserim nefesini. topağı açan patiye şey dicem abi aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar bekleme. Farklı şeyler yap farklı sonuçlar bekle. cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Stratejik davranmayi biraktim yillar oncesinden. Ne gelirse degerlendirme fikri yuzunden bircok sacma isi birlikte goturdum. Nasil sitem etmiyim Tanriya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mertk Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 bass line, dope shit, snare kicks ass, one mic versus punch line bass hiphop raw shit bring that noise.. sagopa fucking pop ! drop in! yoo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Delicatessen said: Stratejik davranmayi biraktim yillar oncesinden. Ne gelirse degerlendirme fikri yuzunden bircok sacma isi birlikte goturdum. Nasil sitem etmiyim Tanriya. iyi de hacı abi bu durumun Tanrı ile alakası yok ki. Sen kendi iradenle vermişsin kararlarını. Bence bir özeleştiri yapmalısın. Ne kadar boktan durumda olsan da mutlaka bir çıkış yolu vardır. Sen elinden geleni yaparsan bir yerlerden bir çözüm ulaşacaktır sana. Yaşadığın olayların tamamını kendine tecrübe edin. Hamdım, piştim de bak bakalım nasıl da çözülüyor olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar